Revolution UO

Windows 7 - Revo 11

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SorhThor

• Üye
  • **
  • 643
    • E-Posta
Windows 7 - Revo 11
« : 04 Ocak 2011, 14:18:22 »
Selamlar,

Windows XPde revo 11 sorunsuz çalışıyordu ancak 7 kurduktan sonra çalışmamaya başladı. Yönetici olarak çalıştır diyorum client açılıyo ancak içi boş. Herhangi bir şekilde kullanıcı adı ve ya şifre girebilecğeim bir yer gözükmüyor. Sadece müziğini duyuyorum. Lütfen yardım.
"Bu evrende en sık rastlanan iki şey hidrojen ve aptallıktır."

Çevrimdışı vladimir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 99
    • E-Posta
Ynt: Windows 7 - Revo 11
« Yanıtla #1 : 04 Ocak 2011, 14:21:01 »
oyun, sisteme dosya atıyor. Eger d e yükledinse ve xp i silip win7 kurdunsa (win7 32 biti öneriri 64 de hiç denemedim) sistemdeki dosyalar görümediği için düzgün çalışmayabilir. Tekrar kur c e oyunu. Güvenlik duvarı yada virüs programı engelliyor ise (özellikle karspersky) onları kapat ki update etsin oyun kendini

Çevrimdışı SorhThor

• Üye
  • **
  • 643
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 04 Ocak 2011, 14:22:23 »
Bu arada uyumluluk sorunu ile ilgili olabilecğeini düşündüm. O yüzden uyumluluk sorunu düzeltmesini istedim. Eskiden hangi windows sürümünü kullandığımı sordu. Gerekli şeyleri seçtim. Şu anda client çalışıyor kullanıcı adı şifre griyorum. Sonra Revolution sunucusunu seçiyorum ancak connectingde kalıyor ve Sunucuya bağlanmıyor sanırım. Oyuna giremiyorum yani.
"Bu evrende en sık rastlanan iki şey hidrojen ve aptallıktır."

Çevrimdışı vladimir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 99
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 04 Ocak 2011, 14:29:26 »
direk enter a basarsan test sunucularını seçiyor. Girmiyor. O yüzden elle seç

Çevrimdışı Lucius

• Üye
  • **
  • 346
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 04 Ocak 2011, 17:41:44 »
uyumluluk modunu değiştirme, herşey default kalsın çalışır. mouse flicking olayı var titriyor yani, onu gidermek için de uyumlulukdan masaüstü oluşturmayı kapatabilirsin. geri kalan tüm sorunlar işletim sisteminden değil, bağlantın veya bilgisayarından kaynaklıdır.
twilight zone

Çevrimdışı Destere

• Yeni Üye
  • *
  • 37
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 05 Ocak 2011, 19:25:16 »
Aynı sorunu bende yaşıyorum açık bir cevap alabilirmiyim veya sayfayı açan arkadaş sen çözüm bulduysan lütfen banada yardımcı olabilirmisin.Connecting yazısı geldikten bir süre sonra ''The cliend couldnot attach to the game server. It must have been taken down.Please wait a few minutes and try again.''
« Son Düzenleme: 05 Ocak 2011, 19:32:10 Gönderen: Destere »