Revolution UO

Revo 11

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
Revo 11
« : 04 Şubat 2011, 02:55:56 »
Yeni client sanırım yakında zorunlu olacakmış. O yüzden bi girip denemek istedim, birkaç sorun ile karşılaştım.

Revo11 de buff menüsü eklendiği söyleniyor. Bunun için bi yerden aktif etmek mi gerekiyor. Ben göremedim. Ayrıca save password özelliği eklendi diyor ama bende save password yazısı hala çıkmıyor ve otomatik olarak şifrem kayıtlı kalmıyor.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
Ynt: Revo 11
« Yanıtla #1 : 04 Şubat 2011, 03:00:54 »
Büyü olayı duzeltılene kadar mage yada warlock oynamak o kadar zevksız ki.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • 1173
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 04 Şubat 2011, 03:02:12 »
2gün önce arkadaşımın pc ye kurdum 11 i acayip bişey.Evet şifre kaydetmiyordu. Buff olayını bende görmedim ama bi ara ekranı kurcalarken L şeklinjde bişey gördüm üstüne geldigimde bless den bahsediodu orda çıkıo galiba o dava..Sorunsuz oldugunda geçelimde...Yoksa bu iyi 10. 10 hastasıyım
This fire is out of control .

Çevrimdışı Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • 1173
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 04 Şubat 2011, 03:02:55 »
Büyü olayı duzeltılene kadar mage yada warlock oynamak o kadar zevksız ki.

Ne gibi sorunlar varki ediz .S

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #4 : 04 Şubat 2011, 03:04:22 »
bence de 10 çok iyi ama yakında sadece revolution11 ile giriş yapılabilecekmiş. O yüzden alışmak gerekecek..
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
« Yanıtla #5 : 04 Şubat 2011, 03:05:33 »
Bir kere Kal ort oldugunda kesınlıkle yanıt vermıyor-hata raporu dıyor clıentı bastan calıstırmak zorunda kalıyosun ayrıcada buyu atılınca patınaj cekmıyor yerınde kalıyor.buda cok kotu bır ozellık.ilk defa bu sunucuda gordum bunu ultıma da.
Afrodisiak Cuiviene

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 04 Şubat 2011, 03:06:21 »
daha öncw denendi olmadı gene kasıyolar zorla oyun bırakcaz kaldrmıyo pc =)

Çevrimdışı Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • 1173
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 04 Şubat 2011, 03:06:34 »
Büyü atarken donmak hareket etmemek. . . Çok sıkıcı olur

Çevrimdışı Rebel

• Üye
  • **
  • 493
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 04 Şubat 2011, 03:09:33 »
Yeni client sanırım yakında zorunlu olacakmış. O yüzden bi girip denemek istedim, birkaç sorun ile karşılaştım.
Ayrıca save password özelliği eklendi diyor ama bende save password yazısı hala çıkmıyor ve otomatik olarak şifrem kayıtlı kalmıyor.

Şifre olayını anlatayım sağ altta cliente sağ tıklayıp ayarlardan şifreyi kaydet demeniz gerekiyor. Ondan sonraki girişinizde şifreniz kayıtlı kalıyor.

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #9 : 04 Şubat 2011, 03:14:00 »
Teşekkürler, şifreyi kaydetti şimdi. Server gelince birkaç kez girip çıkıp daha da emin olurum :)
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Veppa

• Yeni Üye
  • *
  • 3
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 04 Şubat 2011, 03:19:50 »
Biz arkadaşlarla Nebuladan geldik charlarımız henüz bitmedi.Revo 11 i kurduğunuzda yaşadığınız sorunlar yüzünden biz nebulayı bırakmıştık zaten . Burda revo 10 la girdik hiçbir sorun yok bağlantıda , oyun gayet seri bir şekilde devam ediyor ancak . Diğer arkadaşlarında söylediği gibi büyü atıldığında koşamama olayı falan aslında oyunu lagsız fakat yüksek pingle oynamanıza neden oluyor. Nebulada aylarca bu sorunun sebebini aradık sonunda Staff Üyelerinden Cyanide ( sanırım böyle yazılıyordu ) bize konunun yani lagın açıklamasını yaptı , açıklamasında client versiondan kaynaklı yüksek ping problemi oldugunu söylüyordu . Şimdi üzülerek söylüyorumki eğer revo 11 e geçersek aynı problem burdada olacaktır . Burdan Yetkililere sesleniyorum yapılabilinecek birşey varsa yani mümkünse 11 e geçmeyiniz .

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #11 : 04 Şubat 2011, 03:23:30 »
Tamamen katılıyorum.

Uzun süredir bu clientte oynuyoruz ve benim gördüğüm çok ciddi bir sorun yok. Bildiğim kadarıyla easy speed falan da açılmıyor, açılıyorsa da otomatik banlanıyor. O yüzden zorunda kalınmadığı sürece revo10 un aktif olarak kalması herkes için daha iyi olacaktır.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Flood2

• Üye
  • **
  • 198
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 04 Şubat 2011, 03:27:24 »
Aslında birçok kişi de seninle aynı görüştedir.Bunu anket olarak açsaydın geneli görebilmek açısından daha faydalı olabilirdi.
« Son Düzenleme: 04 Şubat 2011, 03:28:13 Gönderen: Flood2 »
Habkey Ex'burn,Jared Ex'burn
''Yükseldikçe;uçma bilmeyenlere,daha k-ü-ç-ü-k görünmemiz kaçınılmazdır''
Frederich Wilhelm Nietsche

Çevrimdışı Veppa

• Yeni Üye
  • *
  • 3
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 04 Şubat 2011, 03:28:57 »
Konuyu saptırmak gibi olmasında servera bağlanamıyoruz şuanda . Verifying Account kısmında kalıyor öylece . Herkeste böyle değilmi yani bize özel bir problem değil

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #14 : 04 Şubat 2011, 03:36:11 »
evet server göçük durumda yaklaşık 1 saattir
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik