Revolution UO

İyi pwp

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
İyi pwp
« : 03 Şubat 2011, 16:51:24 »
  Arkadaşlar sürekli craft ile takılıyorum. Açıkçası pvpden anlamıyorum. Ancak pwp alanında kesebiliyorum warrior ile. Ya çok iyi oyuncular var tamam ama ben ortalama olmak istiyorum. Şöyle güzel oynayanlar ve üslübünü bilenler bir kaç fikir verirse çok sevirim. Twilight lardan bir arkadaşım sw de bardich ve cutla.ss önerdi.Sağolsun. Birde hangi class en iyisidir. Teşekkürler
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı Leusyana

• Üye
  • **
  • 779
  • yanıyorsun fuat abiii
    • E-Posta
Ynt: İyi pwp
« Yanıtla #1 : 03 Şubat 2011, 16:58:15 »
sw,mf,fenc hepsi iyi. ben mf oynuyorum ama ileride bir gün mf oynamayı bırakırsam, fencer oynarım. kişiden kişiye değişir bu. mf ağır fakat oturaklı vurur. geniş alan pvp'lerinde çok etkili olabilirsin keza kalabalık action'lar da. ağaçlar v.s çok işine yarar. hele ki mf oynuyorsan, vazgeçilmezindir.
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 03 Şubat 2011, 16:59:08 »
bende pvpden anlamam ama duello alanında pw ile adam kesmen normal çünkü warlock gibi pm gibi kombinasyonlara çok ihtiyacın yok bandaj bas pot iç okadar
pvpden anlamam ama actiondan anlarım takım halinde çalışırken çok yardım ederim çevremdekilere bi kere takım halinde oynucaksan mf oyna derim warlock olucaksan kesin mf ol 5 senedir mf ile oynuyorum warlockta actide adam kovalarken çok yardımcı oluyor

dip not:pvp ile ilgili bende tavsiye alabilirim

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 03 Şubat 2011, 16:59:53 »
warrior mu warlock mu? Birde daha ayrıntılı yazarsan paylaşmak istersen taktiklerini dinleyebilirim
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı Luis Avalanche

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 03 Şubat 2011, 17:05:47 »
hangisini çok iyi oynuyosan o
içlerine atıyolar sandık ; patladılar ahewahehheah

Afrodizyak istemez doğuştan hazır füzyon

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 03 Şubat 2011, 17:38:55 »
hangisini çok iyi oynuyosan o
valla en kolayı warriordur bas taba tıkla adama 2 kere kovala sabaha kadar

Çevrimdışı Lucius

• Üye
  • **
  • 346
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 03 Şubat 2011, 18:49:52 »
açık alanda warrior oynacaksan katana bardiche ikilisinden başka silah kullanma.
katananın 15 olmasına gerek yok, poi süreceğin için 12 de idare edebilir ama çift elin 15 olması lazım.

kapalı alanda ise scimitar veya warfork öneririm.

guild yok tek takılacağım diyorsan da pure mage kas. hem maliyeti düşük hem de warriorda adama rahat poi sokamazsın. poisiz adamı da çok zor kesersin
twilight zone

Çevrimdışı -Enyalios-*

• Üye
  • **
  • 181
  • Neandertaler
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 03 Şubat 2011, 18:58:11 »
her class birbirini kesebilir en iyisi die birşey yoktur warlock oyniyacaksan tek takılacaksan fenc guildde giricem dersen mf önerebilirrim warrior olucaksan Lucius'un dediklerine katılıyorum
[Neandertaler]
Aguha-Tajen

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 03 Şubat 2011, 19:47:43 »
pm atarsan yardımcı olurum.Class cok fark etmez iyi topluluk var revoda sadece yada tek kalınca warlock işini görür.

Çevrimdışı seftali

• Üye
  • **
  • 22
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 04 Şubat 2011, 11:29:59 »
Adam oyunda sadece craftla oynadım pvp'm kötü diyor, warlock tavsiye ediyorsunuz :D
warlock- en çok kombinasyon ve dikkat gerektiren classtır
pure mage-  o da kombinasyon ve el çabukluğu ister ama oynaması bence daha  zevkli ve warlocktan bi nebze daha kolaydır. hem de maliyeti az, kazancı çok olabilir.
warrior- maliyeti çoktur ama oynaması en kolay olandır. tek takılman biraz zor, ama kalabalıkta çok iş yapabilrsin. bs karakterin olması çok iyi olur warrior için.
warriorda tek derdin büyü yememeki, potionu zamaninda içmek ve heali basabilmek.. warlock ve pure magede mana işin içne girince biraz daha zorlanabilirsin...
en iyisi kendin gibi pvp öğrenmek isteyen birini bulup onunla biraz alıştırma yapman olabilir ama en nihayetinde zamana ihtiyacın var iyi pvp yapabilmek için.
Vuslat - Pure Mage
Recel - Warlock
-------------------------------
Dying Wish

Çevrimdışı Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • 1173
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2011, 19:27:35 »
Adam oyunda sadece craftla oynadım pvp'm kötü diyor, warlock tavsiye ediyorsunuz :D
warlock- en çok kombinasyon ve dikkat gerektiren classtır
pure mage-  o da kombinasyon ve el çabukluğu ister ama oynaması bence daha  zevkli ve warlocktan bi nebze daha kolaydır. hem de maliyeti az, kazancı çok olabilir.
warrior- maliyeti çoktur ama oynaması en kolay olandır. tek takılman biraz zor, ama kalabalıkta çok iş yapabilrsin. bs karakterin olması çok iyi olur warrior için.
warriorda tek derdin büyü yememeki, potionu zamaninda içmek ve heali basabilmek.. warlock ve pure magede mana işin içne girince biraz daha zorlanabilirsin...
en iyisi kendin gibi pvp öğrenmek isteyen birini bulup onunla biraz alıştırma yapman olabilir ama en nihayetinde zamana ihtiyacın var iyi pvp yapabilmek için.

Adam özetlemiş bütün konuyu
This fire is out of control .

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2011, 19:34:01 »
Ben katılmıyorum. Warrioru wara geçip dalma olarak düşünürseniz en kolay demekte haklısınız ama aslına bakarsanız en zor ve en masraflı classtır. Adam kovalarken veya kaçarken bir yandan poi sürmek, büyülerden impor-uusjux atamadan sadece kaçarak veya silahla vurarak kurtulmak kolay değil. Yeni yeni action yapmaya başlayacak birinin warrior karakter açması mantıklı olmaz. Pure mage oynamanı tavsiye ederim. Öle öle alışırsın. Öldüğünde de gidecek maksimum para 100k olur zaten.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 04 Şubat 2011, 22:42:21 »
Şöyle güzel bir macro paylaşsa biriside sevaba girse:)

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #13 : 04 Şubat 2011, 22:56:16 »
Dostum pure mage oyna demişler fakat ben uo hayatıma pm ıle başladım oyle de devam edıyorum. warlock warrıordan anlamam ama pm bir sure sonra o kadar sıkıcı oluyorkı,eline silah alıp koşturup critic vurmak ıstıyor ınsan ne o oyle poi vasflam poi vasflam hadı cure ıctı relpor poi sokmaya çalış stat buyulerını at o arada medı doldur cok sıkıcı ve monoton.ve adam kesmesı cok uzun.Ama warrıor yada warlockta oyle degıl.warlockta olme rıskın artarken kesme sansın artıyor.Warlockta ölme rıskın daha azken kesme sansın yine poi sayesınde cok iyi.

Elbet benden daha ıyı bılenler vardır fakat her classta 0 oldugunu dusunursek en ıyı yolu warrıorda kaydedersın dıye dusunuyorum.Sonucta klavyedekı ok yonlerını ıyı kullanıp bırazda nerde bandaj basıp pot ıcmen gerektıgını cakarsan iş bitiyor.Ölmuyorsun.Silahlara poi surebıldıgını de hesaba katarsak 9 lar bıle iş yapar.

Ama eger koprude kendını gelıstırmeye calısıcaksan pm den başka yolun yok.dengeler boyle.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2011, 22:57:52 Gönderen: Afrodisiak »
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2011, 22:58:30 »
Teşekkürler herkese arkadaşlar. Şimdi bir macro ile iyi bir başlangıç yapabilirim :) Birisi macrosunu paylaşsın lütfen. Özeldende atabilir.