Bu arkadaş hakkında topic açmıştım ancak geri dönüş olmadı. Topic kitlendi. Merak ettim ne oldu diye. Uyarı verilmeye neden görülmedi dendi. Hani banada dönülseydide bilgim olsaydı güzel olurdu ama...
Gelelim yazılarına
bu yazdığının türkçe meal'i ne kardeş ?
asufghdsıjklgşlsafd
Şiirleerini Ayri Bi Topic Acıp Oraya Yaz Kardes Okunucak Topic Bura Deil ..
konunun ilk mesajını okumaya davet ediyorum seni boş insan.
Bu arada ben cümle yazmayı unutmuşum.
Karahisara gittikten sonra sağa dön caminin sokağından gir.
çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız:D
gürcistanbulunavrupayakasındakimağazadakisarıkapınınsiyahkolu
abartmAyalım isterseniz ohaaaaa falan oldum yani
Hebele hübele hebele hübele hübele hebele hebüle
Tipini sevmedim banlıyorum.
Sen gayet ciddiye aldın, yukarada ki cocuklaradır lafım. Ayrıca o insan vasfı taşıyanlar yazsın diye değil, staff yazsın diye açtm konuyu, burası konu dışı değil in-game sorunlar.
Taneyle mi yolluyorlar sizi. uza git lan başlıktan bir problem var diyorum gelmiş burda 14 15 yaşındaki cocuklar makara yapıyor. Liseler acildi bak.
sevgililer gününüzde mübarek olsun
Evet oyuna girdim beni bekliyordu britain'de skill kasacaktık bi kere attım ve gardladılar beni.
Kıvırmada erkek gibi sözünün arkasında ol
cocuk musun ? Bu bir problem mi yoksa yeni sistem mi diyorum. ne kadar coluk cocuk varsa toplanmış foruma bak ya (:.
Blackrock set ve ulrikam gitti cok erkeksin yaziyorsun buraya verelim diye, gel duellodayım ver.
Ne hikmetse bu arkadaşın yazdıgı çogu konu kilitlenmiş. Alıntı koyamadım o yüzden. Ben geçmişindeki mesajların sayfa 5 ine kadar yazdım. Gerisini inceleyebilir bir mod.
Kışkırtma ve hakaret. Ama uyarı yok. Neden?
Kilitlenmezse sevinirim.