Revolution UO

Bazen Gerçekten Saçmalıyorsunuz...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • 3605
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
Bazen Gerçekten Saçmalıyorsunuz...
« : 10 Ocak 2011, 00:45:46 »
Şu Topicdeki Staff Ve Mod'un Takındığı Tavır Sizcede "Tamam Bee,Uzatmayın Olan Oldu" Şeklinde Değilmi?

Tartışmayı Seven Bir İnsan Değilim Forumda. Ama Bunun Gerçekden Göz Önüne Alınması Gerekiyor.

crawlers

• Ziyaretçi
Ynt: Bazen Gerçekten Saçmalıyorsunuz...
« Yanıtla #1 : 10 Ocak 2011, 00:51:09 »
Mod'ları denetleyen, yaptıklarını irdeleyen bir sistem olmadığı için, modlar her zaman haklıdır.

Çevrimdışı Kara Ben Nemsi

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 10 Ocak 2011, 00:58:40 »
Hatan var. Mod'ları denetleyen birçok Yetkili var. Ayrıca Mod'ların her zaman haklı olduğu nerden çıktı? Onlarda insan sonuçta...  ;)

Çevrimdışı Leusyana

• Üye
  • **
  • 779
  • yanıyorsun fuat abiii
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 10 Ocak 2011, 01:01:34 »
bana kalırsa çoğu mod hiçbir şekilde görevini yapmıyor veya yarım yapıyor. ben uyarı aldım, pekala haklılar fakat o sayfa da uyarı alması gereken çok şahıs vardı.. üstün körü iş yapıyorlar. birisi girer sürekli online durur, mesaj atarsın cevap vermez v.s v.s . boş boş takılıyorlar işte arada bir iki uyarı biz işimizi yapıyoruz demeye getiriyorlar..
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 10 Ocak 2011, 01:04:27 »
Yine yanlışın var, bana yolladığın Alıntı ile ilgilendim. Yetkisi olan gelince, emin ol durumla ilgilenecektir.

Çevrimdışı Leusyana

• Üye
  • **
  • 779
  • yanıyorsun fuat abiii
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 10 Ocak 2011, 01:06:45 »
ben o mesaj ile ilgili bir söylem de bulunmadım fakat haklısın yanlışım var . eğer ben sana mesaj atma tenezzülünde bulunup, çeşitli söylemlerde bulunuyorsam, sende cevap vereceksin. ilgileniliyor diye. yanlış mıyım ?
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

• Kıdemli Üye
  • 3369
  • Karl Friedrich May
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 10 Ocak 2011, 01:11:15 »
Haklısın. Yetkili sana cevap vermek zorunda değil, ama ben mutlaka cevap yazarım demiştim, sözümü tutarım. Genellikle sorunu ortadan kaldırınca dönerim iletene. Gereken kişi uyarılınca, ileteceğim sana.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 10 Ocak 2011, 01:12:10 »
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,82470.0.html

şu konu hakkında ne zaman cevap vermeyi düşünüyorsunuz?

Çevrimdışı Sargeras

• Yeni Üye
  • *
  • 10
  • * Burning Legion.
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 10 Ocak 2011, 01:14:16 »
Şu Topicdeki Staff Ve Mod'un Takındığı Tavır Sizcede "Tamam Bee,Uzatmayın Olan Oldu" Şeklinde Değilmi?

Tartışmayı Seven Bir İnsan Değilim Forumda. Ama Bunun Gerçekden Göz Önüne Alınması Gerekiyor.

Gayet seviyeli anlatmaya çalıştığımı düşünüyorum. Bahsettiğiniz gibi bi tavrımda yoktu.
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 01:15:38 Gönderen: Sargeras »
Sapkın eski niyetler bile kutsal kitaptan çalınırken, ben en çok şeytanı oynarken aziz gibi görünürüm.

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #9 : 10 Ocak 2011, 02:14:11 »
Sanırım baya yıldır bu forumdayım, bunun yarısından fazlasını da moderatör olarak geçirdim, kimseyle de yüz-göz olmadım. Size şunu söyleyeyim;

Bu serverın oyuncusu ve kitlesi "Vahşi ve İsyankar", alınmayın çoğunuz böylesiniz, karşı bir guildden biri dişini gösterdiği an alttan almak veya es geçmek yerine onun kafasına basıp siz daha üstte olmaya çalışıyorsunuz. Çünkü o kişi farz-ı misal Slovakya'da Erasmus programı ile üniversite okumaya gidecek olsa ve burada başlık açıp birşeyler sorsa bile, o kişinin cümleleri, kelimeleri ve talebinden çok imzasında yazan rumuzu veya lonca tag'i geçerli. Hepiniz kendinize hiyerarşik bir alan belirlemişsiniz.

Bu düzen değişmiyor ve şahsen bu görevde kaldığım sürece ben de değişmeyeceğim, çünkü bana burada saygı duyulmuyorsa ettiğim laflar kural uygulamak veya birşeyleri düzeltmekten öte, ukalalığa ve tahriğe giriyor ise yapabileceğim birşey yok.

İş hayatım nedeniyle 2 aydır yoktum, döndüğümde karşılaştığım manzara ile ilgili kafamda beliren düşünceler bu (2-3 senedir de değişmiyor), kadrodaki diğer kişilerden bağımsızdır
« Son Düzenleme: 10 Ocak 2011, 02:15:35 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/