Beyler öncelikle , Hepinizden özür dilerim(z).
ve söze başlamadan olayın en başına gelelllim.
günlerden bir gün , baktık mert reyiz bi bug bulmuş nasıl bulduysa cok bala buldu arkasından burakla konuşurkenee venttten aşaği indim bende duydum olayları..
arkasına biraz bişeyler bastık kullandık vs vs .Ama baktık ki item basmakla olucak şey değil, player nerden geleceğini sorar bize.
tam o sırada robert bir yenilik yaptı ve eyşanı getirdi servera =) Eyşanı getirmesi cok iyi oldu bizim açımızdan toplasan 150m nakit param vardı gittim kaybedersem kaybederim ne kaybetcem sanki dedim ve gittim bütün paramı eyşana bastım. Bastıkçada kazandım , kazandıkça kazandım . Her kazandiğimda ventten biri para istedi , ikilitlmeden kaç para istiyorsa verdim ve böylelikle tam tamına 150m param varken 1.5t param oldu..
Guilde herkese para verdim 10m 20m vs vs çünkü kasmalarına gerek yoktu item.
sonra baktık paralara res geldi.. Dedik bize koymaz ama yinede para lan bu gitti dedik..
neyse dedik bizlik bişey yok olan emekçiye oldu biz ztn eyşandan kasmiştik.
iyi dedik geçtik yolumuza baktık.
tabi söylentiler cıktı eyşandan parayı aldılar genel vendoru boşaltılar . Aynende öyle yapmiştik eyşandan parayı vurup genel vnrdu sömürdük.. Çünkü item basabiliyorduk bastiğimiz içinde vendorlerde ismimizin geçmesi ve para akışı sağlamamiz lazımdı.
Acemi çaylaklar değiliz ,neyi nasıl yapacağimizi biliyorduk.
Bu yüzden 1-2 gün dedik balık kasalım ins yazalım maksat göz boy*** değil mi ? ikide ss alır koyarız foruma susarlar.
Aynende öyle oldu , kimseden ses seda cıkmadı.
enes 'e harita açtırdık çünkü itemin bi yerden bize gelmesi gerekiyordu , bu işi de en iyi eens yapyırdu harita işini enese verdik açiyordu , itemleri getiriyrdu ama bizim işimizie yaramıyacaği için atiyordk safede duruoyrdu öyle..
Erhana naptırdılar bilmiyorm.
kime ne item kastırıldı kim ne yapti haberim yok , kim yaptırdıysa onun özür dilemesi gerek ama.
Defalarda ventten item kasmayın , ölmekten korkmayın neyiniz giderse ben veririm dediğimi biliyorum.
Ki her actiona cıkmadan önce ewe geldiğim saatten itibiren kimin eksği var beyler neye eksiği warsa sıraya girin vereyim diyordum.
Herkes tek tek söylüyrdu ve veriyordum.
Ee sorarım size kullanırken eğlenirken bişey yoktu ? şimdi işin bug oldugunu anladiğinizda ne değişti?
Hadi onuda geçtim biz bug kullanmadan öncede ne isterseniz veriyorduk? bugune kadar bnm bankamda ne set ne silah lootu kalmiştir hep dağitmişimdir..
Şimdi , kasma dememize rağmen siz kastınız siz emek harcadiniz .
Özür dileriz .
Ama bizide anlayın , bugun anlaşılmaması için bir şeyler yapmak gerekiyordu ve yaptıkta . Taaa ki baktık millette bulmş kullanıyor , o zaman roberte bildirleim dedik ve bildirdiK.
Çünkü ventten ne konuşursak robette gideceğinii biliyorduk
BKNZ : Ağaç Pach olayı =)
Neyse , Bizle olan bizledir .
Bizle olmuyanında yolu açık olsun Kendine iyi baksın.
Tekrardan Kusura Bakmayın.
Revolutionda devam .