Revolution UO

Revolution 11 Sorunsalı.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Montenegro*

• Ziyaretçi
Revolution 11 Sorunsalı.
« : 11 Şubat 2011, 23:43:58 »
Normal şekilde firefox ile indirdim kurmaya çalıştım (windows 7) eksik kurdu, arkadaşıma sordum bende aynı sorunu yaşamıştım dedi, flashget vb tarzda program ile indir dedi. Neyse flashget indirip tekrar indirdim revo11 ' i şimdi kurmaya calisiyorum yönetici olarak calistiriyorum uyumluluk moduyla calistiriyorum bana mısın demiyor. Sürekli eksik kuruyor. Giden kotamamı yanayım gecen zamana mı yanayım, bunun cozumu nedir ?

Çevrimdışı StretfordEnd

• Üye
  • **
  • 343
    • E-Posta
Ynt: Revolution 11 Sorunsalı.
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2011, 00:04:38 »
Eksik kurdu ne demek? Ne yazıyor mesela, hata ne veriyor? Revo 11 i Win7 de denemedim fakat yanlış yaptığın bir şey olabilir...
Godric
Roxanne

Montenegro*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2011, 00:09:19 »
Mesela exe' ye tıkladıktan sonra atıyorum 123 tane dosya cıkarması gerekiyorsa 50 tane dosya var revolution.exe dosyasi yok, bi kere böle oluyo bi kere daha kurmaya calisiyorum sadece music dosyasını atıyor falan tam olarak tamamlayamıyor kurulumu.

Montenegro*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2011, 01:27:24 »
Flash belleğe atmaya calisiyorum exe'yi kaynak diskten okunamaz diyor, sanırım sitedeki setup problemli, sunu baska yerede upload etseniz ya?

Çevrimdışı Promixus

• Üye
  • **
  • 97
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2011, 14:18:41 »
senin hard diskte bir bozukluk olmasın?
"Twilight Zone"
Stinkfist
Eulogy

Montenegro*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2011, 16:25:04 »
daha yeni aldim ya, ama bugün bi mp3 tede bozukluk yaşadım, bad sector lü bir hard disckten D partition'una back-up yaptım, belki bununla ilgilidir, birde C partition'una indireyim :(

Çevrimdışı Promixus

• Üye
  • **
  • 97
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2011, 16:40:01 »
Harddiski tamamen formatla bi, sorun devam ederse çok zaman geçmeden değiştir bence harddiski
"Twilight Zone"
Stinkfist
Eulogy