Revolution UO

Tavsiye

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kewwozear

• Ziyaretçi
Tavsiye
« : 23 Aralık 2006, 22:11:49 »
beyler servere yeni başlamak istiyorum nasıl  acaba  siz oyuncular olarak tavsiyelerininz nedir acaba

P.s  5 yıllık  oyun kabiliyetim vardır

C0rtez Da Rappa

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #1 : 23 Aralık 2006, 22:13:41 »
Öncelikle hoşgeldin.
Serverimiz bana göre hem player olarak hemde scriptsel acıdan 1 numaradır.
Warlock-Warrior-Pure Mage olayı dengelidir.
Yeni başlıcaksan P.M Scribe olarak basla ekonomik durumun düzelir.

Yardıma açman gerekirdi ancak mod. arklar bunla ilgilenir baska sormak istediğin soru olursa yanıtlayabilirim :deimos:

Calimdor Ex'burn

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #2 : 23 Aralık 2006, 22:28:36 »
fisher başla , hiçbir sermaye gerektirmez direk kara geçersin sonra ne istersen kasarsın zaten.

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
Tavsiye
« Yanıtla #3 : 23 Aralık 2006, 22:36:31 »
Yardıma taşındı.

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
Tavsiye
« Yanıtla #4 : 24 Aralık 2006, 00:05:47 »
Arkadaş Zaten 5 Yıllık Bir Playermış.
Neyle Başlıyacağını Bilir (:

Serverın Durumuna Gelince;
Her Serverda Olduğu Gibi Ezik Diye Tabir Ettiğimiz Oyuncular Burada da Mevcut. Tabii Bu Oyuncu Kalitesinin Düşük Olduğunun Manasına Gelmiyor...
Serverın Geçmişi 2 Günlük Değil. Bir Çok Şey Rayına Oturmuş Durumunda. Eksiklikler Var Elbet Ama Onlarda Hızla Düzelmekte.
Son Durmu Bilmiyorum (6 Aydır UO Oynamıyorum) Ama PvP Sistemi Açısından Bir Çok Serverdan Hatta Bana Göre Bütün Serverlardan Çok Daha İyi Durumda...

Şimdiden;
Hoş Geldin  :wink:
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Marymidon

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #5 : 24 Aralık 2006, 14:12:28 »
5 yıllık oyun kabiliyetin varsa 6-7 ayda bi maren olur. 2-3 yılda da serverin en ii lerinden olursun.

Calimdor Ex'burn

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #6 : 24 Aralık 2006, 14:14:10 »
5 yıllık uo hayatım var ama hiçbi zaman marem olmadı. öyle ki olympusta bir desertim bile olmadı. bu sabırla alakalı bir iş sanırım , hiçbir zaman 2m kasıcak kadar sabrım olmadı , her zaman savaştım.

Marymidon

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #7 : 24 Aralık 2006, 14:22:35 »
ben 70 online sürem varken kii rin le dolaşıodum ( o zamanlar kii rin 6m di ) . ne yapman bilirsen kısa sürede amacına ulaşırsın.

-Lorien Blood-

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #8 : 24 Aralık 2006, 14:56:04 »
Alıntı yapılan: "Marymidon"
ben 70 online sürem varken kii rin le dolaşıodum ( o zamanlar kii rin 6m di ) . ne yapman bilirsen kısa sürede amacına ulaşırsın.

1-sen oyuna ne zaman başladın.
Olypus zamanında dolaşsaydın desert ı Legion Blood 9,5m e satmıştı Boq diye tabir ettigimiz mustang ıda 35 m e almak istiyorlardı satmıyordu.Bu zamana baktnmı Olympus zamanında 3 tane mustang ı olan şuan zenginide ötesinde
 :smt005  :smt005  :smt005

Marymidon

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #9 : 24 Aralık 2006, 15:10:31 »
ben oly zamanında başladım mare nin 40 m olduu zamanlar. oly revo olduktan 2-3 ay sonra acc ım heklendi. tekrar sıfırdan başladım. kii rin in 7-6m olduu zamanlar. bu arada ben çok iddalı bir player falan da deilim. topu topu şuan 5m im mi ne var zaten şu sıralar sadece vakit geçirmek için oynuorum.

Çevrimdışı Gray D.Solar

• Kıdemli Üye
  • 2816
  • Whiplash!
Re: Tavsiye
« Yanıtla #10 : 24 Aralık 2006, 15:20:12 »
Alıntı yapılan: "Kewwozear"
beyler servere yeni başlamak istiyorum nasıl  acaba  siz oyuncular olarak tavsiyelerininz nedir acaba

P.s  5 yıllık  oyun kabiliyetim vardır

İstersen kendine yetecek kadar craft kasabilirsin .  Studded set  , plate set gibi zırhlar vendorda satılmıyor. Tailor ve tinkering kasabilirsin , studded set ve tp yapıp kendine yetecek kadar para yapabilirsin . Studded setlerin en ucuzu 5 k'ya satılıyor , 25k'ya satanlar da var o ayrı ( onlar sanırım infernal derisinden falan yapıolar :P )

Bunları rahat temin edebildikten sonra warlock kasabilirsin ya da mage kasabilirsin .

Kısa yoldan para kasmak istiyorsan , scribe ya da fishing'i( bu pek kısa olmasa da :) ) öneririm.

Hırsız char , tame char, lockpick pek tavsiye etmem skill gain zor biraz.
Ama şunu da belirtmeliyim ki bu charlardan birini ısrar edip kastıktan sonra , topladığın meyvelerin zevkini ne warlockta ne magede alırsın . mükemmeldir yani :)
Emekli Elder Craft of, Twilight Zone
Geri döndü!

www.twilightuo.com

Çevrimdışı Maserati Catlakgil

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
Tavsiye
« Yanıtla #11 : 24 Aralık 2006, 17:37:39 »
Alıntı yapılan: "Calimdor Ex'burn"
5 yıllık uo hayatım var ama hiçbi zaman marem olmadı. öyle ki olympusta bir desertim bile olmadı. bu sabırla alakalı bir iş sanırım , hiçbir zaman 2m kasıcak kadar sabrım olmadı , her zaman savaştım.

Valla benimde olmadı hiç. En fazla 4 5 must ostard falan oldu onlarıda sattım yedim :artemis:

-Massacre-

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #12 : 24 Aralık 2006, 17:54:10 »
Bence hiç başlama.

C0rtez Da Rappa

• Ziyaretçi
Tavsiye
« Yanıtla #13 : 24 Aralık 2006, 18:04:10 »
Adam gitcek şimdi konuya bak muhabbete bak  :smt012