Revolution UO

Uyarı

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
Ynt: Uyarı
« Yanıtla #30 : 13 Şubat 2011, 05:36:32 »
@Mifavorita
Ben haksızlığa gelemiyorum diyelim.

@JR. PisLick
Sittin sene yazdı adam. Öncelikle şu var. Adam banlanmalı. Uyarı bile kesmez. Ama konu uyarı ban meselesi değil. Yani adamın o yazısı konup siddin sene kısmı kırmızı ile işaretlenmiş. Nerden bilebilirsiniz ne anlamda yazdıgını. Çıkıp demezler mi efendi sen kötüye yoruyor isen senin için fesattır diye.
@deligibi
İlk cevap senin içinde geçerli  ;)

Toparlayacak olursak. Yanlış gördüm, paylaştım. Kimseyle ne hüsümetim ne dostluğum var. Ancak Revolution forum kullanıcıları arasında pek az objektif insan var. Yine söylüyorum. Sittin de siddin de yazsa bu küfür içerikli olarak afişe edilemez.

İyi Forumlar. Konu kilitlenebilir.

afişe edilmez iyi hoş diyorsunda adamın ne niyetle yazdığını bizden çok iyi biliyorsun sen onu tutupta arapçada 60 yazdığına inanıyormusun yoksa kıllatmak için mi böyle bi topic açtın?
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 13 Şubat 2011, 09:21:29 »
afişe edilmez iyi hoş diyorsunda adamın ne niyetle yazdığını bizden çok iyi biliyorsun sen onu tutupta arapçada 60 yazdığına inanıyormusun yoksa kıllatmak için mi böyle bi topic açtın?
Ben fikrimi belirtti***onuyu uzatmakta istemem aslında. Kısır döngü oluyor sonra. Konuya gelecek olursak. Arkadaş yazmış, ben şunu gördüm. Sittin sene yazısı kırmızı yazılmış. O an sokaktaki cahil insanı görmüş gibi oldum. Kötü niyetle yazıldıysa zaten ban verilmeli çünkü 2. yazışı. Bak dün konu kitlensin yazdım kitleyen yok. Genel olarak ilgisiz modlar. Bunu bilsinler yeter. Şahıslar ile işim yok yani. 2. kez diyorum. Kilit lütfen.
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2011, 09:57:49 Gönderen: Excuse me? »
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 13 Şubat 2011, 10:38:47 »
Kimsenin moderatörlüğünü yargılamak kimseye düşmez. Beğenmeyen varsa,gelir başvurur ,daha iyisini yapar. Bu uyarıyı Pislick talep etti,ben verdim. Burada uyarı verilirken dikkate aldığım kelime "sittin sene " değil , özür dileyerek yazıyorum "sitip atıyor " idi.

Kimse sokakta konustugu ağızla forumda yazmasın. Forumda yazı yazarken,saygı kurallarını unutmaan,bu çerçeveyi aşmadan yazılar yazmalıyız.

Uyarı alan arkadası yıllardır forumdan tanırım,zamanında forum moderatörleri ile röpörtaj dahi yapmış,foruma katkıları olmuş, ama başka forum hesapları da bazen kapatılmış bir üyemiz. Yazı yazarken daha dikkatli olsa idi,ne uyarı alırdı,ne de bu başlık açılırdı arkadaşlar.

Konu çözüme ulaştığından ,kilitliyorum.
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : 27 Şubat 2011, 00:26:07 »
''Sittin sene'' sözünden uyarı alınması hatalı olabilir, uyarıyı kaldıracaktım. Fakat;

pure mage cok kral klass herkesi sitip atıo muhteşem güzel diye bi şey yok.

Yukarıdaki yazı kendisine ait olduğu için kırmızı renkle yazılan ileti, ''sittin sene'' anlamını yitiriyor ve ne anlama geldiğini hepimiz biliyoruz. Bu yüzden uyarısı kalıyor. Ya da şöyle olsun tüm soru işaretleri gitsin;

''sittin sene'' sözünden uyarı alan arkadaşn uyarısı kaldırılmış, ''sitip atıo'' sözünden ötürü uyarı verilmiştir.