Beni geçmişim konusunda yargılayabilirsiniz, dalgada geçebilirsiniz ve hatta geçmişim yüzümden üstüme baskıda kurmaya calışabilirsiniz. Ama bunların hiç biri umrumda değil, eskiden yaptığım durumlardan dolayı hiç bir zaman pişman olmadım veya keşke demedim, ama yaptıklarımı tekrar yapmamak erdabında her zaman kendime ders çıkardım. Ve değişmeye çalıştım. Her zaman hayatımdada değişmenin kötü değil iyi olduğunu görmüşümdür ve herkesin değişebileceği düşündüğümden dolayıdır ki, hiç bir zaman bir kişi yada topluluğa karşı bir kinim veya herhangi bir art niyetli duygum olmamıştır.
kardeş bi diyorsun ki eski yaptıklarım konusunda baskı kurabilirsiniz umrumda degil pişman degilim iyi ki yapmışım iyi ki küfür etmişim 54654 defa banlanmışım bi de gelmişsin ben degiştim tövbe ettim geliştim görevimi süper yapıyorum vs vs ne ayak?
Saten sorun senin görevini iyi ya da kötü yapman degil hani bana kalırsa kinci degilim diosun ama acık aramak içinde 32 gözle foruma bakıosun ki "sittin sene" dedigim için uyarı veriosun
ben bunu samimi bulmuyorum yanlış karar verdin sorun sen de degilsin aldığın karar saten mod olmanda umrumda degil istersen git staff ol çok görmem yani neyse sorunu senin o mükemmel geçmişin yada aldığın kararın şahsi olup olmadığı degil ne kadar doğru olduğu yada olmadığı artık karar yanlışsa bile ondan sonraki kısmıda yetkili arkadaşları ilgilendirir bu kararı.
Ayrıca arkadaşı tanımıyorum bile hatta yanılmıosam başka başlıkta "bence" yazdığı kötü yorumları tiye alıp cevap bile verdiğimi hatırlıyorum.