Merhabalar,
Forumda ilk uyarımı almışım, nedenini biraz araştırdım ve uyarı alanlar adlı konu başlığı altında sebebini buldum.
BEŞİKTAŞ ADLI FORUM MODU arkadaşımız sanırım takım hakkindaki düşünceleri hazmedememiş olmalı. Bu cümlemde ne hakaret var nede rencide edici bir kelime. İstanbul takımları anadoluda Bizans diye anılır. İstanbul dışı o takımları tutan kişilerede Bizans yalakası denir. Bunda ne bir hakaret edici kelime vardır, nede rencide edici bir söz. Yazdığım post şuydu;
''Bu maçı Beşiktaş'ın almasını istiyordum. Çünkü zirveye en yakın taraf Fenerbahçe. Beşiktaş'ın zaten şampiyon olması imkansız, bu maçı alsaydı Trabzon'un önü açılacaktı. Bizans yalakaları şampiyon olacağına anadolu takımı şampiyon olsun.''
Bu postta uyarı alacak derecede bir şey olmadığını düşünüyorum. Uyarıyı veren arkadaşında forum ismi BEŞİKTAŞ olunca herşey ortaya rahatlıkla çıkıyor zaten. Uyarımın geri alınmasını istiyorum ve BEŞİKTAŞ adlı moderatörün uyarılmasını istiyorum.
BURASI TRİBÜN DEĞİL FORUM
Genel hususlara yönelik kurallar
- Forumda yazılan her yazı bizzat üyenin kendisini temsil eder.
- Kişi kurum ya da kuruluşlara hakaret etmek forum hesabınızın kapatılmasına neden olur.
- Aşağılayıcı, müstehcen, iftira niteliğinde, nefret dolu, tehdit edici, Türkiye Cumhuriyeti'nin bütünlüğüne aykırı, etik kurallara uymayan ve kanunlarla çelişecek her türlü yazı ve yazıların sahibi yazmış olduklarıyla birlikte forumdan uzaklaştırılır.
- Kullanıcılar aralarında saygılı olmak zorundadırlar. Bir kullanıcının başka bir kullanıcıya taciz, tehdit gibi unsurlarda bulunması forumdan uzaklaştırma sebebidir.
Revolution Uo forumlarında yazan her kullanıcı yukarıdaki şartları okumuş, özümsemiş ve kabul etmiş sayılır.
Yukarıda ki bir kaç maddeyi sizin için sundum. Bahsetmekte olduğunuz yazının hakaret içermediğini savunmaktasınız. Bende diyorum ki; yalaka ne demek?
Şimdi tek tek örneklemek gerekirse;
Galatasaray, avrupada ülkemizi temsil ederek UEFA ve Süper Kupayı alması ve ülkemize getirmesi,
Beşiktaş, göğüsündeki Türk bayrağını yurt dışında ülkesini temsil ettiğinden dolayı alması,
Fenerbahçe, gerek avrupa maçlarıyla gerekse yaptığı transferlerle dünyada Türkiye'nin adını duyurması.. gibi örnekler verirsek, hangi akla hizmetle bu Türkiye'nin güzide kurumlarına yalaka diyebilirsiniz..
Farkederseniz verilen ceza Beşiktaş'ın kazanmasını istediğinizi belirttikten sonra size geldi. Yani ismimle, tuttuğum takımla bu işin alakası yok. Dediğiniz gibi burası bir forum ve forum kuralları çerçevesinde yorumlarda bulunmanızı rica ediyorum.. Tribün ağzı ile değilde; Türkiye'ye ve Türk halkına yakışır bir biçimde..