Revolution UO

Kayıt Maili

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Roby Rekarte

• Ziyaretçi
Kayıt Maili
« : 12 Aralık 2006, 11:31:32 »
1 sene kadar oluyor acc'm hacklenmişti. o günden beri aklıma geldikçe yardım istiyorum, bana ait olan tüm mailleri yazmama rağmen kayıt maili kabul edilmiyor. bir arkadaşım saolsun zamanında öğrendim, kayıt mailin jekjek21@mynet.com die bir mail dedi. oysa bana ait böyle bir mail yok. kaç zamandır bunu anlatmaya çalışıyorum ama yazdığım tüm başlıklar ya kilitlendi, ya da forumdan kaldırıldı ve özel mesajlar ulaşmasına rağmen tek bir vevap gelmedi. bu konuda yetkili kişilerden son defa yardım bekliyorum. kayıt maili değişmez die tutturacaksınız fakat benim mail bir şekilde değişmiş, zamanında Gm Karakan vardı serverdan banlanmıştı belki benim acc'yi onunkiyle karıştırdılar, çünkü stafflar beni o sanıp çok geliyordu yanıma. Eğer bu başlığa da bir cevap gelmezse kayıt mailimin stafftan birisi tarafında değiştirildiğine kesin gözüyle bakacağım. artık daha fazla uğraşmak istemiyorum, altı üstü bir oyun başka acc'm de var fakat ondaki emeğim hiçbirisinde yok, insan ister istemez bir arayış içerisine giriyor.

İlgileneceklere şimdiden teşekkürler.

acc name: karakan

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
Kayıt Maili
« Yanıtla #1 : 12 Aralık 2006, 12:12:50 »
arkadasin sana söylemis senin actigin hesabin kayit mailini sana arkadasin söylüo cok garip!

evet stafftan biri degistrimistir. tek hesap islemleri robertde var. onunda tabi senin hesabinda gözü var. sürekli onun hayalleri icinde onun icin mailini degistirip. hesabini kullaniyordur.

la havle senelerdir. söylüyoruz kimsede hesaplar hakkinda degistirme yetkisine sahip degil! Bunu hala anlayamadinizmi!! yok stafftan biri degistirdigine inanacam.. sifrene mailine sahip cikamiosun ondan sonra bu degismis böyle olmus böyle degildi diye sacma sacma seyler söylüyorsunuz!

Kayit maili degistirilemez! bi kisi hesap islemlerinde mailini degistirse bile kayit maili kalir ve degistirdigi mail alternatifi olr!

yetkili biri online oldugunda kayit mailini sorarsin. sana söylerler... veya aksam bana ulasirsin bakarim kayit mailinin ne olduguna!

Roby Rekarte

• Ziyaretçi
Kayıt Maili
« Yanıtla #2 : 12 Aralık 2006, 12:43:58 »
Alıntı yapılan: "Kyknos"
arkadasin sana söylemis senin actigin hesabin kayit mailini sana arkadasin söylüo cok garip!

evet stafftan biri degistrimistir. tek hesap islemleri robertde var. onunda tabi senin hesabinda gözü var. sürekli onun hayalleri icinde onun icin mailini degistirip. hesabini kullaniyordur.

la havle senelerdir. söylüyoruz kimsede hesaplar hakkinda degistirme yetkisine sahip degil! Bunu hala anlayamadinizmi!! yok stafftan biri degistirdigine inanacam.. sifrene mailine sahip cikamiosun ondan sonra bu degismis böyle olmus böyle degildi diye sacma sacma seyler söylüyorsunuz!

Kayit maili degistirilemez! bi kisi hesap islemlerinde mailini degistirse bile kayit maili kalir ve degistirdigi mail alternatifi olr!

yetkili biri online oldugunda kayit mailini sorarsin. sana söylerler... veya aksam bana ulasirsin bakarim kayit mailinin ne olduguna!

bakınız kyknos; arkadaşım o zaman serverda staff idi, o kadar attığım pagelere, maillere, öm'lere rağmen bir sonuç alamayınca, ondan rica ettim Robert'ten öğrenir misin die. o da bana bu cevabı verdi. tutup kafadan atacak hali yok, her türlü soruna bu şekilde yaklaşılırsa kimse burada insan gibi yardım bekleyemez.

biz de biliyoruz kayıt mailinin değişemeyeceğini hatta yazmışım, fakat niye kabul etmiyor, zaten topu topu 4 mail adresim vardı, kayıt olduğum maili'de alternatifini de çok iyi biliyorum, niçün kabul etmiyor? bana bunu açıklayabilir misiniz diyorum ben size? bunu bu zamana kadar açıklayan çıkmadı çok merak ediyorum bakalım siz açıklayabilecek misiniz?

kaç zamandır kaç yetkili online oldu fakat kayıt mailini söyleyen olmadı. ben akşam size ulaşayım. oyunda mı, forumda mı?

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
Kayıt Maili
« Yanıtla #3 : 12 Aralık 2006, 13:37:30 »
yetki durumu, hesap islemlerine kimse bakamadigindan dolayi yardimci olamayordur. robertinde yogunluktan bircok seyi unuttugu oluor. ben ona bi konu hakkinda bircok kere tekrarlamak zorunda kaliyorum. ki sadece bitek sorunun yok bircok seyle ile oyun ici, oyun disi.

hicbi staff hesap bilgilerini birak degistirmeyi bakamaskesken. sen bi staff degistirdi diye inananacam diye bi tavirla geliosun! onceden staff olmasi veya sonradan staff olmasi biseyi degistirmes. hickimse hicbi hesap bilgisini degistiremerez! bu oncedende böyleydi simdide böyle.

ben bilemem senin 4 tanemi mailin var 3 tanemi niye olmuor. aksam pm yoluyla ulasirsan bana yardimci olurum.