Revolution UO

Revo 11

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı egehema

• Yeni Üye
  • *
  • 6
    • E-Posta
Ynt: Revo 11
« Yanıtla #15 : 04 Şubat 2011, 12:53:20 »
revo 11'i bende indirdim ve denedim.Memnun kalmadım açıkcası client versiondan ötürü tabi.Koşarken bi donma var 5-6 kişi arasına girdiğimde baya bi donuyor.Yani revo 11'e geçilirse ben oynayamıcam bu serverda.

revo 10 gayet rahat ve kullanışlı.yönticilerden ricam 2sinide kullanabilelim revo 11'in client versionun yüksek olmasından dolayı hep donmalar söz konusu.

arkadaşın dediği gibi nebulayı bu yüzden bırakıp buraya geldik ama burdada aynı sorun olursa gerçekten ultima online hayatımızı bitiricez artık

Çevrimdışı Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • 1173
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #16 : 04 Şubat 2011, 19:25:24 »
revo 11'i bende indirdim ve denedim.Memnun kalmadım açıkcası client versiondan ötürü tabi.Koşarken bi donma var 5-6 kişi arasına girdiğimde baya bi donuyor.Yani revo 11'e geçilirse ben oynayamıcam bu serverda.

revo 10 gayet rahat ve kullanışlı.yönticilerden ricam 2sinide kullanabilelim revo 11'in client versionun yüksek olmasından dolayı hep donmalar söz konusu.

arkadaşın dediği gibi nebulayı bu yüzden bırakıp buraya geldik ama burdada aynı sorun olursa gerçekten ultima online hayatımızı bitiricez artık

Haklısın gerçekten
This fire is out of control .

Çevrimdışı Santiago

• # ilk uyarısını aldı
  • 1585
  • Santiago Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 07 Şubat 2011, 14:35:23 »
ilk girişte verifying acc. de cok bekleme yapıyor bir çözümü varmıdır acaba?

Selehaddin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 07 Şubat 2011, 15:50:58 »
istege bırakılsın zorunlu olmasın