Revolution UO

Gemi Yapmak

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hymenalos Wanteds

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 111
    • E-Posta
Gemi Yapmak
« : 13 Mart 2011, 22:14:00 »
Gemi yapmak için neler gerekiyo tam olkarak bütün malzemeleri söyleyebılcek bırı varmı ?

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 111
    • E-Posta
Ynt: Gemi Yapmak
« Yanıtla #1 : 13 Mart 2011, 22:25:15 »
Zormuş ya  :-\ Yazdıgın için tşkr

Çevrimdışı Mifavorita

• # Yörünge Dışı
  • 1069
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 13 Mart 2011, 22:29:53 »
10 civiyide sen yapamıyosun , bazı provisenor vendorlarda 1 er 1 er satılıyor .

Uploaded with ImageShack.us

Adamlar çok masum üstteki ss' de.

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 13 Mart 2011, 23:28:38 »
ok tşkr

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 14 Mart 2011, 03:19:17 »
30 black ne alaka ya.
Geminin neresinde kullanılıyor?

Çok saçma..

Vendorda kaç k gemi?
Player ne kadara satıyor?

Hadi diğer itemleri geçtim, değiyor mu 30 black ingot harcandığına?
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı deligibi

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 457
  • evliler de sever
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 14 Mart 2011, 03:26:56 »
sistem için sistem yapılırsa böyle olur boş boş sistemler servera eskisi gibi player çekmek adına hiç bi sistem yok hep cacık sistemler
Yaz şarkısı ve enstrümanla çalınıyor yani söz yok. dırı dıd dıd dıd dıııd dıd dıd diye gidiyor.lnna nın şarkılarına benziyor ama tek enstrüman ile öyle devam

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 14 Mart 2011, 16:39:51 »
Bencede değmez 30 black 30 bronze 300 log falan git res scroll bas stoktan al daha cabuk alırsın 30 tane black ingot bascana kadar.

Çevrimdışı bowfinger

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 484
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 14 Mart 2011, 18:52:26 »
hayır abi ingot istesin ama elimde boş boş duran ingotları istesin cooperdır fln. Onlar yoksa öyle bankada boş boş ağırlık yapıyor:) Blackleri zaten gemi yapmaktansa set yapmak daha mantıklı...
Hep moderator olmak istemiştim (:

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 15 Mart 2011, 04:21:48 »
yani.

1 k copper, 1 k dull copper, 1 k shadow filan istesin, herkes çıkarıp yapar.
Serverda black ingot zenginliği varmış, fışkıran madeni varmış, bizim gemi yapımına basmamız eksik bir.
peh..
Bunu siz istediniz.

Çevrimdışı pravda

• Üye
  • **
  • 114
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 15 Mart 2011, 10:13:51 »
khak veriyorum herkese zaten başka bir topicte de dile getirmiştim bu konuyu ama bazı arkadaşlarda abartmış 1k+1k+1k+ 3k metal 300 log la yüzmez baba o gemi. ayrıca 3k dandikte olsa maden maden nerende tutacaksın yaparken kaç tanesini taşıyabileceksin. Yani arkadaşlar herkez elindeki ve bankasındaki itemlere göre çözüm önerileri getirmesin zaten çözüm olmaz bu sadece sizin sorununuzu çözer. Geminizi açın koyun suya ve bakın. kasası bile tahtadan olan bir gemiye ne kadar maden gerekiyorsa o kadar istensin. gemiye bakmadan konuşmamak lazım. sırf zor olsun diye de uçmamak saçma item istememek lazım. yoksa zaten o da golem işine döner 3 tane golemi farmlayan yada farmlayanı farmlayan arkadaşların golem stokları gibi gemi stoğu yaratılmasın. staff çok gemi olsun istemediği için ucuz yapmıyor gemiyi ama zaten bunun önlemi alınmış 1 gün suda boş kalsa gemi siliniyor diye yazıyor bi yerlerde yani geminin ucuz olması da kolay yapılması da sewrvere ne lag ne yük getirir sadece mantık getirsin. (Mantıken bakıldığında çok ucuz da olmamalı tabi gemi bu boru da değil :D )
Dünya bir demircinin ellerinde dövüldü...

Çevrimdışı Banned

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • http://www.facebook.com/qabriel.35
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 15 Mart 2011, 15:57:47 »
benim anlamadıgım bir şey var bu sistemi save süresi azalsın diye yaptılar fakat '' 30 black ingot ne alaka ???'' bide vendorda 700k olmus tam bi saçmalık bence öle yapcagına gold,shadow,copper,dullcopper benzeri ingotla boşuna tüm playerların stoklarında duruyor onlardan istesin en azından save süresi azaları şimdi böle yaptılar ve bence sistem çok saçma olmş geri düzeltilmesini istiyoruz..
Mecnun BiLseydi GÖZTEPE Sevdasını Severmiydi Amq LeyLasını ...

Gelemem Sevgilim, GÖZGÖZ'ün Maçı Var...

Çevrimdışı ~Proletario~

• Üye
  • **
  • 99
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 15 Mart 2011, 18:23:32 »
eğer sürekli alıcısı olursa(ki belki olur)blackrock ingotları gemi yapmada kullanmak daha karlı.

Çevrimdışı pravda

• Üye
  • **
  • 114
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 15 Mart 2011, 21:59:15 »
Proleter kardeşim bendeniz mujik ve yapamadığım herhangi bir craft item yok ama inan ki dandik dundik şeylerden başka birşey yapamıyorum. istenen materyalleri sağlamak için ciddi şekilde pvm farm yapmak veya materyal kasmak lazım. eh ben akşam evine gelen evli barklı bir adamım, sadece craft oynuyorum ama elde edemiyorum o kadar itemi.
« Son Düzenleme: 15 Mart 2011, 21:59:57 Gönderen: pravda »
Dünya bir demircinin ellerinde dövüldü...

Çevrimdışı ~Proletario~

• Üye
  • **
  • 99
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 15 Mart 2011, 22:09:23 »
Proleter kardeşim bendeniz mujik ve yapamadığım herhangi bir craft item yok ama inan ki dandik dundik şeylerden başka birşey yapamıyorum. istenen materyalleri sağlamak için ciddi şekilde pvm farm yapmak veya materyal kasmak lazım. eh ben akşam evine gelen evli barklı bir adamım, sadece craft oynuyorum ama elde edemiyorum o kadar itemi.
eğer yanlış bilmiyorsam bi set için 100 küsür ingot gerekli.ve set 500k falan herhalde.
sen bunun 30 ingotunu gemi için harca 250kdan gemi sat daha karlı.ama alıcı bulduktan sonra yapmak daha iyi.

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 17 Mart 2011, 03:14:16 »
120 ingotla yapılır bir set.

Gemiler eskise, olabilir belki.
Bir geminin 250 online saati olsa mesela, dediğin gibi, parasını çıkarabilir.

Ama halihazırda, değmez.
Bunu siz istediniz.