Revolution UO

Guild üyelerine .

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı The Biohazard

• # Lonca Başkanı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
Guild üyelerine .
« : 21 Mart 2011, 18:10:21 »
Beyler öncelikle , Hepinizden özür dilerim(z).

ve söze başlamadan olayın en başına gelelllim.

günlerden bir gün , baktık mert reyiz bi bug bulmuş nasıl bulduysa cok bala buldu arkasından burakla konuşurkenee venttten aşaği indim bende duydum olayları..

arkasına biraz bişeyler bastık kullandık vs vs .Ama baktık ki item basmakla olucak şey değil, player nerden geleceğini sorar bize.

tam o sırada robert bir yenilik yaptı ve eyşanı getirdi servera =) Eyşanı getirmesi cok iyi oldu bizim açımızdan toplasan 150m nakit param vardı gittim kaybedersem kaybederim ne kaybetcem sanki dedim ve gittim bütün paramı eyşana bastım. Bastıkçada kazandım , kazandıkça kazandım . Her kazandiğimda ventten biri para istedi , ikilitlmeden kaç para istiyorsa verdim  ve böylelikle tam tamına 150m param varken 1.5t param oldu..

Guilde herkese para verdim 10m 20m vs vs çünkü kasmalarına gerek yoktu item.

sonra baktık paralara res geldi.. Dedik bize koymaz ama yinede para lan bu gitti dedik..
neyse dedik bizlik bişey yok olan emekçiye oldu biz ztn eyşandan kasmiştik.
iyi dedik geçtik yolumuza baktık.

tabi söylentiler cıktı eyşandan parayı aldılar genel vendoru boşaltılar . Aynende öyle yapmiştik eyşandan parayı vurup genel vnrdu sömürdük.. Çünkü item basabiliyorduk bastiğimiz içinde vendorlerde ismimizin geçmesi ve para akışı sağlamamiz lazımdı.

Acemi çaylaklar değiliz ,neyi nasıl yapacağimizi biliyorduk.
Bu yüzden 1-2 gün dedik balık kasalım ins yazalım maksat göz boy*** değil mi  ? ikide ss alır koyarız foruma susarlar.
Aynende öyle oldu , kimseden ses seda cıkmadı.

enes 'e harita açtırdık çünkü itemin bi yerden bize gelmesi gerekiyordu , bu işi de en iyi eens yapyırdu harita işini enese verdik açiyordu , itemleri getiriyrdu ama bizim işimizie yaramıyacaği için atiyordk safede duruoyrdu öyle..

Erhana naptırdılar bilmiyorm.

kime ne item kastırıldı kim ne yapti haberim yok , kim yaptırdıysa onun özür dilemesi gerek ama.
Defalarda ventten item kasmayın , ölmekten korkmayın neyiniz giderse ben veririm dediğimi biliyorum.
Ki her actiona cıkmadan önce ewe geldiğim saatten itibiren kimin eksği var beyler neye eksiği warsa sıraya girin vereyim diyordum.
Herkes tek tek söylüyrdu ve veriyordum.
Ee sorarım size kullanırken eğlenirken bişey yoktu ? şimdi işin bug oldugunu anladiğinizda ne değişti?
Hadi onuda geçtim biz bug kullanmadan öncede ne isterseniz veriyorduk? bugune kadar bnm bankamda ne set ne silah lootu kalmiştir hep dağitmişimdir..

Şimdi , kasma dememize rağmen siz kastınız siz emek harcadiniz .
Özür dileriz .
Ama bizide anlayın , bugun anlaşılmaması için bir şeyler yapmak gerekiyordu ve yaptıkta . Taaa ki baktık millette bulmş kullanıyor , o zaman roberte bildirleim dedik ve bildirdiK.

Çünkü ventten ne konuşursak robette gideceğinii biliyorduk
BKNZ : Ağaç Pach olayı =)

Neyse , Bizle olan bizledir .
Bizle olmuyanında yolu açık olsun Kendine iyi baksın.

Tekrardan Kusura Bakmayın.
Revolutionda devam .
« Son Düzenleme: 21 Mart 2011, 18:18:46 Gönderen: The Biohazard »
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Ehliqeuf

• Yeni Üye
  • *
  • 48
    • E-Posta
Ynt: Guild üyelerine .
« Yanıtla #1 : 21 Mart 2011, 18:27:32 »
Lootladığım barbedleri almasaydın bari :D
~  Mifavorita  ~

« Yanıtla #2 : 21 Mart 2011, 19:05:54 »
Ben her türlü varım. Eskisi gibi olmasa bile girerim yazın fena akarız.
Ama Burak abi gelecek buraya benden bi özür dileyecek arkadaş ! :D

Çevrimdışı The Biohazard

• # Lonca Başkanı
  • 2274
  • Patron - Padişah
    • The Biohazard
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 21 Mart 2011, 19:53:03 »
Gitmek Cesaret İster Ufaklık..
Gideceğin Yer neresi olursa olsun.
Sevdiklerinle arana mesafe girince..
VARİŞ YERİNİN HİÇ Bİ ANLAMI KALMAZ.
Vedalaşmakta zor iştir biliyormusun?
Otursun Geminin üstüne , Bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar ufalırlar .
KAYBOLURLAR..
O zaman anlarsın işte Vedalaşmak gidene değil, asıl kalana koyar..

Bak Çocukluğumdan beri Biohazardımla beraberim yıllardır .
Çocukluğumdan Beri Biohazardımdan ayrılmadan hemide..
Ben Biohazardımdan Ayrılmıyorum , oda bana bunca GİDENİN ARDINDAN
hayal kurdurtmaya devam ediyor .

_ ÖYLESİNE YAZDM SDFSFsdfds .
Biz tek siz hepiniz.!

Eyşanı dolandırıp , aynı itemlerle savaşa gitmektir revo !
püuhuehue.

Çevrimdışı Wolf.

• Üye
  • **
  • 177
  • Kill For Life
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 21 Mart 2011, 20:05:28 »
aman birader revoda kalın nebulaya felan geçiyim demeyin.bide orda bulursunuz mazallah bug felan zehir olmasın oyunumuz  ;D

bu arada tebrikler.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 21 Mart 2011, 20:10:29 »
Selim uyarı almak umrumda degılde yazmazsam ıcımde kalacak valla bak  edıtlemede :D

*** SENİN O ŞİİR NE YA DSAFGKJDSFLSDAG

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 21 Mart 2011, 20:19:45 »
olayi ben öğrendiğimde ztn çalişiyordum.

öğrendiğimden beride inkar etmedim etmemde .

erhan sanada yazı yazdık forumdan da yazdık :)

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #7 : 21 Mart 2011, 22:25:29 »
valla mert selim ve adaş tebrik ederim sizi, bakmayın forumda konusulanlara kim bulsa bunu sömürürdü, hemde sizden daha fazla. Çok profesyonel calismissiniz en samimi arkadaşlarınızı bile feda etmişsiniz fakat onlarında sizi anlaması gerekli. Tek abartılı olan golem kullanımınızdı. Gate aciyorum golem falan koyuyorsunuz, fakat gercektende müthiş bir zeka ile sömürmüşsünüz. Pişmanlık duyulacakta birşey yok sonucta bu bir oyun, acık varsa sömürülür.

Tekrardan tebrikler =)
Prostartic
Frumpshkin

* Dréad Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 21 Mart 2011, 22:33:13 »
Geldigimde buradayim,sizinleyim. Hatta siz benimlesiniz. En gec Mayis ortasinda buradayim,geldigimde kurariz guildi.

Tyalieva Biohazard

• Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : 21 Mart 2011, 22:38:35 »
Aklımda en ufak baslama fikri dahi yoktu yeminle.Ama su yazıp cızenlere ınat gırıcem kasıcam.Hatta guıldıde soyadıda farklı kurmak gıbı bır seyde olmasın dırek bıohazard.

Çevrimdışı Chivas Regal

• Yeni Üye
  • *
  • 27
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 21 Mart 2011, 22:49:01 »
iyi aferım iyi yapmısınz.baska turlu servera res gelcegı yoktu zaten bu ayrı konu.. bide su var.ya yasınızı bılmıyorum kusura bakmayında bu yaptıgınız ısten nasıl zevk alıyonuz.yazdıklarınızı okurken heralde bunu yapan 13 14 yasında cocuk bunlar diyorum.cunku cocukken oyunları hıle yaparak bıtırıyoduk..ozur diliyosunz da keske bunu yaparken bukadar emek harcamıs arkadasları dusunseydınz.

Çevrimdışı seftali

• Üye
  • **
  • 22
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 21 Mart 2011, 23:05:07 »
servera res atılacağının belli olmasından sonraki 3 gün... ben bu 3 gün üzerimde 18 silahlar, altımda binek, üstümde horned gezdim hep... geleni geçeni kestik bilmem ne. ama durdum dedim ki kendi kendime. ulan bu şekilde oyun ne kadar iğrençmiş ya. deathmatch'ta mıyız, ultima'da mı belli değil. öl reslen gel, tekrar öl aynı itemlarla gel gene kes/kesil.
(ki o kadar item basmanıza rağmen sizi açık ara ezdiğimiz aşikardı. biz de öyle item basıyor olsak haliniz ne olurdu acaba?)

şimdi size sorum şu: ben bu düzenden 3 günde sıkıldım. siz bunu aylarca yaptınız da hiç mi sıkılmadınız?
sizdeki sorun nedir ? bir açıklasanıza bana bunu.
« Son Düzenleme: 21 Mart 2011, 23:27:44 Gönderen: seftali »
Vuslat - Pure Mage
Recel - Warlock
-------------------------------
Dying Wish

Çevrimdışı Leusyana

• Üye
  • **
  • 779
  • yanıyorsun fuat abiii
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 21 Mart 2011, 23:15:13 »
bence sen güzel aklını bu tür şeyler için yorma. bizim en büyük sorunumuz sen gibi haddini bilmezler.
Sınırlarınızı zorlamadan yaşadığınızı hissedemezsiniz..

Çevrimdışı seftali

• Üye
  • **
  • 22
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 21 Mart 2011, 23:18:36 »
böyle kestirip atma cevaplarla nereye kadar ?
söylediklerimde yanlış olan tek bir kelime dahi yok. doğru olan canını yakıyor, saldırganlaşıyosun.
Vuslat - Pure Mage
Recel - Warlock
-------------------------------
Dying Wish

Çevrimdışı Fatallius Biohazard

• Üye
  • **
  • 79
  • The Biohazard
    • The Biohazard - Forum
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 21 Mart 2011, 23:26:06 »
servera res atılacağının belli olmasından sonraki 3 gün... ben bu 3 gün üzerimde 18 silahlar, altımda binek, üstümde horned gezdim hep... geleni geçeni kestik bilmem ne. ama durdum dedim ki kendi kendime. ulan bu şekilde oyun ne kadar iğrençmiş ya. deathmatch'ta mıyız, ultima'da mı belli değil. öl reslen gel, tekrar öl aynı itemlarla gel gene kes/kesil.
(ki o kadar item basmanıza rağmen sizi açık ara ezdiğimiz aşikardı. biz de öyle item basıyor olsak haliniz ne olurdu acaba?)

şimdi size sorum şu: ben bu düzenden 3 günde sıkıldım. siz bunu aylarca yaptınız da hiç mi sıkılmadınız?
sizdeki sorun nedir ? zeka geriliği tarzında bir şey mi ? bir açıklasanıza bana bunu.

Adam haklı. Sırf bu sebepten ötürü girip action yapasım gelmiyordu....
Padişah of

Fatallius Biohazard