Gelsene sende hazır ph açıkken bi char yap sende benim gibi ara sıra girersin olur biter craft filan kasmana gerek yok bi warrior yeter. Bu arada server açılmış yeniden Breaker bilgine
Az önce sistemlerini inceledim gayet güzel görünüyor ki ben craft oynamayı seven biri olarak o new items kısmı çok hoşuma gitti. Bir kaç gün online sayısı durumuna bakarak karar vermek daha mantıklı görünüyor. Bilgilendirme için teşekkürler
Abi problemleri var ama online sayısı fazla aktivite var zaman geçirmene yarar yani.Edit görmedim daha şuan stafflar robert'in biraz iyimser hali şuan az giriiyorlar ama girdilermi herşeye bakıyorlar
Eğer siz yok diyorsanız sorun yoktur. Sistemlerini incelemiştim ve çok kapsamlı sistemleri olduğunu görmüştüm. Meslek için görev verilmesi zaten başlı başına bir güzellik craft karakter için. Nebula'da başlayayım eğer Elmoth online sayısı düzgün olursa oraya da bir şans vermeyi planlıyorum.
Forumda herkes revo açılsa şöyle olur revo çok iyiydi revo revo revo diyor. Diğer yerlere de bir şans verelim bence. Yoksa sadece forumdan revo sözcüğünden başka bir şey yazamayan zombilere dönüşeceğiz