Revolution UO

Eşya üretimi süresi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
Eşya üretimi süresi
« : 21 Şubat 2011, 17:13:55 »
Selamlar,
Oyun içinde page attım, fakat tatmin edici bir cevap alamadım.
Diğer craft skillerinde böyle bir problem var mı yok mu henüz kasmadığım için bilmemekle beraber eğer var ise arkadaşlar da buraya yazarlarsa sevinirim. Soruma geçiyorum;
Bs kasıyorum ve devamlı dagger yapıyorum, ama bazen 3 saniyede yapıyor bazen 6, 7, 7.5 sn.lere kadar uzayabiliyor. Bu bilerek yapılmış bir sistem mi yoksa herhangi bir problem mi var bilmek istedim.
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
Ynt: Eşya üretimi süresi
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2011, 17:20:17 »
herkes te bu şekilde fakat 10 bin di sanırım delayı.ama dedıgın gıbı kalıtesıne gore delayı degısebılıyor dıye bılıyorum.
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2011, 17:42:08 »
Adam craftın yolunu açmaya geldi  !  8)

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 21 Şubat 2011, 17:50:15 »
bs'de kesin bi saniye yoktur aynı maden kazar gibi bazen 1 vurmaya çıkartır bazen 2 bazen 3 bs'de öyle bazen tek vurmaya yapıyor bazen 4 onun için sabit bi delayı yok ama 12000'de felan kasılıyordu yalnış hatırlamıyorsam
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #4 : 21 Şubat 2011, 18:26:11 »
Problem delayının kaç olması gerektiği değil ama arkadaşlar; mesele sürenin tutarsız olması.
Evet o saniye şuna göre değişiyor, bazen excellent quality , bazen above average quality vb. , ama bu yazıların sadece yazıdan ibaret olduğunu da biliyoruz öyle değil mi?
Yani tatmin edecek cevap kalitesi mevzusu değil çünkü eğer bu mantıktan gidersek -ki aslında, değişik ve güzel olabilir-  yapılan setlerin ar'sinin `kalite`sine göre değişmesi lazım, crafted olduğunda maks. armor değerini verecekken, en düşük kalite seviyesi ile yaparsa (above avarage mı oluyor tam bilmiyorum) crafted'a göre %5-10 birim daha az değer göstersin.
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı Promixus

• Üye
  • **
  • 97
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 21 Şubat 2011, 19:03:18 »
skill seviyesine görede dayanıklılığı fark ediyor diye duymuştum çok eskiden, craft olmadığım için tam bir şey diyemicem tabi.
"Twilight Zone"
Stinkfist
Eulogy

Montenegro*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 21 Şubat 2011, 19:48:13 »
12.000 yap, random yapıyor.

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #7 : 21 Şubat 2011, 19:53:47 »
Zaten bahsettiğim de o randomluk olayı. Bilerek yapılmış bir sistem mi yoksa bir hata mı? Bir dönem aynı seviyede üretim yapıyorduk, bilmediğimden öğrenmek istedim
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 21 Şubat 2011, 19:56:52 »
Öğrenmek güzeldir ama , hacı sende nelere takılıyorsun bırak :D boşver bırak makroya kassın 
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
« Yanıtla #9 : 21 Şubat 2011, 19:59:30 »
daha dur daha dur...
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 21 Şubat 2011, 20:03:49 »
Öğrenmek güzeldir ama , hacı sende nelere takılıyorsun bırak :D boşver bırak makroya kassın 
saçma bence bu
herşeyi bırak boşver dersen ohoo

Çevrimdışı akumu

• Yeni Üye
  • *
  • 14
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 02 Mart 2011, 02:28:48 »
bs kasmak zaten ölüm gbi olmus bnce hiç başlama 4 gundur kasıyorum 10k 15k arası ingot harcadım daha skilim 73 civarı baya bi ugraş gerektiriyor

Çevrimdışı pravda

• Üye
  • **
  • 114
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 08 Mart 2011, 12:18:59 »
bs kasan servere yeni gelen bir çok arkadaş yaptıkları itemlerin mining skili sayesinde eritilebildiğini bilmiyorlar. yazık tonlarca iron heba oluyor. Başka bir başlık altında söylemiştim panolar olmalı şehirlerdeki bankalarda. mesela minoc bank ta mining ve bs hakkında birşeyler yazılabilir v.s...
Dünya bir demircinin ellerinde dövüldü...