0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu skill nedir ve ne işe yarar? page atıp sordum uo cu arklarıma msnden sordum kimse bilmiyor nedir.bilenbirisi cevp versin.bilmemek ayıp değil ögrenmemek ayıptır.
bilmemek daha iyiymiş
anlamdım desem yalanm olamz
ya tamer ler icin kullanio binegi cekmeye felan apo ne malsin ya
azuahzua ama bu serverde yaramaz nie ? cünkü haywan spawndan uzak der yoksa adam crockla spawn dısına kdr çeekr tameler gider
Alıntı yapılan: "tinaa"azuahzua ama bu serverde yaramaz nie ? cünkü haywan spawndan uzak der yoksa adam crockla spawn dısına kdr çeekr tameler gider Kardeşim hiç mi kafan çalısmıyo yaratıgı uzaklastır Duvar at Biraz düşün DÜşünmeden Yorum yazma.! Ayrıca bu ozelligin en güsel yanı An lor ken kullanabilon[ Yoksa solememelimiydim ] [/color]
Alıntı yapılan: "Curse Simpsons"Alıntı yapılan: "tinaa"azuahzua ama bu serverde yaramaz nie ? cünkü haywan spawndan uzak der yoksa adam crockla spawn dısına kdr çeekr tameler gider Kardeşim hiç mi kafan çalısmıyo yaratıgı uzaklastır Duvar at Biraz düşün DÜşünmeden Yorum yazma.! Ayrıca bu ozelligin en güsel yanı An lor ken kullanabilon[ Yoksa solememelimiydim ] [/color]nere duvar atıon sen kamil _?
ben ögrencemi ögrendim saol arkadaşım topic amacını aşmaya başladı locked pls.