Revolution UO

Ağ atmak, balık pişirmek.

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı morruk

• Yeni Üye
  • *
  • 16
    • E-Posta
Ağ atmak, balık pişirmek.
« : 19 Şubat 2011, 00:14:29 »
arkadaşlar yeni yeni fishing 80 civarı oldu, hala kasmaktayım sorum şu; herkes değişen balıkcılık sisteminden yakınmakta, işin püf noktası nedir ?

elimde diyelim 50 tane ağ var, bir geminin içinde bu ağları aynı anda aynı yeremi koyuyorum nasıl oluyor sistem ? iler geri gitmek varmıs eskiden farkı nedir nasıl ağ atılır kısacası ?

ayrıca diğer sorumda; gemide diyelim 30k balık var, bunların bankaya tasınması yada satılması 10k 10k şeklinde teleport olarakmı ? yada pişirmesi 3,5k 3,5k olarakmı? ben böyle yapıyorum belki daha kısa bir yolu vardır bir bilen yardım eder dedim.

teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 19 Şubat 2011, 00:16:20 Gönderen: morruk »

Ynt: Ağ atmak, balık pişirmek.
« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2011, 00:37:51 »
Eskiden sınırsız şekilde ağ atılırdı, yeni sisteme göre bir ağı attığında diğerini atmak için beklemen gerekiyo 2. olarak ağdan uzaklaştığında heba oluyo. Bi de eskiden balıklar safe box'a atılırdı sonra bankama at komutu ile atabiliyodun ama artık banker olmadan safe box'u bankana atamıyosun. Yakınmalar bu yüzden.
Balık pişirmek için evet 3,5k 3,5k alman gerekiyo ama sana önerim ghost mause ile yapabilirsin bunu. Bankaya taşımak için sana önerim deniz kenarına bi ev kur ve 7500 alarak elinde asılı şekilde evine git bankaya at.
Benim bildiğim kısa yollar bu. Yardım edebildiysem ne mutlu

Çevrimdışı morruk

• Yeni Üye
  • *
  • 16
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 19 Şubat 2011, 00:54:12 »
Eskiden sınırsız şekilde ağ atılırdı, yeni sisteme göre bir ağı attığında diğerini atmak için beklemen gerekiyo 2. olarak ağdan uzaklaştığında heba oluyo. Bi de eskiden balıklar safe box'a atılırdı sonra bankama at komutu ile atabiliyodun ama artık banker olmadan safe box'u bankana atamıyosun. Yakınmalar bu yüzden.
Balık pişirmek için evet 3,5k 3,5k alman gerekiyo ama sana önerim ghost mause ile yapabilirsin bunu. Bankaya taşımak için sana önerim deniz kenarına bi ev kur ve 7500 alarak elinde asılı şekilde evine git bankaya at.
Benim bildiğim kısa yollar bu. Yardım edebildiysem ne mutlu

peki gemiden banka açılabilen mekan mevcut mu ?

bucs ve serpent vardı bildigim, el atılmış, ya bankerler uzaga sabitlenmiş yada derede taş var :)

bu arada teşekkür ederim

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #3 : 19 Şubat 2011, 01:49:23 »
Safebox kullanmayalı ve ağ atmayalı en az 1 sene oldu. Ağ atma zorlaştırıldı biliyorum ama safebox ile ilgili bir değişiklik varmı bilmiyorum. Ben bildiğimi anlatayım. Gemide işin bittikten sonra safeboxu doldurup çantana alıp tenha bir bankaya kal ort çekiyorsun. ondan sonra çift tıklayıp yere düşürüyorsun. Sonra da safeboxu nun şifresini girip bankaya gönderiyorsun. Hatırladığım kadarıyla en son sistem buydu. Bunu da engellememişlerdir heralde..
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

« Yanıtla #4 : 19 Şubat 2011, 02:33:12 »
Onu engellemediler Doruk abi ama safe box siliniyomuş bu sefer de çok agır oldugu zaman, düştüğü gibi kayboluyomuş. O yüzden en garantisi taşımak tek tek..
peki gemiden banka açılabilen mekan mevcut mu ?

bucs ve serpent vardı bildigim, el atılmış, ya bankerler uzaga sabitlenmiş yada derede taş var :)

bu arada teşekkür ederim
Hayır bunu da kaldırdılar, normalde bucs, serpents, nujel'm, jhelomda yapılabiliyordu ama bankerleri uzaklastırdılar, yani sistem iyice zorlaştı.

Çevrimdışı teamera

• Üye
  • **
  • 220
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 19 Şubat 2011, 21:15:42 »
aman bu aralar sakın safe kullanma benim canım cok yandı bi hata var düzelene kadar bekle. safeye doldurup tenha biyere gidip çift tıkladıgında yere düşüyor sonra sifreyi girip bankaya aıyorsun fakattt bu aralar bi hata var kayıpları geri telafi etmiyolar safe ile taşıma bence çünki çantandayken çift tıkladıgında yere düşer ve 2 dk sonra silinir. hata ise yere düşer düşmez direk kaybolması aman dikkat et . benim gibi 10m den olma :)
Teamera , Teamerafix , Linda , Sexi , Blacksmith