Revolution UO

Sağolasın Wickeez

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
  • Jessica Ex'Burn - Ronaldo Ex'Burn
Sağolasın Wickeez
« : 25 Ocak 2011, 16:20:37 »
Safe boxun ağırlıktan dolayı düşer düşmez silinme olayı hala devam ediyormu ? Bu soruyu page atarak yetkililere sordum ve Wickeez safe boxu kullanabilceğimi söyledi sayesinde 100 binlerce balığım kayboldu kendisine teşekkürü bir borç bilirim.Sağol Wickeez..
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 18:46:55 Gönderen: Heineken »
Bio demek Kahpe demek , Kahpe demek bio demek

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
Ynt: Safebox silinme olayı
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2011, 17:50:47 »
edit
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 18:46:26 Gönderen: Heineken »

Çevrimdışı Ljungberg Cuiviene

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 349
  • Faceless Void
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2011, 18:01:14 »
SAfe Box ağırlıktan yere düştüğünde direk altta bildirim geliyor zaten . 120 saniye boyunca onu ordan kaldırmazsan , siliniyor . Ona dikkat etmen lazımdı .
Küfür edemediğim için kendimi tam anlamıyla ifade edemiyorum , özür dilerim .

Ciara Cuiviene .

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2011, 18:04:18 »
120 saniye olayını biliyorum dostum fakat safe box yere düşer düşmez silindi 1 saniye bile beklemeden.

Çevrimdışı Wickeez

• Üye
  • **
  • 64
  • Neandertaler
Ynt: Sağolasın Wickeez
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2011, 20:23:30 »
Ben size silinme veyahut silinmeme hakkında tam birşey söyleyemem ama kullanabilirsiniz dedim. Nedeni ise suanda kullanıma acık oldugu icindir.
Neandertaler

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2011, 20:33:17 »
Öncelikle şunu belirteyim konuyu açmamın sebebi giden itemlere ağlamam değil,açıkçası sinirlendim ben diyorum ki uzun zamandır balığa çıkmadım önceden safe box yardımıyla tüm balıkları bankaya aktarabiliyorduk hala bu sistem devam ediyor mu ? yoksa safe box siliniyor mu dedim sen ise bu sistemi kullanabileceğimi söyledin ! Ya olayı adam gibi anlatsaydın,yada in-game'ye karışamıyorum gibilerinden bir cevap verseydin,senin yaptığın tamamen yanlış yönlendirmedir bir daha başkasının emeğiyle oynama.İyi akşamlar.

Çevrimdışı Luis Avalanche

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 25 Ocak 2011, 21:24:21 »
forumu takip etsen az böyle sorun yaşamazdın mlsf böyle bir sorun var ve robert halledemedi.
içlerine atıyolar sandık ; patladılar ahewahehheah

Afrodizyak istemez doğuştan hazır füzyon

Çevrimdışı The Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 25 Ocak 2011, 21:25:03 »
Vendorun yanına ticari amaclı gittigidne bu durumla karsılasabiliyorsun. Bizde neden silinmiyor? Cunku zırt pırt oraya buraya bırakmıyoruz.

Vendorun yanında yere atınca ve senin olmayan ev icerisinde kullanırsan siliniyor gozlemlerime gore. basıma geldi.
« Son Düzenleme: 25 Ocak 2011, 21:26:16 Gönderen: The Biohazard »
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
« Yanıtla #8 : 25 Ocak 2011, 22:00:34 »
Vendorun yanına ticari amaclı gittigidne bu durumla karsılasabiliyorsun. Bizde neden silinmiyor? Cunku zırt pırt oraya buraya bırakmıyoruz.

Vendorun yanında yere atınca ve senin olmayan ev icerisinde kullanırsan siliniyor gozlemlerime gore. basıma geldi.

anlattığın gibi bir olay olmadı gemide balıkları doldurdum safeye brit banka kalort oldm ve yere düşer düşmez silindi.Forumuda takip ediyorum bu olaydan haberim var belki düzelmiştir diye page atayım dedim Wickeez de yukarda yazdıklarımı söyledi ve olanlar oldu yapıcak birşey yok.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 25 Ocak 2011, 22:52:59 »
Ben size silinme veyahut silinmeme hakkında tam birşey söyleyemem ama kullanabilirsiniz dedim. Nedeni ise suanda kullanıma acık oldugu icindir.

:)
Deneyin, silinip silinmediğini beraber görelim gibi bir cevap olmuş arkadaşa verdiğin cevap. Şöyle açık kapı bırakmadan verilen cevaplara bayılıyorum. Ama az öyle cevap veren staff. Artar İnşallah.
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2011, 23:08:45 »
Forumda bu sorun belirtilmiş malesef var yani.

Ama pageden gelen cevaptan oyle bır anlam cıkarılması yalnış,Zaten staff arkadaşın kendiside cevap vermiş kullanıma acık oldugu ıcın kullanabılırsınız demiş.Yani silinme bugu hala varmı dıye page atılıpta hayır yok kullanabılırsınız dememiş ki.Attıgın pagede uzun zamandır balıga cıkmadıgını safe box yardımıyla bankaya balıkların hala atılıp atılmadıgını kendın yazmışın  evet devam edıyor kullanabılırsınız cevabı almışın.Ters bir durum yok bana kalırsa.Silinmeyle ilgili bir şey geçmemiş page muhabbetınde.

Silinme bugu için ise bazen silinebiliyor bazen sılınemıyor agırlıkla alakalı oldugunu dusunuyorum.Cok agırsa düşürebilirsin.

Ha dersenizki sorunu cozemedılermı hala dıye sorunun oldugu dakıka ve sanıye cok onemlı o ankı bugu cozebılmek ıcın robertın buna ıhtıyacı var o yüzden yapıcagı bır şey yok.

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
« Yanıtla #11 : 26 Ocak 2011, 02:33:11 »
bunu kaç kere denediysem hepsinde düştü Robert beni balıkta 5 dk izlese çözer o zaman sorunu