1 sene kadar oluyor acc'm hacklenmişti. o günden beri aklıma geldikçe yardım istiyorum, bana ait olan tüm mailleri yazmama rağmen kayıt maili kabul edilmiyor. bir arkadaşım saolsun zamanında öğrendim, kayıt mailin jekjek21@mynet.com die bir mail dedi. oysa bana ait böyle bir mail yok. kaç zamandır bunu anlatmaya çalışıyorum ama yazdığım tüm başlıklar ya kilitlendi, ya da forumdan kaldırıldı ve özel mesajlar ulaşmasına rağmen tek bir vevap gelmedi. bu konuda yetkili kişilerden son defa yardım bekliyorum. kayıt maili değişmez die tutturacaksınız fakat benim mail bir şekilde değişmiş, zamanında Gm Karakan vardı serverdan banlanmıştı belki benim acc'yi onunkiyle karıştırdılar, çünkü stafflar beni o sanıp çok geliyordu yanıma. Eğer bu başlığa da bir cevap gelmezse kayıt mailimin stafftan birisi tarafında değiştirildiğine kesin gözüyle bakacağım. artık daha fazla uğraşmak istemiyorum, altı üstü bir oyun başka acc'm de var fakat ondaki emeğim hiçbirisinde yok, insan ister istemez bir arayış içerisine giriyor.
İlgileneceklere şimdiden teşekkürler.
acc name: karakan