Revolution UO

Windows 7 sisteminde

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı IbramSehhzade

• Yeni Üye
  • *
  • 41
    • E-Posta
Windows 7 sisteminde
« : 20 Ocak 2011, 14:06:49 »
Evet arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim .

Windows 7 de macroman 1.7 yı nasıl kurabılırım cunku hata veriyor ve ve windows 7 de calıstır kısmına bı msct... bilmem ne yazın dıyor ama calıstır dosyasını bulamadım .

Sizden ricam hangı program calısıyor sorunsuz yada macroman olayını nasıl yapabılırız.
[Dying Wish]

Sehhzade
Sehhzadem

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
Ynt: Windows 7 sisteminde
« Yanıtla #1 : 20 Ocak 2011, 14:27:49 »
jorman uo loop çalışıo makro programı olarak. macroman dediğin ghost mouse işlevli bişi deil di mi. ghost mouse da win 7 de çalışmıor ben torrenten "advanced key and macro recorder"'ı indirdim ghost mouse yerine.

Çevrimdışı Rebel

• Üye
  • **
  • 493
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2011, 14:41:13 »
Evet arkadaslar yardımcı olursanız sevinirim .

Windows 7 de macroman 1.7 yı nasıl kurabılırım cunku hata veriyor ve ve windows 7 de calıstır kısmına bı msct... bilmem ne yazın dıyor ama calıstır dosyasını bulamadım .

Sizden ricam hangı program calısıyor sorunsuz yada macroman olayını nasıl yapabılırız.

Şimdi macroman 2.0 indirdim kurdum sorunsuz çalışıyor. Yönetici olarak çalıştırırsanız macromanı sorun olmaz bir de bu şekilde deneyin.

Çevrimdışı IbramSehhzade

• Yeni Üye
  • *
  • 41
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 20 Ocak 2011, 15:49:53 »
İlgi için tesekkurler deneyecem size en yakın zamanda haber verrim.
[Dying Wish]

Sehhzade
Sehhzadem

« Yanıtla #4 : 20 Ocak 2011, 16:04:13 »
İlgi için tesekkurler deneyecem size en yakın zamanda haber verrim.
Başlat'a bastığında hemen altta program ve dosyaları ara yazan yer Windows 7'de çalıştır bölümüdür =)
Xhibitionist...

Çevrimdışı Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • 1173
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 21 Ocak 2011, 20:35:45 »
Macroman 2.0 sorunsuz çalışan sürüm.Tavsiye ederim
This fire is out of control .

Çevrimdışı bileq

• Yeni Üye
  • *
  • 3
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 21 Ocak 2011, 20:42:49 »
Başlat'a bastığında hemen altta program ve dosyaları ara yazan yer Windows 7'de çalıştır bölümüdür =)

hyr orasi calistir bölümü değil arama bölümüdür. calistir icin windows tusu ile R tusuna ayni anda basarak ulasabilirsin
bahsettigin arama bölümüne de calistir a yazmak istediğini yazabilirsin, örnegin msconfig i yazdiginda üst kisimda önce msconfig uygulamasini bulur enter  e bastiginda icra eder. halbuki calistir a yazdiklarini direkt sistem isler.

arada ufak bir nüans farki olmasina ragmen "calistir" menusu gibi kullanilabilir