0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.
"antibiyotik neden banlandı" diye soran insanlara "burda demokrasi yok kardeşim, kafalarından uydurdukları kurallarla da banlarlar eğer huzuru bozuyorsan. çok da iyi yapıyorlar sizi uzak tutmakla" diye cevap veren grumtor burda demokrasi şehidi kesilmiş komiksssss.not: başlık sahibiyle bir alakası yok dediğimin kimsecikler üstüne alınmasın
Olum en azından ben küfür ettim mi arkadasındayım senin gibi rezil-rüsva bir it değilim. hadi git kumda oyna.
Liseliyi yanlış tanımlayam bi ampüte daha. "Liseli" nin amacı tamamen zeka yaşını ortaya koymak üzere söylenmiş bir laf. Şu cümlenden sonran zeka yaşı belli oldun zaten. "Fetüs terk".ps: Ahahaha bilseydim alıntı yapardım lan. olum sen varya adam bile değilsin. ettiğin küfrün arkadasında duramıcak kadar adi, ezik bir insansın.
sütten dökme ak kaşık gibi birde niye banlandım diye başlık açmıyor musunuz..
maalsef başlık açmayanlara açıklama yapma zahmetinde bulunmuyosunuz. örneği bile var : antibiyotik
Hayır ne fetto ne pkk ben sana sadece Gerizekalı derim.
Gerçi bunun yüzüne tükürsen döner yarabbi şükür der
Ulan haysiyetsiz
Neden pantolonunu sıyırıp ayna karşısına mı geçtin
Antibiyotik atılsa Xanax gelir o atılsa Hepatit-Ğ gelir o da atılırsa Kickmebabyonemoretime gelir.Neden uğraşıyorsunuz ki adamın derdi belli hesabı banlanmış yeni hesap açmış geçmişte ona muhalefet olanlara sarıp attırmaya çalışıyor.Sinirlerinize hakim olun ve 0-6 yaş grubunun ultima değil kumda oynaması gerektiğini ve bu çocuğun* yaptığı kumdan kaleleri yıkmamanız gerektiğini bilin.Yoksa böyle ağlar susturamazsınız.