Revolution UO

Craft karakter için yardım

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Marcius

• Yeni Üye
  • *
  • 11
    • E-Posta
Craft karakter için yardım
« : 11 Mart 2011, 00:54:07 »
Craft karakterim için yardım istiyorum arkadaşlar. Warrior çarımı kastıktan sonra craft kasmaya karar verdim ama hangi skill leri kasmam gerek pek karar veremedim. Bazı özel itemleri yapabilmek için bazı skill lere aynı anda sahip olmak gerekiyormuş sanırım daha sonra sorun yaşamamak adına sizlere sormaya karar verdim. Benim için öncelik olarak şu anda bs ve tai var. Öncelikleri tamamladıktan sonra diğer craft skill lerinide kasmayı düşünüyorum alchemy, tinker, carpenter gibi. Sizce hangileri daha önemlidir ve hangilerini önceliki olarak kasmam gerekir? Warriora poisoning kasmayı düşünüyorum bu yüzden sanırım alchemy lazım warrior için.
Benim için önemli olan bir diğer şeyde kaynakları almak için gereken skill le onu kullanmak için gereken skill lerin aynı karakterde olması bs ve mining gibi mesela. Biraz araştırdıktan sonra en az 2 karakter ile tüm skill lerin tamamlanabileceğini gördüm. Sizce hangi skilleri birlikte kasıp hangilerini 2. bir karakterde kasmalıyım?

Çevrimdışı Gwynhfar

• Üye
  • **
  • 149
  • GÖZTEPE
    • E-Posta
Ynt: Craft karakter için yardım
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2011, 01:37:39 »
Blacksmithy , Carpentry , Magery , Mining , Tailoring , Tinkering , Alchemy :S olabilir.
senin için yanan her meşale benim gençliğimin güneşidir GÖZTEPE'm

Çevrimdışı Nuri Alço

• Üye
  • **
  • 715
  • Goayana
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2011, 16:56:16 »
Eğerki warrior karakterine sırt çıkacak bir craft düşünüyor isen şu kombinasyonu tavsiye ederim:

100 Blacksmith
100 Miner
100 Tinker
100 Mage
100 Alchemy
Sona kalan 100 üde medi vs başka birşeylere bölerek kullanabilirsin. (Tavsiyem tailor dır)

bs ve miner ile setlerini sağlarken, tinker ile "tp"lerini elde edersin. Alchemy ile potlarını yaparsın. 100 mage de +9a kadar silahları birleştirebilmene fayda sağlar.
« Son Düzenleme: 11 Mart 2011, 16:56:58 Gönderen: Nuri Alço »

Çevrimdışı Marcius

• Yeni Üye
  • *
  • 11
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2011, 19:37:21 »
Eğerki warrior karakterine sırt çıkacak bir craft düşünüyor isen şu kombinasyonu tavsiye ederim:

100 Blacksmith
100 Miner
100 Tinker
100 Mage
100 Alchemy
Sona kalan 100 üde medi vs başka birşeylere bölerek kullanabilirsin. (Tavsiyem tailor dır)

bs ve miner ile setlerini sağlarken, tinker ile "tp"lerini elde edersin. Alchemy ile potlarını yaparsın. 100 mage de +9a kadar silahları birleştirebilmene fayda sağlar.

Tavsiyen için teşekkür ederim. Ayrıca para kazanmak için inscription veya fishing kasmayı düşünüyorum hangisini açmam daha karlı olur?

Çevrimdışı Marcius

• Yeni Üye
  • *
  • 11
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2011, 19:57:25 »
Birde bu çıkardığımız ore ları eritmek için bir skill mi gerekiyor? Ben ne zaman eritmeye çalışsam alevlerin içinde kayboldu tarzı bir mesaj veriyor. Ore ları biriktirip bakaya koyuyorum artık.

Çevrimdışı Gwynhfar

• Üye
  • **
  • 149
  • GÖZTEPE
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2011, 19:58:53 »
Mining gerekli.
« Son Düzenleme: 11 Mart 2011, 19:59:57 Gönderen: Gwynhfar »
senin için yanan her meşale benim gençliğimin güneşidir GÖZTEPE'm

Çevrimdışı Nuri Alço

• Üye
  • **
  • 715
  • Goayana
« Yanıtla #6 : 12 Mart 2011, 08:56:08 »
Birde bu çıkardığımız ore ları eritmek için bir skill mi gerekiyor? Ben ne zaman eritmeye çalışsam alevlerin içinde kayboldu tarzı bir mesaj veriyor. Ore ları biriktirip bakaya koyuyorum artık.

Orelara tıklayarak eritiyorsundur umarım. Balık pişirir gibi önce ateşe sonra ore'a tıklarsan mining 100 olsa bile hepsi erir heba olur.Forge un karşısına geç ve sadece orelara tıkla.Mining 100 olmadan da eritebilirsin. Aynı zamanda mining skillide gelir.

Para kasma açısında da scribe, blank scroll bulma açısından epey bi uğraştırıcı, balık tutmakta hemen hemen öyle. Scribe kasacağına keg sat derim ben. Piyasaya göre 5k alta çektiğinde 1 günde tükeniyor hepsi. Malum server artık pvp serverı gibi oldu. Millet pot bağımlısı :d
« Son Düzenleme: 12 Mart 2011, 08:58:00 Gönderen: Nuri Alço »

Çevrimdışı Marcius

• Yeni Üye
  • *
  • 11
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 12 Mart 2011, 14:35:53 »
Ore lara tıklamaya başladım artık :)