Revolution UO

Geyik - dalga - vs.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Saldım Çayıra

• Üye
  • **
  • 428
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
    • E-Posta
Ynt: Geyik - dalga - vs.
« Yanıtla #30 : 04 Şubat 2011, 15:18:18 »
cahel selim. orjinalini bilmeden çakma orjinali nasıl yapıcan :D
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!

Çevrimdışı Azalze

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 98
    • E-Posta
Ynt: Konusuz.
« Yanıtla #31 : 04 Şubat 2011, 18:43:59 »
evet meriç gül cok komik hatta su wardı biz tek siz hepiniz diyodunuz öle bişide wardı demi bugun twiler sizi resliyo biolar twi healliyo cok konusmıcaksın demekki önce düşüncen.

Ne kullanıosun Burakcım sen.

Başka guildlern topiclerine yazmak gibi bir adetim yoktur ama yazmadan geçemedim. Ptrn kusura bakmasın.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2011, 18:45:22 Gönderen: Azalze »
www.twilightuo.com

Spider Twilight
Turk Twilight
Sacred Twilight

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #32 : 04 Şubat 2011, 18:46:29 »
onur leonu reslediniz thesusa heal attınız thundike ha biolar heal attı bişi kullanmıyorum guildlerinizden haberiniz yok sanırım

Çevrimdışı Azalze

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 98
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : 04 Şubat 2011, 18:57:34 »
    Thesus senelerce guildimizde bulunmuş, sevilen bir arkadaşımız. Tek olduğu zamanlar sohbette ederiz.Hatta hala transfer çalışmalarımız devam ediyor :). Guildimizden kimsenin Leon u reslemek, biolarında Furkanı heallamak gibi bir derdi olduğunu düşünmüyorum. Burn Outlarla da senelerce kanka olan bizdik sanki en ufak bir olayda böyle tepki vermenizi garipsiyorum. Eğer dediğin gibi birşey varsada kişiseldir. Guild olarak böyle bir kararımız yok. Sakin sakin düşünseydin böyle birşey olmadığını anlardın. İyi oyunlar.
www.twilightuo.com

Spider Twilight
Turk Twilight
Sacred Twilight

Çevrimdışı The Biohazard

• # Lonca Başkanı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : 04 Şubat 2011, 19:12:23 »
hayır olay ne ?

biz coveyi almaya uğraştıgımızda , birleşmediğiniz player ve guild yoktu biz ses ettik mi?
Bizim amacımız action yapmaktı yaptıkta .

ee şimdi olayınız ne ? yok twiler heal basmiş reslemiş?
böyle bir şeyin mümkünatı dahi yok .

Ben guildi yönettiğim sürece hiç bir guild ile uzlaşma imzalanamaz .

benim olaylardan haberim bile yok, forumda okudugum kadarıyla var olaylardan haberim.
ben 10-12 arası online olurum ve bu sürede kimse kimseye ne heal ne bişey atiyordu ki dün twilerle kapişmadım bile hiç.
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #35 : 04 Şubat 2011, 19:17:04 »
Mümkünatı yok derken ? olan olaylar bu sen yokken varken fark ediyosa ben bilmemde..
Söledigim şey şu gaza gelmeye gerek yok sadece yok kimse heal atmaz reslemez deme devam etmekte ısrar etmeyin..Bizde yaptık yaparız ama benim iddam yok actıonda hedefe gitmek için kullanırız milleti sonra sölerizde ..Covada birlesip sonra onlara daldık. Ve söledik yaptıgımızı ama sizde hala yok öle bişi tavrı nedir onu anlamadım ilah degil bu oyunda kimse ölüyor arada ve baska guildden adam resleyince heal basınca yapmadı olmadı öle bişi tripleri boş saçma.nese kolay gelsin

Haberin yoksa arkadaslarından ögrenirsin .

Çevrimdışı The Biohazard

• # Lonca Başkanı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #36 : 04 Şubat 2011, 19:59:23 »
Tamam herkez sussun hastayım zaten. kim nabtıysa yapmıs gelmiş gecmiş. Servertımı olursem Roberte verin.
Biz tek siz hepiniz.!

püuhuehue.

Çevrimdışı Mert_Reyiz

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 237
  • ultrAslan
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : 04 Şubat 2011, 20:02:25 »
Baba adam her guild topicinde her yere her şeye maydonoz niye kaale alıp cevap veriyorsunuz onu anlamıyorum . Twi'ye heal basarız , action sırasında resleriz o bizi alakadar eder.
Ama sen ne zaman tek başına şehir kuşatırsın , biz Twilerle bir oluruz geliriz o zaman o sürekli konuşan yerlerin boşa çalışmamış olur bakarsın  ;)
*Mert Reyiz
*Cortez Biohazard
*Mert Biohazard

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #38 : 04 Şubat 2011, 23:29:51 »
Maydonoz Bak bakalım post kasmaya calısan cocuk kim liseli senle ilgili konusmuyorum abilerinle kosnuyorum sus az..
nese konu uzamasın

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #39 : 05 Şubat 2011, 00:52:26 »
cocugum oyun için telden kimse arayan yok bizde güzelim benm..şimdi bidaha tüşün kendine bak eğlen

Çevrimdışı *Theseus

• Üye
  • **
  • 435
  • - meçhul sanıklar -
    • ..
« Yanıtla #40 : 05 Şubat 2011, 01:51:31 »
@Selehaddin; Azalze açıklamış gerekli yazıyı bende genel olarak anlatayım sana.
Twilight guildinde daha önce bulunmuşluğum var, o yüzden yalnız kaldığım zamanlarda hala muhabbet ederiz. Ama oyun içinde birbirimize dalarız, keseriz hiç bir şekilde de kimse açısından problem olmaz. Mesela kendimden örnek vereyim Twilight loncasında bulunan arkadaşlarımı kestikten sonra lootlamadan reslerim.
O heal atma muhabbeti de sanırım sizin guild peşimdeydi, Twilight'tan bir arkadaş heal attı sağolsun. Ben hiç bir şekilde yardım istemedim yani. Kendi isteğiyle bana heal atmış onunlada konuştum. Daha sonra action devam ederken karşılık verme amaçlı heal atan arkadaşa öldüğünde reslemek gibi bi güzellikle karşılık vermek istedik. Resledik adamlar dalınca direk ceset kestik zaten. En sonunda da bana heal atıldığı için bizim onları reslediğimizi bilmeyen Twilight arkadaşlarım yine karşılık verme amaçlı Leon'u reslemiş. Yani bir nebze rp yapmış olduk. Futboldaki gibi düşün fair play derler ya ? :) Centilmenlik diyelim. Şunu da söylemek isterim. İnan siz bir loncayla bu tarz birşey yapmış olsanız gelip size '' hani yapmazdınız, şöyleydiniz, böyleydiniz'' diye açıklamada, sataşmada bulunmam.
Yeri geldi arkadaşlarımın dediği gibi Cove kuşatmasında tüm guildleri karşımıza almıştık. Kendi gücümüzü kendimiz biliyoruz en azından. Senin dediğin gibi bir dostluk kurmak istesek niye o zaman değil de şimdi kuralım ? Hedefe falan uğraşmak için çekmiyoruz kimseyi. Gücümüzün yettiği kadar herşey.
Ha ama siz böyle bi açık bulduk saldırın havalarındasınız oda görmezden gelinmez. İnanın bu tarz şeyleri sizlede yapmak isteriz ama sizleri o kapasite de göremiyorum ben açıkçası, oyunla bağdaşmışsınız resmen. Bana ultima online dönemimdeki ilk zamanlarımı hatırlattığınız için sağolun. Zamanla olgunlaşıp öğrenirsiniz inşallah bu tarz şeyleri. Real hayattaki kişiliğinizden değil ultima onlinedaki kişiliğinizden bahsediyorum yanlış anlamayın eleştirimi.

Ha şimdi söylemek isterim hiç bir loncayla dostluğumuz bulunmamaktadır.
Umarım bir daha bu şekilde laf sokma, sataşma, dalaşma vb harekette bulunmazsınız.
Selim bu olaylardan habersiz size dostluğumuzun olmadığını söylemeye çalışmış ama anlamamışsınız. Neyse kolay gelsin, iyi eğlenceler.
« Son Düzenleme: 05 Şubat 2011, 03:26:44 Gönderen: *Theseus »
İnanma insanların samimiyetine,
Menfaat için gelirler vecde.
Cenneti vaat etmeseydi Allah,
Ona bile etmezlerdi secde.

« Yanıtla #41 : 05 Şubat 2011, 01:59:43 »
aleyküm selam abi

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #42 : 05 Şubat 2011, 02:11:39 »
Deliği tutturuyor adam avatarda !! adsfjkadsf

Çevrimdışı The Biohazard

• # Lonca Başkanı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : 05 Şubat 2011, 08:44:33 »
Bi iyileşeyim de bursa da bi toplanalım. Tabi ayağa ne zaman kalkarım bilemiyorum. Murat organizasyonu yapar. Bursa da oynayan bütün revocular olarak toplanalım ama :) Dost düşman fark etmez sonuç olarak 2D bir oyun :) En fazla millet tavla atar nargile çeker. Belkide 100 lük okey çeviririz :)
Biz tek siz hepiniz.!

püuhuehue.

Çevrimdışı The Biohazard

• # Lonca Başkanı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #44 : 05 Şubat 2011, 08:51:38 »
babs ne bursası ya !

al muratla buraği gel ankaraya !!

başka gelen olursa onlarıda al :D

akalım ankarada.

söz arabada yatırmam :D:D:D .
Biz tek siz hepiniz.!

püuhuehue.