Beni geçmişim konusunda yargılayabilirsiniz, dalgada geçebilirsiniz ve hatta geçmişim yüzümden üstüme baskıda kurmaya calışabilirsiniz. Ama bunların hiç biri umrumda değil, eskiden yaptığım durumlardan dolayı hiç bir zaman pişman olmadım veya keşke demedim, ama yaptıklarımı tekrar yapmamak erdabında her zaman kendime ders çıkardım. Ve değişmeye çalıştım. Her zaman hayatımdada değişmenin kötü değil iyi olduğunu görmüşümdür ve herkesin değişebileceği düşündüğümden dolayıdır ki, hiç bir zaman bir kişi yada topluluğa karşı bir kinim veya herhangi bir art niyetli duygum olmamıştır.
Ve Forum Yetkilisi olarak kaldığım süre boyuncada görevimi en iyi şekilde yapacağım.
İstediğiniz zaman benim geçmişimi Gün yüzüne getirebilirsiniz, 34324563 defa banlandığımıda söyleyebilirsiniz.
Benim için şuanda önemli olan "Görevimi" en iyi şekilde yapabilmektir. Benim görevimi yapmadığınızı düşündüğünüz her zamanda Üstlerime beni şikayet etmekte özgürsünüzdür.
Konuya dönecek olursak da daha önceki mesajımda belirtiğim gibi kelimenin gerçek anlamıyla kullanıldığını düşünmüyorum. Argo olarak kullanılan bir kelimin sadece harfini değiştirerek kullanıldığını düşünüyorum. Ve sadece burada bahsi geçen kelimeden değil diğer kelimelerinde erdabında kişi uyarısını almıştır.
Tek forumda uyarı kişisel tartışmalardan yada hakaretlerden uyarı verilmiyordur. Böle düşünüyorsanız tekrardan " Genel Kuralları ve Bölüm Kurallarını" okumanızı öneririm.