Revolution UO

Eşitsizlik mi var forumda?

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
Eşitsizlik mi var forumda?
« : 17 Şubat 2011, 23:50:03 »
Yanlış anlamasın kimse... Hiç bir şahsı savunmuyorum kolay kolayda savunmam...

Durumu şöyle özetliyeyim, bir şahıs bir başlık altına, başlığın konusu dışında alakası olmayan birşeyler yazıyor uyarı alıyor ya da banlanıyor... Olması gerektiği gibi, burada hem fikiriz... Ama benim pm atmama rağmen, şu arkadaş forum başlığı ile alakalı olmayan bir post attı dememe rağmen, konu ile ilgilenirseniz sevinirim desemde nedense o şahıslara uyarı bile verilmiyor... (Uyarı verilecek diye bir kaide yok ama kural belli; başlıkla alakası olmayan post atanlara yaptırım uygulanır)
- Forum kullanıcılarının, konular hakkında lüzumsuz bir şekilde cevap yazmaları durumunda hesapları uyarısız olarak kapatılır.  

Hassasiyetleri şimdi iki tane link ile karşılaştıralım...

Link 1 : Başlıkla alakası olmayan bir şahsın attığı post ve cezası !!!

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,85315.msg919449.html#msg919449

Şahsn forum hesabı uyarı alıyor... Olay devam ettiriyor ve aynı şekilde biraz abartılı olarak yapıyor tekrarlıyor ve ban yiyor doğal olarak...

Link 2 : Yine başlıkla alakası olmayan ve benim için değeri (Dini Bir Konu) olan bir konu başlığının altına atılan postlar! Hem forum admini olan belalım hemde aynı şekilde forumda görevli olan Besiktas nickli forum görevlilerine pm atıyorum ve şahıslar ne uyarı alıyorlar ne de bir ceza... Alt alta iki adet post!!!

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,85255.msg918522.html#msg918522

Şimdi burda eşitsizlik var mı yok mu siz karar verin... Tartışmaya açık bir konu... Kimseyi suçlamıyorum, sadece rahatsız olduğum bir konuyu dile getirmeye çalışıyorum...
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2011, 23:52:10 Gönderen: realkhan »
Dying Wish

Çevrimdışı Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • 1354
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
Ynt: Eşitsizlik mi var forumda?
« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2011, 23:57:07 »
Bir standartları yok bence, aralarında dialogda yok bana kalırsa.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2011, 23:57:21 Gönderen: Blackrainbow »
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 18 Şubat 2011, 00:00:14 »
Arkadaşlar özel mesajınızı henüz okumamış olabilirler.

Bununla birlikte bahsi geçen linkte uyarı gerektiren bir durum yok. Kandil kutlaması gününde sevgililer günü kutlu olsun yazılması konu dışı olarak değerlendirilmez, aynı gün olduğundan yazmış.;Yani bu yazı için uyarı gereken bir durum yok. Vermiş olduğunuz 2 örnek birbirinden çok farklı.

Siz bildirim yapmışsınız,moderatörler değerlendirir,uyarı verir ya da vermez. Her bildirim sonrası,her talebinizin yerine geleceğine dair bir kural yok.

Aslında bu tür kararları paylaşmıyoruz fakat iyi niyetli olarak konu açmış olduğunuz için açıklama yaptım.

Forumda tüm moderatör arkadaşlar ,bugüne kadar,hep iyi niyetli hareket etmiştir. Bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir.

The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 18 Şubat 2011, 00:04:03 »
Batu kurallar belli Eths Forum Kuralları diye konu açmış ve bu kurallara hem forum kullanıcıları hemde forum yöneticileri uymak zorunda!!! Kural kuraldır bana kalırsa... Şimdi oraya kuralı yazdım, gerekli yöneticilere pm'de attım hani gözümüzden kaçmıştır denmesin diye ama sonuç! Kurallara uyulmaması... Bizde uymayınca tölere gösterecekler mi?

Sanırım tek posta baktınız, peki sayın Staff altında ki link ne kadar doğru uyarı verilmiyor

http://www.revolutionuo.net/forum/index.php/topic,85255.msg918727.html#msg918727

Ve Beşiktaş hep online olarak görünüyor...

Beni yanlış anlamayın, asla kimseye bir hesap sorma gibi safa içinde değilim ki olamamda... Sadece kafamda takılı kaldı...

Evet hiçbir kimseden asla cevap beklemedim... Beklemiyorumda...
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2011, 00:06:41 Gönderen: realkhan »
Dying Wish

Çevrimdışı Blackrainbow

• Kıdemli Üye
  • 1354
  • Guild Master Of The Burn'Out
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 18 Şubat 2011, 00:05:58 »
Booker, bu iyi niyetinse vay bizim halimize...
Batu kurallar belli Eths Forum Kuralları diye konu açmış ve bu kurallara hem forum kullanıcıları hemde forum yöneticileri uymak zorunda!!! Kural kuraldır bana kalırsa... Şimdi oraya kuralı yazdım, gerekli yöneticilere pm'de attım hani gözümüzden kaçmıştır denmesin diye ama sonuç! Kurallara uyulmaması... Bizde uymayınca tölere gösterecekler mi?
Selçuk o zaman tam anlamıyla uygulasınlar kuralları bende bunu savunuyorum. Ama bi posta uygulayıp, başka bir kullanıcının yazısını editlerse mod veya ona uyarı vermezse ben bunda açık söylüyorum kötü niyet seziyorum.
Silence Ex'Burn
Blackrainbow Ex'Burn
Saint Ex'Burn

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2011, 00:07:51 »
Batu fark ettim, hatta senin paylaştığın linkte fark ettim... Editlenmiş bir post bulunmaktaydı...
Dying Wish

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2011, 00:09:31 »
İyi niyete bakış açısında göre öyle düşünebilirsiniz tabii ki. Forumu sabote eden hiçbir yazıya,kendi adıma, müsama göstermedim, sanırım böyle de devam edecek. Bunun dışında kimse ile özel bir bağım yok.

Başta da söylediğim gibi ,iyi niyet sizin bakış açınıza göre değişebilir.
The person you've called,is busy now..

Çevrimdışı Dirty Sanchez

• Kıdemli Üye
  • 1889
« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2011, 00:11:10 »
Dostum şikayet mesajlarını tek mod yerine bütün modlara göndermeni tavsiye ederim. Özellikle Belalım yerine sürekli online olan modlara yönelirsen ya da Eths'e msj atarsan hemen ilgileniyorlar.
http://www.erepublik.com/tr/referrer/Osmangul (kayıt olana Revoda suprız ıtemler)

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 18 Şubat 2011, 00:16:07 »
Booker, Elhamdulillah Müslüman birisiyim... Bir Kandil Postu Açılmış ve şahıslar kutlama yapıyor... Orda da bir şahıs çıkıyor "Seninde Aybaşın Kutlu Olsun Diyor !

Sence ne kadar doğru?

Neyse bakış açım farklı olabilir, çok radikal bir fikre sahibim herhalde. Empati kurmaya çalışacağım.

Genel manada sizin gibi düşünmeye çalışacağım.

Dostum şikayet mesajlarını tek mod yerine bütün modlara göndermeni tavsiye ederim. Özellikle Belalım yerine sürekli online olan modlara yönelirsen ya da Eths'e msj atarsan hemen ilgileniyorlar.

Eyvallah kardeş, Beşiktaş nickli arkadaşta hep online, hatta mesajı o online iken attım ama hala online olmasına rağmen bir sonuca varamadım :) Önemide kalmadı zaten... Booker güzel açıklamalar yaptı... Kurallar işte, kim ne kadarına uyuyor !!!
Dying Wish

Besiktas

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 18 Şubat 2011, 00:34:38 »
Beni sürekli online görmeniz kadar doğal bir şey olamaz. Sebebi 7/24 bilgisayarım açıktır ve Revolution forumuda hep açık bırakmamdır.Genelde ilgili olduğum web sitelerini kapa aç yapmayı sevmediğimden ve bununla birlikte çok afedersiniz bazen yatağımda; pc başında elim tuşlarda uyuya kalmamdan ismim hep online gözükmektedir.. Bu benim herhangi bir postu kaçırdığım manasına gelmiyor. Okurum, geç olsada okurum ve gerekli işlemleri başlatırım..
Bu zamana kadar yapmış olduğum hiç bir işlemde kişi, görüş veya oluşum ayrımında bulunduğum söylenemez kanaatındayım.  "Kurallar işte, kim ne kadarına uyuyor !!!" cümlenizde aksini belirtmeye çalışmadığınızı yürekten umut ediyorum..

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 18 Şubat 2011, 00:46:31 »
O cümleyi genel manada söyledim, asla ama asla şahsınıza ya da başka bir şahsa yapılmış bir cümle olarak algılamayın. Uymayan kişi çok fazla kurallara o sebeple ban ya da uyarı alıyorlar...  Doğrudur... Bende çok fazla online oluyorum forumda, hemen hemen her postu da okuyup, inceliyorum...

Kusura bakmayın, kimseyi rencide edicek birşey demek istemedim... Sadece tedirginliğimi maruz görürsünüz umarım...
Dying Wish

Çevrimdışı Panraquezkov

• Kıdemli Üye
  • 1173
  • Scuderia .Tantuni
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 18 Şubat 2011, 14:53:31 »
Millet revo forumda açık gözüküyosa ne zararı var kime..Küfür hakaret vs vs post harici yazılar yazıldıgında kime ne zararı var oyun mu kascak.Bırakın isteyen herkez diledigini yazsın samimiyet çerçevesinde
This fire is out of control .

Çevrimdışı Santiago

• # ilk uyarısını aldı
  • 1585
  • Santiago Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 18 Şubat 2011, 16:40:07 »
Bununla birlikte bahsi geçen linkte uyarı gerektiren bir durum yok. Kandil kutlaması gününde sevgililer günü kutlu olsun yazılması konu dışı olarak değerlendirilmez, aynı gün olduğundan yazmış.;Yani bu yazı için uyarı gereken bir durum yok.

kandil kutlaması ile aybaşı ne kadar alakalı konular dimi. ayırt etmekte güçlük çektim.

Çevrimdışı Mcmenemen

• Üye
  • **
  • 379
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=10000066053
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 18 Şubat 2011, 16:57:18 »
orda farkı nası göremiyosunuz cok merak ediyorum ben orda sadece baslıkla alakasız post atmak ıcınmı yazmısım yoksa kandille dalga geçen birinemi yazmısım ?  :o

bende gidip herhangi bi topicde [ kiwi suyu votka kiwi suyu votka kiwi suyu votka kiwi suyu votka kiwi suyu votka kiwi suyu votka kiwi suyu votka ] gibi boş bisi, hakaret eden bisi yada spam içeren bisi yazsam bende banlanırım
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2011, 16:59:14 Gönderen: Mcmenemen »

Guildleriniz itina ile yıkanır

Elieen Numenor Clear Acc

Trollmü lan o ?

Çevrimdışı Santiago

• # ilk uyarısını aldı
  • 1585
  • Santiago Necro'fear
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 18 Şubat 2011, 17:41:50 »
ben diğer başlığa bakmadım karşılaştırma yapmadım sadece o konuyla ilgili düşüncelerimi yazdım. sevgililer gununun kutlanmasında bi sıkıntı goremedim. ama aybaşı hoş olmamış oyle bi konun altına. sevgililer gununu kendime gore yontabilirim. ama dedigim gibi aybaşı hoş değil.