yukarda ki yazımı nerenle okuduğun hakkında bir fikrim yok, ama gözlerinle okumadığın belli. eğer ki, özür dilenmiş bir olayın arkasından, üyem hakkında ileri geri konuşursan, kimin yanında olursan ol, kimin arkadaşı olursan ol umrumda olmazsın, lafımı esirgemem.
bur da üslup öğrettirme bana kendine, eğer yapılan hata yüzünden " kusura bakmayasın " denilmişse, uzatılmaz, hakarete varılan yorumlara girilmez. eğer ki uzatıyorsan da, şahsiyet, haysiyet, karakter kavramlarını ağzına almaman gerekir.
in game olaylarda, küfür haricinde yapılan hataları ve olayları, " şahsiyetsizlik, geri zekalılık, karaktersizlik " olarak nitelendirip, " nihayetinde oyun ben fazla takmıyorum " uda eklersen komik duruma düşersin, güldürürsün herkesi.
şuanda gözümde çok komik bir hal almış bulunmaktasın, biraz daha haysiyet, şahsiyet bahsetmemeni önemle rica eder, iyi dileklerin için teşekkür ederim.
ps. verecek bir cevabın kaldığını ve olduğunu düşünmüyorum. ha haysiyetim, şerefim, onurum iki paralık oldu, rezil oldum, geri zekalısınız moduna girip, rezil etme çabası ve şevki içinde, muhakkak cevap vericem ben, yoksa kendim ezilmiş hissederim tarzında bir bakış açısı ile olaya bakacaksan lütfen " özel mesaj " kullanırsan sevinirim.