Revolution UO

Müzik alanındaki başlığım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
Müzik alanındaki başlığım
« : 11 Şubat 2011, 02:03:03 »
http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,85079.0.html

Bu başlığı açtım ve halen amacıma ulaşabilmiş değilim. Ancak bazı arkadaşlar sanırım eğlence yeri olarak gördüler ve mafettiler başlığı. Gerçekten sinir bozucu birşey. Bir mod arkadaşımıza mesaj atmama rağmen bir uyarı mesajı göremedim. Bu forumda her konu açıldığında böyle insanlar çıkıp dalga geçecek ise işimiz zor. Konuyu kitlemelerini rica ettim onuda gören olmadı. Sanırım mod sıkıntısı var.Lütfen daha hassas olalım. Teşekkürler
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
Ynt: Müzik alanındaki başlığım
« Yanıtla #1 : 11 Şubat 2011, 10:18:47 »
Kusura bakma herşeyle dalga geçmem ama 2. paragrafı biras değişik yazmışsın . ;)

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 11 Şubat 2011, 10:50:45 »
evet gülünmicek gibi değil bi ama :) böyle istekte bulunan nette bi kaç kişiye rastlamıştım
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 11 Şubat 2011, 10:54:00 »
evet gülünmicek gibi değil bi ama :) böyle istekte bulunan nette bi kaç kişiye rastlamıştım

Bende rastlamıştım , hatta o ssyi koydum oyüzden dalga geçenler var diyor :D

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Şubat 2011, 11:28:38 »
Kardeşim dalga geçin diye mi koydum. Şu forumda paylaşamayacak mıyız bir sorunumuzu? Ben o şarkıyı buldum ve aynı cümleleri yazdım. Başka forumda sizin gibi dalga geçen insanlar yoktu. Sağolsunlar yardım ettiler.
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 11 Şubat 2011, 11:43:54 »
arkadaşım şarkının hakkında hiç bir bilgi olmadan yardım istemek sence komik değil mi ? senin dediğin şey istanbulda birisini arıyorsun ne isim soyisim var elinde nede adresi var yoldan birisini çevirip 1.70 boyunda sarı saçlı kırmızı çantalı mavi gözlü bayan arıyorm tanıyormusun diyorsun garip yani gelmiş hala burda dalga geçenlere laf atıyorsun.Hem 1. istediğine değil 2.sine güldüm ben
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2011, 11:44:13 Gönderen: deligibi »
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı Three Days Grace

• Yeni Üye
  • *
  • 44
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 11 Şubat 2011, 13:34:54 »
Alışman gerek, burda insanların saf isteklerini suistimal ediyorlar ve her nedense herkez komedyen bu forumda.Bende defalarca şikayet ettim. Ama boş :)

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 11 Şubat 2011, 13:43:37 »
Öyle herkes kimsenin kalbinide kırmak istemiyorum. Oyun altı üstü.

Çevrimdışı Three Days Grace

• Yeni Üye
  • *
  • 44
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 11 Şubat 2011, 13:48:39 »
katılıyorum.

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 11 Şubat 2011, 15:49:47 »
Özür dilerim, tamam hatayı kendi üstüme alıyorum. Bir anlık dalgınlık ve unutkanlık diyelim. Başlığı kitlemeyi unuttum.
Bu arada moderatörlerin işini yapmadığına dair bir laf söz konusu olmamalıdır diye düşünmekteyim. Her başlığı ve her yorumu tek tek okuyoruz. Hatta ilaveten kişilerin forum imzalarına ve kullanıcı fotoğraflarına dikkat ediyoruz.. Bunlara istinaden forumdan insan uzaklaştırmak yerine özel mesajlarla olayları halletmeye çalışıyoruz. Tabii bu söylediğim hususlar genel ahlak düzeyinin sınır çizgisindeyse.. Anlayışla karşılamalısınız ki bizlerinde özel yaşamları var. İşsiz gençlik çağında insanlar değiliz ki günümüzü sadece 12-14 saat boyunca forumda geçirelim. Özel hayatımızdan ayırdığımız zamanla paylaşımların daha kontrollü geçmesi adına hepimiz içim bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.
Bütün bunlardan sonra bizim atladığımız herhangi bir şikayetiniz varsa lütfen özel mesaj atınız.

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 27 Şubat 2011, 00:18:11 »
Şikayetinizde bir sorun gözükmemektedir.