0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Eşya sabitleme komutu çalışmıyor....
Alıntı yapılan: "Khanofer"Alıntı yapılan: "-Lorien Blood-"kalemde 11.11.2006 tahirinde akşamüstü 18:00 civarı bir bug oluştu kaleme ortak char lar ve kalenin sahibi olan char ım kalede şu komutları kullanamıyor...bnk,.ibanthee,.releasethis,.lockthisdown,.itemup,.itemdown ve Bir kişiyi dost ortak da edemiyorlar etmeye kalktıklarında bu player sizin evinizde deil gibi bir yazı çıkıyor.Bana Acilen Yardım Edin...sana yakışmamış bana acilen yardım edin ne demek staff'lar kölemi ?Ya sen kimsin ki yorum yapıyorsun. Bir yerden gm resmi bulunca gm mi zannediyorsun kendini? Sanki forumun agası ya. Adam gibi yardım istemiş önce iyice oku sonra yorum yap. Sonra rezil olmak var.
Alıntı yapılan: "-Lorien Blood-"kalemde 11.11.2006 tahirinde akşamüstü 18:00 civarı bir bug oluştu kaleme ortak char lar ve kalenin sahibi olan char ım kalede şu komutları kullanamıyor...bnk,.ibanthee,.releasethis,.lockthisdown,.itemup,.itemdown ve Bir kişiyi dost ortak da edemiyorlar etmeye kalktıklarında bu player sizin evinizde deil gibi bir yazı çıkıyor.Bana Acilen Yardım Edin...sana yakışmamış bana acilen yardım edin ne demek staff'lar kölemi ?
kalemde 11.11.2006 tahirinde akşamüstü 18:00 civarı bir bug oluştu kaleme ortak char lar ve kalenin sahibi olan char ım kalede şu komutları kullanamıyor...bnk,.ibanthee,.releasethis,.lockthisdown,.itemup,.itemdown ve Bir kişiyi dost ortak da edemiyorlar etmeye kalktıklarında bu player sizin evinizde deil gibi bir yazı çıkıyor.Bana Acilen Yardım Edin...
Kale demeyin içim daralıyor :smt012 La 15 m verdik kale aldık zamanında silmişler :smt013
Alıntı yapılan: "-Massacre-"Kale demeyin içim daralıyor :smt012 La 15 m verdik kale aldık zamanında silmişler :smt013 Geçirmişler olsun
anlamı farklı kurnaz tilki hemen anladı