Revolution UO

tezgahtardaki itemler.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Pega

• Üye
  • **
  • 601
tezgahtardaki itemler.
« : 23 Kasım 2010, 15:43:13 »
Brit'de evim vardı fakat uzun süre girmediğim için arkdaşım evi yenilemesine rağmen vendorumdaki para bitmesi nedeniyle sanırım vendorum düştü.. daha sonra evler de kaldırlmış zaten. kısaca sormak istediğim şu vendor düşerse içerisindeki itemler gidermi yoksa çanta halinde bankaya mı gelir ?

adam

• Ziyaretçi
Ynt: tezgahtardaki itemler.
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2010, 16:24:15 »
banka gider poşette

Çevrimdışı Bmamba

• Üye
  • **
  • 98
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2010, 18:54:43 »
benimde ev gitmişti kasasındaki para gidiyor itemlar bankaya düşüyor,başıma geldi bir kaç m gitmişti
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2010, 18:55:37 Gönderen: Bmamba »

Çevrimdışı hellyeah

• Üye
  • **
  • 129
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Kasım 2010, 21:45:56 »
benim vendorum da gitti ve vendordaki 8m de gozum yok da en azindan itemlerim bankaya dusseydi teselli olurdu. madem normalde bankaya dusmesi gerekiyor ve dusmedi. moderatorlerden biri yardim edebilir mi???

puhumight

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 24 Kasım 2010, 23:54:31 »
eğer tezgahtarın maaşı bitmeden ev yıkılırsa bankaya düşüyor, tezgahtarın maaşı bitip görevini kendi sonlandırırsa(kaçarsa) itemler de gidiyor diye biliyorum ben.

Çevrimdışı hellyeah

• Üye
  • **
  • 129
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 25 Kasım 2010, 01:58:30 »
ev yikildi yaa benim. vendorda 8m para vardi bitmezdi herhalde bi dahaki item rese kadar :)

Çevrimdışı noxious

• Üye
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 27 Kasım 2010, 07:49:04 »
sen herifi evsiz barksız parasız bırak sonrada eşyamı paramı verirmiki.. tezgahtar olsam arkama bile bakmam evini bile alırım mayk.

ev senin değilse haliyle kaldıran sen değilsen düşmesi lazım misafir tezgahtar sonuçta kelek yapmaması lazm  :-\