Revolution UO

bow craft kasmak ölüm oldu

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kuadropol

• Yeni Üye
  • *
  • 3
    • E-Posta
bow craft kasmak ölüm oldu
« : 03 Aralık 2010, 00:20:41 »
1000 log topluyorum bowcraft kasmak için 0,3 geliyor cok şanslı isem bunu bir süresi mi var neyi var anlamadım 64,2 de böle 80-100 arasını düşenemiyorum artık 2000 log 0,1 mi gelir acaba.

Başlığı büyük harflerle açmak yasaktır. / Kara Ben Nemsi
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2010, 01:08:00 Gönderen: Kara Ben Nemsi »

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Ynt: BOW CRAFT KASMAK ÖLÜM OLDU
« Yanıtla #1 : 03 Aralık 2010, 00:22:16 »
nasıl kasıyosun  gerçi şüphem yok  bi ara skill gainleri zorlaştırıldı  craft için

başlığı küçük harf e çevir !
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2010, 00:22:40 Gönderen: II-T.i.n.a-II »
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Ferocious

• Kıdemli Üye
  • 1529
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2010, 00:54:13 »
Yanlış anlamanı istemem ama kasılmaya değmeyecek bir skill. Neden diye sorar isen ;

Craft olarak takılıyorum genelde, zanaatimi kullanıp satarım para kazanırım dersen inan işin çok zor. Zira renkli odunlardan yapılmayan bow'lar genelde pek ticari anlam ifade etmez. Oyuncu talepleri genelde (en iyiden kötüye dogru) Ulrika, Quakin ve Ekroan geri kalan odunları at çöpe gitsin. Ulrikayı gören cennetlik diğerleri ise pek fazla sabır ister.
Aksiyon karakterim için kasıyorum dersen, gerçekten o kadar zahmete değmez. Çünkü üstte belirttiğim ulrika, quakin, ekroan gibi bowlar sana en fazla faydayı sağlayacaktır. Gerekli ise odunu temin ettiğin halde senin için seve seve yaparım.
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı, dostumu satarım."  diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

Çevrimdışı borucu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 83
    • E-Posta
Ynt: bow craft kasmak ölüm oldu
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2010, 18:11:38 »
ßnde Kasmayı bıraktım. 2k lık Elven bow için 2m lik odun harcayamam artık.
her eve lazım.

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2010, 18:32:20 »
Hazır kasılı charım mevcuttur isteyene bow yapabilirim  >:D

Çevrimdışı Nuri Alço

• Üye
  • **
  • 715
  • Goayana
« Yanıtla #5 : 03 Aralık 2010, 20:26:53 »
Valla 3 adet quakin öyle duruyo haftalardır elimde.Bow için piyasa çok ölü :)

Çevrimdışı Feronia Untouchables

• Üye
  • **
  • 580
  • The Untouchable's
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2010, 03:19:33 »
Yanlış anlamanı istemem ama kasılmaya değmeyecek bir skill. Neden diye sorar isen ;

Craft olarak takılıyorum genelde, zanaatimi kullanıp satarım para kazanırım dersen inan işin çok zor. Zira renkli odunlardan yapılmayan bow'lar genelde pek ticari anlam ifade etmez. Oyuncu talepleri genelde (en iyiden kötüye dogru) Ulrika, Quakin ve Ekroan geri kalan odunları at çöpe gitsin. Ulrikayı gören cennetlik diğerleri ise pek fazla sabır ister.
Aksiyon karakterim için kasıyorum dersen, gerçekten o kadar zahmete değmez. Çünkü üstte belirttiğim ulrika, quakin, ekroan gibi bowlar sana en fazla faydayı sağlayacaktır. Gerekli ise odunu temin ettiğin halde senin için seve seve yaparım.

Aynen.
Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik
Bizi Satanları Bir Bir Sildik
Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat
Mutluyuz
Kral Olmayanlara Taç Taktırdık
İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık
izmir web tasarım

Çevrimdışı Bloodlust

• Üye
  • **
  • 279
  • Thief*
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 04 Aralık 2010, 03:50:17 »
Odunları Shaft, Shaftları arrow yaparsan rahatlıkla kasarsın. 1,5 k odunla gmlemiştim sanırım ben.

Shaftları toplu yapmaması içinde şöyle yapıcaksın;
Logları cantanıza alın ve bir adet log cantanızda ayrı bir yere koyun dagger ile o tek logdan shaft yapın sonra .tekraryap macrosunu ayarlayın bundan sonra yapacagınız shaftlar teker teker olacaktır.
Bak abi senle sorunum yok birtek mali ve ozan abiyle sorunum var ama hepiniz düşman oldunuz . Serverde kimseyle kötü olmak istemiyorum biz yolumuza bakalım iyi çalmalar