Revolution UO

" Tuşu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

" Tuşu
« : 09 Şubat 2011, 02:31:43 »
" tuşuna macro yaptıktan sonra cık gir yaptıgımızda siliniyo. Bu oyunu oynadıgımdan beri böyle bu, bi nedeni var mı ya da düzeltilebilecek birşey mi?

Çevrimdışı Feronia Untouchables

• Üye
  • **
  • 580
  • The Untouchable's
    • E-Posta
Ynt: " Tuşu
« Yanıtla #1 : 09 Şubat 2011, 02:46:32 »
Bende kullanıyorum o tuşu vas flam olarak her girdiğimde ayarlamaktan bıktım.Bir çözüm olsa iyi olucak gibi..
Biz Biz Olduğumuz İçin Sevildik
Bizi Satanları Bir Bir Sildik
Geride 3-5 Kişi Kalsakta İçimiz Rahat
Mutluyuz
Kral Olmayanlara Taç Taktırdık
İşte En Büyük Hatayı Burda Yaptık
izmir web tasarım

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Şubat 2011, 03:40:52 »
düzeltilme gibi birşey söz konusu değil oyunla alakalı client felan değil.Böyle gelmiş böyle gider bıktıysanız her girdiğinizde ayarlamaktan alt + " yapın ctrl + " yapın ne biliyim böyle silinmiyordu sanırsam.
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 09 Şubat 2011, 03:42:15 »
Ona yapıcak bir şey yok.Düzeltilmeside imkansız.Çözümüde ne bizler yapabılırız nede yetkılıler.

Ek olarak sadece o tus degıl end,pg dwn,home gıbı tuslardada olur aynısı ve tum noktalama işaretlerinde vs.

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
  • Jessica Ex'Burn - Ronaldo Ex'Burn
« Yanıtla #4 : 09 Şubat 2011, 05:21:03 »
Ona yapıcak bir şey yok.Düzeltilmeside imkansız.Çözümüde ne bizler yapabılırız nede yetkılıler.

Ek olarak sadece o tus degıl end,pg dwn,home gıbı tuslardada olur aynısı ve tum noktalama işaretlerinde vs.

+1907

bu tuşlara yapılan makrolar desktopa kaydedilmez dolayısıyla girip çıktığınızda silinir.
Bio demek Kahpe demek , Kahpe demek bio demek

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #5 : 09 Şubat 2011, 05:37:53 »
Emin değilim ama hatırladığım end pageup pagedown home tuşları için de geçerliydi.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • 1354
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 09 Şubat 2011, 05:42:37 »
Bende o tuşda aynı şeyi görünce moralim bozuldu  :)
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 09 Şubat 2011, 10:05:14 »
ya aslında çözümü olabilir belki makroları client kendi ayrı olarakta kaydetse hatta ve hatta imkan varsa bunları net ortamına yüklese (en azından premium karakterlere olabilir) başka bilgisayardan fln bile accountunuzla girdiğinizde bütün makrolarınız hazır olsa , direk yükleceği için bütün tuşların sabit kalacağını düşünüyorum. Gerekli mi değil , ama olursa hoş olmaz mı olur :)
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 09 Şubat 2011, 10:15:36 »
ya aslında çözümü olabilir belki makroları client kendi ayrı olarakta kaydetse hatta ve hatta imkan varsa bunları net ortamına yüklese (en azından premium karakterlere olabilir) başka bilgisayardan fln bile accountunuzla girdiğinizde bütün makrolarınız hazır olsa , direk yükleceği için bütün tuşların sabit kalacağını düşünüyorum. Gerekli mi değil , ama olursa hoş olmaz mı olur :)
mesela ben uçarım mesela

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • 3605
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
« Yanıtla #9 : 09 Şubat 2011, 10:40:09 »

Benim "End" Tuşunda "all stay"  "Home" Tuşunda İse Energy Field Makrom Var Yıllardır. :D

Çevrimdışı Havana.

• Üye
  • **
  • 177
  • Smirnoff.
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 09 Şubat 2011, 12:03:24 »

her türlü şeyi denedim, yapamadım :)
ay lav cek deniyıls.

don't stop, keep moving :)

Twilight Zone.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : 09 Şubat 2011, 14:06:06 »
Benim "End" Tuşunda "all stay"  "Home" Tuşunda İse Energy Field Makrom Var Yıllardır. :D

Bende olmuyo o mert.Laptop belkı ondandır.Klavyende numlock acıkken mı calısıyor yoksa kapalı olsada farketmıyormu hep calısıyormu?

Çevrimdışı MEROX

• # Yörünge Dışı
  • 3605
  • Sona Doğru
    • gsfdgdfg
« Yanıtla #12 : 09 Şubat 2011, 20:05:19 »
Sürekli Çalışıyor. Makroların Olduğu Metin Belgesinden Düzenlemek Daha Sağlıklı. Ve Makrolarınızı Diğer Uo Dosyalarının Olduğu Yerde Makros Diye Bişey Var,Ona Kopyalayın.

Çevrimdışı eFe

• Üye
  • **
  • 841
  • # Özgür
« Yanıtla #13 : 10 Şubat 2011, 00:12:33 »
Meriç noktayı koymuş tartışmanın bir anlamı yok ; dağılalım ..
Herkesin bir bedeli vardır, önemli olan ise bunun ne olduğunu öğrenebilmektir.

Çevrimdışı [ MG ]

• # Yörünge Dışı
  • 1883
  • Alexander
« Yanıtla #14 : 10 Şubat 2011, 00:19:45 »
Gene tek tuş F klavye nedeniyle 12 makroyu yeniden ayarlıyorum.