Revolution UO

Uyarı

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
Uyarı
« : 12 Şubat 2011, 13:31:31 »
Beyler öncelikle klaslar arasında KESİNLİKLE DENGESİZLİK olduğuna inanmıyorum AMA KESİNLİKLE ADALETSİZLİK OLDUĞUNA İNANIYORUM.  ve bu başlık tamamen twilight üyelerinin 50 tanesinin 48 inin pmage olarak oynaması ve sürekli rel por anmani in nox kombosuyla oyunun sittin sene doğru orantılı açılmış bi durumdur ve herkestiğin adam aynı robe ile kalkmaktadır..

Bu sözde sittin bölümü işaretlenmiş. Neden uyarı sebebi ki sittin demek?
Not: Arkadaşı tanımam
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
  • 248
    • E-Posta
Ynt: Uyarı
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2011, 13:37:27 »
60 demek..Cahilliğine ver gitsin...

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2011, 13:50:00 »
ya abi neden hala sistmi eleştiriosunuz anlamıyorum pure mage harbi ölüyor yani kesiyoruz biz ve basit o kadar kasmıo adamı öldürmek ama anlamsız abi kesmek insanlar çok yöneldi bu pmage in iyi olduğundan degil ekonomik ve toplu actilerde iyi iş cıkardıgından yoksa pure mage cok kral klass herkesi sitip atıo muhteşem güzel diye bi şey yok   abi pmage olarak 1 vs 1 de adam kesmek gerçekten çok çok zor ama warlokcken cok rahat wariorken saten anasını da aglatırsın.

ayrıca onun yanında buda var , o kelimeyi sittin (6) diye değil başka manada kullandığından uyarı almış.

Not : Arkadaşı tanırım .

« Son Düzenleme: 12 Şubat 2011, 13:51:35 Gönderen: Mifavorita »

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2011, 13:55:53 »
" Sittin sene"  arapçada  60, sonsuza denk , ilelebet gibi anlamları var ama malesef  o yazıda bu anlamda kullanıldığını düşünmüyorum. Bu durumdan dolayı kendisine uyarı verilmiştir.

Çevrimdışı _Sasu_

• Üye
  • **
  • 248
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2011, 13:59:16 »
" Sittin sene"  arapçada  60, sonsuza denk , ilelebet gibi anlamları var ama malesef  o yazıda bu anlamda kullanıldığını düşünmüyorum. Bu durumdan dolayı kendisine uyarı verilmiştir.

Bende senın şuan da " 60 " anlamında kullandığını düşünmüyorum ve sana uyarı veriyorum...Komiksiniz.

« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2011, 14:05:51 »
ikinci alıntıdaki "sitip atıo" nedir abi  ;D epey güldüm.
Anneeeeeeeee banlanıyoz.

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #6 : 12 Şubat 2011, 14:10:55 »
Çok saçma bir uyarı. Ne herhangi bir şahsa yönelik bir hakaret var ne başka laf sokma sevdası. Adam kendi üslubunda güzelce dile getirmiş ki 2.yazıya ben de epey güldüm zaten ;D Uyarı hangi akla hizmettiri zaten geçiyorum onu şikayet eden mantık hangi mantıktır merak ediyorum. Saçma ve gereksiz bir uyarı olduğundan, eğer ille de bir ceza verilecekse bunun bi kaç gün konuşamama olması taraftarıyım.

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 12 Şubat 2011, 14:12:18 »
Bunu başkası söyleseydi , banlamalı derdin ama hayat ..

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 12 Şubat 2011, 14:15:38 »
@JR. PisLick
Biraz forum üyelerimize güvensek, kötüye değil iyiye yorsak. Bence bu mantıktan kurtulmalıyız.
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

« Yanıtla #9 : 12 Şubat 2011, 14:20:59 »
Eee 545316811576 kere banlanmış herifi :D moderatör yaparsan o da intikamı soğuk yer.  ;)
Anneeeeeeeee banlanıyoz.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 12 Şubat 2011, 14:22:35 »
@JR. PisLick
Biraz forum üyelerimize güvensek, kötüye değil iyiye yorsak. Bence bu mantıktan kurtulmalıyız.

Ek olarak

" Sittin sene"  arapçada  60, sonsuza denk , ilelebet gibi anlamları var ama malesef  o yazıda bu anlamda kullanıldığını düşünmüyorum. Bu durumdan dolayı kendisine uyarı verilmiştir.

a kucu kucu Sen ASını  oldunmu... Cok sevimli bir hayvan...
Hadi böyle açık açık yazsa neyse banlanmak bile hakkıdır  ;)

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 12 Şubat 2011, 15:19:36 »
Ses gitti hayırdır?
İnsan önce kendine bakmalı. Neyken ne oldum diye... Mod olmuş olmamış farketmez. Ama sütten çıkmış akkaşık gibi ya aslında öyle düşünüyor bilirim ciğeri pislik bunun gibisinden yazılar yazmamalı. Geçmişine bakmalı. Yoksa gösteriveriyorlar geçmişini.

Tüm modlardan ricam. Biz hep beraber bugünlere geldik. Herkes kimin ne olduğunu az çok biliyor. Hani yeni gelen oyuncular belki bilmez, onlar geçmişte banlanmamış zannedebilir ama biz eskiyiz, biliriz. Lütfen yıllardır omuz omuza olduğunuz insanları bir kalemde silmeyin.

Herkese kolay gelsin arkadaşlar.
Sözün orjinaline gelince. Uzun bir zaman dilimi anlamında. Hani serseriler kullanıyor ya. Bir gün dersahanede kullandım ve dedi ki arkadaş sözlerine dikkat et küfür etme. İşte o zaman anladım ki gerçekten cahile laf anlatmak zor. Hiçkimse, sırf modların şeyi şey olmuşmuşta, aslında onlar bizim aklımızdan geçeni şey etmişmişte gibi saçma sapan yorumlar yapacak diye o sözleri kullanmaktan vazgeçmesin. Herkes kalitesini ortaya koysun. Anlamayan zaten anlamaz o kaliteden. Ve

Pislik

Sittin sene bu mantıkla gider senin gibi modlar olduğu sürece bu forum

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 12 Şubat 2011, 15:36:03 »
@Excuse me ;

Uyarı alan adam hiçbirşey yazmadığı halde sen niye konu açıyosun ben anlamadım senin gibi böyle unctablemi ne bi adam daha vardı .

JR. PisLick

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 12 Şubat 2011, 15:48:31 »
Beni geçmişim konusunda yargılayabilirsiniz, dalgada geçebilirsiniz ve hatta geçmişim yüzümden üstüme baskıda kurmaya calışabilirsiniz. Ama bunların hiç biri umrumda değil, eskiden yaptığım durumlardan dolayı hiç bir zaman pişman olmadım veya keşke demedim, ama yaptıklarımı tekrar yapmamak erdabında  her zaman kendime ders çıkardım. Ve değişmeye çalıştım. Her zaman hayatımdada değişmenin kötü değil iyi olduğunu görmüşümdür ve herkesin değişebileceği düşündüğümden dolayıdır ki, hiç bir zaman  bir kişi yada topluluğa karşı bir kinim veya herhangi bir art niyetli duygum  olmamıştır.

Ve Forum Yetkilisi olarak kaldığım süre boyuncada  görevimi en iyi şekilde yapacağım.

İstediğiniz zaman benim geçmişimi Gün yüzüne getirebilirsiniz, 34324563  defa banlandığımıda söyleyebilirsiniz.

Benim için şuanda önemli olan "Görevimi" en iyi şekilde yapabilmektir. Benim görevimi yapmadığınızı düşündüğünüz her zamanda Üstlerime beni şikayet etmekte özgürsünüzdür.

Konuya  dönecek olursak da daha önceki mesajımda belirtiğim gibi kelimenin gerçek anlamıyla kullanıldığını düşünmüyorum. Argo olarak kullanılan bir kelimin sadece harfini değiştirerek kullanıldığını düşünüyorum. Ve sadece burada bahsi geçen kelimeden değil diğer kelimelerinde erdabında kişi uyarısını almıştır.

Tek forumda uyarı kişisel tartışmalardan yada hakaretlerden uyarı verilmiyordur.  Böle düşünüyorsanız tekrardan " Genel Kuralları ve Bölüm Kurallarını"  okumanızı öneririm.

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 12 Şubat 2011, 15:57:19 »
sittinin ****in olarak denildiğini herkez iyi biliyor boş boş konuşmayın adam haklı bide gelmiş dalga geçer gibi topic açmış uyarı alan adam birşey demiyor sana ne oluyor

Örnek dahi olsa argo kelime kullanmayınız // Besiktas
« Son Düzenleme: 13 Şubat 2011, 05:52:28 Gönderen: Besiktas »
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam