Revolution UO

ML + Pull Patch Ama Bazı Sorunlarım War

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

C0rtez Da Rappa

• Ziyaretçi
« : 02 Aralık 2006, 10:40:39 »
*İlk sorunum attan inince sadece üstümdeki robe yada mr görünüyor.Ne elimdeki silah ne deri set nede bandana vs.
*İkinci sorunum login olurken karaktere çift tıklaıp girerken donuyor Connecting de takılıyor
*Durup dururken cliente hata weriyor
*Bazen takılıyorum kimsede lag yokken bende oluyor sanki pc kasıyomuş gibi ama o sırada pc kullanımı %35 falan
*Ben player  weya npclerin üstünden geçemezken adamlar çatır çatır geçiyo

Merak ettiğim bu sorunlar herkezde warmı yoksa bendenmi kaynaklanıyor yardım edermisiniz...

-NoF@cE-

• Ziyaretçi
Re: ML + Pull Patch Ama Bazı Sorunlarım War
« Yanıtla #1 : 02 Aralık 2006, 10:58:23 »
Alıntı yapılan: "C0rtez Da Rappa"
*İlk sorunum attan inince sadece üstümdeki robe yada mr görünüyor.Ne elimdeki silah ne deri set nede bandana vs.
*İkinci sorunum login olurken karaktere çift tıklaıp girerken donuyor Connecting de takılıyor
*Durup dururken cliente hata weriyor
*Bazen takılıyorum kimsede lag yokken bende oluyor sanki pc kasıyomuş gibi ama o sırada pc kullanımı %35 falan
*Ben player  weya npclerin üstünden geçemezken adamlar çatır çatır geçiyo

Merak ettiğim bu sorunlar herkezde warmı yoksa bendenmi kaynaklanıyor yardım edermisiniz...

Aynı Sorun Bendede War... ML+Full Patch yüklü ...

C0rtez Da Rappa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 03 Aralık 2006, 09:35:06 »
yazık size ya

Çevrimdışı Alexander De'Nogua

• Kıdemli Üye
  • 1586
    • http://ikoncafe.org/forum/index.php
« Yanıtla #3 : 03 Aralık 2006, 11:46:37 »
Nesine yazık. Ta ilk gün bunları söyledik. Clientde bu sefer çökme değilde kopma yaşanıyor birden hata verip kapatmamamızı istiyor. Maşallah ev kurulumundan sonra tam belli oldu client özellikle kalelerin olduğu bölgede 20-30 kişi varken bir de savaş yapıyorsunuz büyüler oradan oraya koşturanlar v.s nasıl kasıyor adama bandaj basacağım bir donuyor oyun geliyorki adamı ben reslemişim 2-3 saniye takılıyor bazen daha fazla.  :smt012
b]Mali [MG] Alexander[/b]
The Sentinels
///Anita De'Nogua
http://www.ikoncafe.com/forum

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #4 : 03 Aralık 2006, 12:51:13 »
Aos + full patch var  pek sorun yaşamıyorum ben. Yaşadığım sorunlar herkeste olan sorunlar. ( Kafa izleri , Mr giyince silahın gözükmemesi vs. )
Ne kadar Genor lag diye ısrar etse de , 100 kişiden sonra serverda adım atılamıyor. ( Genor , gel bir de Türkiye'den oyna :) :) )
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı mercben

• Üye
  • **
  • 139
« Yanıtla #5 : 04 Aralık 2006, 18:00:10 »
Alıntı yapılan: "Gray D.Solar"
Aos + full patch var  pek sorun yaşamıyorum ben. Yaşadığım sorunlar herkeste olan sorunlar. ( Kafa izleri , Mr giyince silahın gözükmemesi vs. )
Ne kadar Genor lag diye ısrar etse de , 100 kişiden sonra serverda adım atılamıyor. ( Genor , gel bir de Türkiye'den oyna :) :) )

+1
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...

sae_jox

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 04 Aralık 2006, 20:05:11 »
1- mr ta elindeki silahı sadece sen göremiyorsun. Karşı taraf görebiliyor
2- account değiştirceğin zaman programı tamamen kapatıp dene
3- buna bişi diyemem :) belli bir sorun belirtilmemiş
4- yeni client 100-120 den sonra kasıyor. (ttnet ten dediler haklı olabilirler. Çünkü şuan bende bitti lag)
5- robert e sesleniyorum. bu çifte standarttır. Ya yeni clienti düzeltilsin yada eskisi kullanımdan kalksın