Revolution UO

Uyarı

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
Uyarı
« : 11 Mart 2011, 12:09:42 »
Devam edin bu kafayla afferin. Adam özelden neler yazdı uyarı yok 10 gündür . Adam devleti yıkmak istediğine dair konuştu vatan hayini dedik uyarı. Tekrar yazıyorum arkadaşlar o adam vatan hayinidir. Bunada uyarı verip kapatın hesabı. He Atatürk resmi yada sevgisinden bahsetmeyin çünkü sizinde şu andan itibaren vatan hayininden farkınız yok. İyi forumlar
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
Ynt: Uyarı
« Yanıtla #1 : 11 Mart 2011, 12:16:05 »
Devam edin bu kafayla afferin. Adam özelden neler yazdı uyarı yok 10 gündür . Adam devleti yıkmak istediğine dair konuştu vatan hayini dedik uyarı. Tekrar yazıyorum arkadaşlar o adam vatan hayinidir. Bunada uyarı verip kapatın hesabı. He Atatürk resmi yada sevgisinden bahsetmeyin çünkü sizinde şu andan itibaren vatan hayininden farkınız yok. İyi forumlar

o özelden yazdklarımın hepsini buraya yaz!
neymiş benim devlet yıkma planlarım haaa?söyle!fikir sahibi olmadan zikir sahibi oluyorsun GENÇ
ömründe 1 tane kitap okumamışsın gelmişsin bide beni vatan hayinliğiyle pardon vatan hainliğiyle suçluyorsun
sen yettin artık birader
sana tek şunu diyorum benim karşıma çıkma!!!

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 11 Mart 2011, 12:17:49 »
bak okudukça sinirleniyporum uya
senin odanın duvarında 1 kare Atatürk fotoğrafı var mı ha?1 tane bile resmi var mı?
Atatürk ilkelerini say desem googledan bakmadan sayamazsın
beni gelmiş vatan hainliğiyle itam ediyorsun!

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 11 Mart 2011, 12:33:12 »
Tehtitden dolayı uyarı almasını istiyorum bu teroristin
Katanas are surrounded with mythic resonance and some few swordsmiths, such as Muramasa and Masamune, have become more famous than the warriors who wielded their creations.

Çevrimdışı Excuse me?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 203
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 11 Mart 2011, 12:34:59 »
beni sürekli vatan hainliğiyle suçluyorsun KOÇ
gel bide yüzüme söyle bunları
Akarbaşı Dönemeç sokak bahar apt no 8 odunpazarı eskişehir
adımda Ozan Fırat Asan
gelmezsen adam değilsin!
madem vatanına bu kadar düşkünsün gel bide karşımda konuş

Ayrıca özelden tehtitleri var. Atatürke ettiğin küfürlerin ss ini koyacagım rahat ol senin gibi bir şerefsizi istemiyorum forumda. Ha banlanır mıyım? Banlansamda sorun değil. Atama laf ettirmem yeter o bana.

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2011, 12:38:02 »
Ayrıca özelden tehtitleri var. Atatürke ettiğin küfürlerin ss ini koyacagım rahat ol senin gibi bir şerefsizi istemiyorum forumda. Ha banlanır mıyım? Banlansamda sorun değil. Atama laf ettirmem yeter o bana.
şizofren herif
ne küfürü kafan mı iyi?
ayrıca bu tehdit değildir
bak bakıyım orad seni şöyle yaparım böyle ederim yazıyormu?ben sadece karşımda da bunları söyleyip söyleyemeyeceğini merak ettim verdim adresimi falan eğer delikanlıysan cep tel numaranı verirsin
hadi diyelim Atatürk'e küfür ediyorum
duvarımda neden Atatürk'ün posteri var Ozaman ?

senin cidden hastaneye yatman lazım oğlum ciddiyim.aşırı derecede büyük bir şizofrensin sen.

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 11 Mart 2011, 12:46:17 »
benim Atatürk'e küfür ettiğimi ispatla-ya-caksın!
bu herifi benim vatan haini olduğumu kanıtlamadan sakın banlamayın!

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 11 Mart 2011, 12:47:09 »
al birini vur ötekine hehehe
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 11 Mart 2011, 12:53:04 »
hadi birader hadii
seni mi beklicem?

Çevrimdışı Saldım Çayıra

• Üye
  • **
  • 428
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz!
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 11 Mart 2011, 13:35:07 »
ya başlık sahibi sen kime ne hakla vatan haini diyebiliyorsun ki? hani yazılımını bilmediğin bir şeyle bile suçlayabiliyorsun ya.. çok komiksin ya..  :D :D :D
HASTASIYIZ DEDDEEEEE!!!

Çevrimdışı -Proletario-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 387
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 11 Mart 2011, 13:38:11 »
ya başlık sahibi sen kime ne hakla vatan haini diyebiliyorsun ki? hani yazılımını bilmediğin bir şeyle bile suçlayabiliyorsun ya.. çok komiksin ya..  :D :D :D
:D
bide adamı tehtit etmişim
bana çok konuşuyor bu yaşım senden büyük falan diye ama bence maksimum 14 yaşında bide şu ö.mlerime cevap verse
sabah "Atatürk'e ettiğin küfürlerin ssini koyucam" dedi deyiş o deyiş.orjinal gibi gözüksün diye ps programı satın almaya gitmiş herhalde :D

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #11 : 11 Mart 2011, 13:42:27 »
Özel mesaj ile tehdit varsa bana bunları özel mesaj atarak bildirin gereğini zaten yaparım. Fakat yeni hesabınızla bunu yapmanız gerekecek.
Kimse bu forumda başka birini vatan hainliği ile suçlayamaz.
Her şey her zaman tarihe karışır..