Revolution UO

Thief skillleri hakkında öneriler!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı rzx

• Üye
  • **
  • 58
  • Now you see it, now you don't :'(
    • E-Posta
Thief skillleri hakkında öneriler!
« : 08 Ocak 2016, 01:18:56 »
Merhaba arkadaşlar, oyunda biraz yeni sayılırım. Thief kasmak istiyorum ama yan skilller konusunda gerçekten çok kararsızım ayrıca bilgisizim. Thief nasıl oynanır onu bile tam olarak bilmiyorum. Sonuç olarak sizden istediğim yardım şu: Stealing 100 snooping 100 olucak. Stealth ve hiding'in gereksiz olduğu konusunda pek çok görüş var. onun harici geri kalan 500 skill nereye verilir?? wrestling / tactics / magery / eva / anatomy düşünüyorum, araya bi de medi sıkıştırmak lazım tabii. nasıl olmalı skill dağılımı? veya alternatif skill önerileriniz varsa bekliyorum.

wrestling disarm için, tactics de attan düşürmek içinmiş ama bunlar bana çok ütopik geldi. Gerçekten bu şekilde mi oynanır thief?
Lolita ;)

Çevrimdışı Esmeralda

• Üye
  • **
  • 215
    • Tosbadan Al
Ynt: Thief skillleri hakkında öneriler!
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2016, 01:31:35 »
Merhaba arkadaşlar, oyunda biraz yeni sayılırım. Thief kasmak istiyorum ama yan skilller konusunda gerçekten çok kararsızım ayrıca bilgisizim. Thief nasıl oynanır onu bile tam olarak bilmiyorum. Sonuç olarak sizden istediğim yardım şu: Stealing 100 snooping 100 olucak. Stealth ve hiding'in gereksiz olduğu konusunda pek çok görüş var. onun harici geri kalan 500 skill nereye verilir?? wrestling / tactics / magery / eva / anatomy düşünüyorum, araya bi de medi sıkıştırmak lazım tabii. nasıl olmalı skill dağılımı? veya alternatif skill önerileriniz varsa bekliyorum.

wrestling disarm için, tactics de attan düşürmek içinmiş ama bunlar bana çok ütopik geldi. Gerçekten bu şekilde mi oynanır thief?

snooping i kasmadan target uzerinden çalışabilirsin

ayrıca warlock karakterin zaten skill cap sorunu var bece pm ile devam et
Zxcv

Çevrimdışı rzx

• Üye
  • **
  • 58
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2016, 01:38:07 »
snooping i kasmadan target uzerinden çalışabilirsin

ayrıca warlock karakterin zaten skill cap sorunu var bece pm ile devam et

pure mage'in 6 tane main skill'i var. hangisinden vazgeçicem?
Lolita ;)

Çevrimdışı Esmeralda

• Üye
  • **
  • 215
    • Tosbadan Al
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2016, 01:44:36 »
pure mage'in 6 tane main skill'i var. hangisinden vazgeçicem?
hiçbirisinden sadece theef kasacaksın. snooping i es geçeceksin, target uzerine çalışacaksın.
Zxcv

Çevrimdışı rzx

• Üye
  • **
  • 58
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2016, 02:01:21 »
hiçbirisinden sadece theef kasacaksın. snooping i es geçeceksin, target uzerine çalışacaksın.

snooping'de istiyorum :/ bi tane pure mage'im var zaten, başka alternatif bir skill dağılımı yok mu?
Lolita ;)

Çevrimdışı Esmeralda

• Üye
  • **
  • 215
    • Tosbadan Al
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2016, 18:02:56 »
snooping'de istiyorum :/ bi tane pure mage'im var zaten, başka alternatif bir skill dağılımı yok mu?
POİ den vazgeçebilisin
Zxcv