Revolution UO

İlginç bir problem.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ashel

• Yeni Üye
  • *
  • 35
    • E-Posta
İlginç bir problem.
« : 22 Aralık 2010, 16:39:57 »
Benim problemim şu ki;oyuna girip biraz koşturduktan sonra karakterim donuyor,hareket edemiyorum,dokunduğım şeylerin ne olduğu yazısı çıkmıyor. Ama başka karakterlerin koştuğunu görebiliyorum,hayvanların hareket ettiklerini de görebiliyorum,diğer karakterlerin konuşmalaraını da görebiliyorum.Ama benim karakterim donuyor ve hiç bir şey yapamıyorum.Sonra oyundan çıktığımda ve tekrar girmeye çalıştığımda "someone using this accaunt" yazısı çıkıyor ve uzun süre oyuna giremiyorum.Yardım ederseniz sevinirim,iyi oyunlar.
Padşiah solda da olsa cigara sağdan döner.

Çevrimdışı Ljungberg Cuiviene

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 349
  • Faceless Void
    • E-Posta
Ynt: İlginç bir problem.
« Yanıtla #1 : 22 Aralık 2010, 16:42:55 »
Bağlantında problem var . Oyunu silip , bir daha kurman bir şey değiştirmeyecek . Bağlantı kablolarını kontrol et , çıkarıp bir daha tak . İlginç hurafeler dene , işe yarayabiliyor .
Küfür edemediğim için kendimi tam anlamıyla ifade edemiyorum , özür dilerim .

Ciara Cuiviene .

Çevrimdışı Leusyana

• Üye
  • **
  • 779
  • yanıyorsun fuat abiii
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Aralık 2010, 16:45:34 »
hım. belki alt tuşuna basıyor olabilirsin. mouse ile otomatik koşmaya ayarladığında, alt tuşuna basarsan; olan biten her şeyi görürsün fakat sen kıpırdayamazsın. tekrar alt tuşuna basarak giderebilirsin.
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 22 Aralık 2010, 16:49:23 »
Yok bendede oluyor arada o.Hem alt dusuyla alakalı olsa bile oyundan cık gır yapınca acc zaten kullanılıyor demez.

Bana kalırsa internet cok hızlı bır sekılde gıdıp gelıyor olabilir.Buda ip değişimine sebeb acıyor olabılır.Oncekı ıp'in deaktif olana kadar senın charda başkası varmış gibi algılıyordur.Kısacası sorun netten ama ben fazla ustelemedım bayadır olmuyor diye.

Çevrimdışı ashel

• Yeni Üye
  • *
  • 35
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 22 Aralık 2010, 16:54:10 »
herkesin öğrenci olduğu bi evde kalıyorum,internette biraz sorunlu.Yorumlarınızı okuyunca ondan kaynaklanabileceğini düşündüm.Ve sanırım bunun bi çözümü yok öyle mi?

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 22 Aralık 2010, 17:02:55 »
İnternetten kaynaklı oldugu kesın gibide ınternetten kaynaklanan sorunun ne oldugunu bılemıcem.

Ama bana oyle gelıyorkı anlık olarak gidip geliyordur ve bu gidip gelme ip değişikliğine sebeb olup oyuna gırmeye calıstıgında netın anlık gıtmeden oncekı ıpınden bırının hala oyunda oldugunu algılıyor.Yani eski ipinin deaktif olmasıyla birlikte oyuna gırebılırsın anca.Ki zaten online olan anlık bır oyunda bu anlık gıtmeyı fark edebılırsın.Yani msn veyahut bir downloadda sorun olmaz.

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 22 Aralık 2010, 17:05:09 »
Kendine özel bir internet bağlattırabilirsin, tabi ne kadar o yurtta kalacağın belli değil..
Veya Vınn alabilirsin. Yüksek model bir telefonun varsa Vınn modeme ihtiyacın yok. Telefonla bağlantı kurup aylık 30-40 liralık bir ücret karşılığında 4gb'lık bir bağlantın olacaktır. Sorun yaşayacağını düşünmüyorum yazın takılmadan video izliyordum dağ başında hele ki şehirde yaşanıdığını düşünürsek bu hız daha sağlam olacaktır.

Çevrimdışı ashel

• Yeni Üye
  • *
  • 35
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 22 Aralık 2010, 17:12:53 »
evet başka çare yok sanırım. İp adresinin değişmesi yorumu çok mantıklı geldi sorun büyük ihtimal o.Anlık düşüp geliyorum çünkü. vınn gibi birşey kullanmam gerekiyor. teşekkürler herkese.