0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zaman, göreceli kavramdır. En hızlı şekilde vermeye gayret gösteriyoruz. Ama hızımız ne kadar iyi olursa olsun, küfür edeceksen gene hesabın kapatılacak. Sen en iyisi mi; kararlar geçte verilse küfür etme.
Senden Nasihat istemedim, bir daha edersem kapatırsın, ben de yeni bir hesap alırım sorun o değil. Sağduyulu olun biraz, boş boğazlık yapıp milletle tartışma çıkarıp insanlarla alay etmek için her topiği saçmalıklarıyla dolduran Laubali heriflerle ilgilenin, Serverın içine eden haysiyetsizlere onca yazdıkları şeyden sonra burda saatlerce insanların giden onca emeklerinin üzerine, onlarla dalga geçme hakkını bulan asalaklara küfür edenleri uyarmak yerine olanlara sebebiyet verenleri banlayın! Ama siz de sağduyu ne arar, öle saçmalamaya başladınız ki her kelimeyi inceleyip uyarı, ban atmak için forumda takılır olmuşsunuz! Bu Konunun Silinmesini istiyorum, sizinle münakaşaya giremem! Her yazılana cevap vermek zorunda değilsiniz, yazıyı Pislick denilen şahıs okusun yeter! Başkasını alakadar etmiyor.