Revolution UO

Bonuslar, özellikler vs vs.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ElenoraFrvr

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 82
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
Bonuslar, özellikler vs vs.
« : 10 Şubat 2011, 00:42:01 »
Herkese merhaba.

Forumda ve sitede büyük ihtimalle vardır fakat aradım bulamadım, göremedim. Karakter bonusları hakkında bilgi istiyorum, maalum serverda yeniyiz bunları bilmek şart. Mage, warlock ve warior bonuslarını eksiksiz ve yanlışsız bilen arkadaşlarmız benimle paylaşırsa sevinirim. Yada buna ait bir konu falan varsa link atılsada yeterli.
Bir sorum daha olacak, bide serverda skill cap 7x mi 8x mi?
Ayrıca spirit speak ve magic resist skilleri aktifmi? Aktifse faydaları neler?

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Konuya açıklık getirildikten sonra silinebilir.
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2011, 00:46:15 Gönderen: ElenoraFrvr »
- Elenora Forever.

Çevrimdışı -Ramses-

• Üye
  • **
  • 374
  • Her etki bir tepki yaratır.
    • Twilight Zone
    • E-Posta
Ynt: Bonuslar, özellikler vs vs.
« Yanıtla #1 : 10 Şubat 2011, 00:48:18 »
Skill cap 7x

diğer bilgilerde burda dostum

Alıntı
Anatomy ve healing yeteneklerinin toplamıyla doğru orantılı olarak iyileştirmelerden alınan hit points artar.
- Cooking yeteneği ile orantılı olarak daha fazla yemeği bir defada pişirebilirsiniz.
- Healing yeteneği ve armor değeriniz ile ters aldığınız damage ile doğru orantılı olarak bandage yırtılma olasılığı artar.
- Inscription yeteneğiyle doğru orantılı olarak savunma büyülerinin etkisi artar.
- Magery yeteneği ile etrafa verdiğiniz hasarlarda magery ve evaluating intelligence yeteneği etkili olmaktadır.
- Meditation yeteneği ile orantılı olarak büyüleri daha az mana kullanarak atabilirsiniz.

Special move(Gereken yetenekler): Başarıyı etkileyen faktörler. Sonuç
- Disarm (80.0 Wresling, 80.0 Armslore): Anatomy, armslore ve wrestling yeteneklerinizin toplamıyla doğru orantılı olarak başarınız artar. Rakibinizin elindeki silahı çantasına düşürürsünüz.
- Dismount (80.0 Tactics): Anatomy yeteneğiniz ile doğru orantılı olarak veya at kullanmıyor olmanız durumunda başarınız artar. Rakibinizi bineğinden düşürürsünüz.
- Paradarbe (80.0 Fencing): Anatomy yeteneğiniz ile doğru orantılı olarak başarınız artar. Rakibiniz 2 saniye boyunca haraketsiz kalır. (Short spear, spear silahına göre daha başarılıdır)
- Stun (Wrestling 80.0): Anatomy, armslore ve wrestling yeteneklerinizin toplamıyla doğru orantılı olarak başarınız artar. Rakibiniz 2 saniye boyunca hareketsiz kalır.
- Zirh Parçalama(80.0 Macefighting): Anatomy ve Macefighting yeteneklerinizin toplamıyla doğru orantılı olarak başarınız artar. Rakibinizin kalkanına zarar verip kırabilirsiniz...
- Bleeding(80.0 Swordsmanship): Anatomy ve swordsmanship yetenklerinizin toplamıyla doğru orantılı olarak başarınız artar. Rakibinizin vücudunda 6 saniye de bir olmak üzre kanayan bir yara açarsınız.
- Alchemy menüsüne, spirit of nitre eklenmiştir.
- Inscription menüsüne scroll of enchantment eklenmiştir.
- Tailoring menüsüne studded seçeneği altında; spinned, horned ve barbed deri zırhlar eklenmiştir. (Ham maddeleri dragon ve infernalların cesetlerini keserek elde edilebilir.)
- Tekraryap (makelast) komutu yenilendi, bir eşyayı yaparken komutu kullanırsanız geçerli eşyanın yapımını durdurup yenisini yapmaya başlarsınız.
- Pazar alanına binek ile giriş engellenmiştir.
- Teaching menüsündeki problem giderildi.
- Titlesec menüsündeki problem giderildi.
- Mage robe'lere eskime özelliği eklendi, eskidikleri oranda büyüleri yansıtmaları başarısız olmakta.
Örneğin %30 eskimiş bir mage robe 10 büyüden 3'ünü yansıtamayacakken, %0 eskimiş bir mage robe hepsini yansıtabilmektedir.
- Mage robe'ler makas kullanılarak bileşenlerine ayrılabilmektedir, işlemin başarı oranında tailoring yeteneğiniz ve eşyanın eskilik %'si etki etmektedir.
Örneğin %0 eski bir mage robe'dan başarılı sonuç alma olasığınız %96 iken, %50 eski bir mage robe'dan başarılı sonuç alma olasılığınız %40'tır.
- Deri setler makas kullanılarak bileşenlerine ayrılabilmektedir, işlemin başarı oranında tailoring yeteneğiniz ve eşyanın eskilik %'si etki etmektedir.(100.0 Tailoring yeteneğine göre ihtimallerdir.)

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,15324.0.html burayı okumanıda tavsiye ederim :)
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2011, 00:49:29 Gönderen: -Ramses- »
Twilight Zone

Harpoon Twi
Ramses Twi
Magrabi Twi

www.twilightuo.com

Çevrimdışı ElenoraFrvr

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 82
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 10 Şubat 2011, 01:04:25 »
Zaman ayırıp ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Hala göremediğim Spirit Speak skili ile Magic Resist skilinin aktif olup olmaması. Bu 2 skill hakkında bilgiye sahip olan varmı?
« Son Düzenleme: 10 Şubat 2011, 12:14:16 Gönderen: ElenoraFrvr »
- Elenora Forever.

Çevrimdışı Heineken

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 334
  • Jessica Ex'Burn - Ronaldo Ex'Burn
« Yanıtla #3 : 10 Şubat 2011, 13:25:16 »
aktif değiller dostum
Bio demek Kahpe demek , Kahpe demek bio demek

Çevrimdışı ElenoraFrvr

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 82
  • Forever Kingdom
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 10 Şubat 2011, 23:16:00 »
Tamam teşekkür ettim. Öğreneyim dedim ona göre kasıcaktım.  :)
- Elenora Forever.