Revolution UO

Panter!

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kedi

• Yeni Üye
  • *
  • 26
  • Kedi Holycraft's meowlarını sunar...
Panter!
« : 18 Ocak 2016, 15:32:57 »
Arkadaşlar her serverda ilk kontrol ettiğim şeylerden biridir panter. Bu serverda gördüğüm kadarıyla hayal kırıklığına uğramıştım çünkü dex i str'si oldukça düşüktü... Ta ki sayın Redd Necrofear bana PK bir panter tameleyip hediye edene kadar.. Hayvana adeta aşık oldum ancak mavi yapmaya çalışırken kendisi vefat etti... Sevgili panterimi bir mumya öldürdüğü için kendisini de mumyaladım... baktıkça o çirkin mumyayı hatırlayacak ve nefretimi körükleyeceğim..
-
Sizden dünyaya PK olarak gelen panterlerden birini terbiye edip, maviye çevirip bana satmanızı rica ediyorum. Rica değil yalvarıyorum adeta. Piyasası olmadığı için tekliflerinize açığım. Pek tercihim olmasa da PK olarak doğmuş ancak maviye çevrilmemiş panterler için de teklif verebilirsiniz. Alışveriş esnasında panterlerinizi bana göstermenizi de ayrıca rica edeceğim. Bana PK doğmuş, eğitildikten sonra MAVİ ye çevrilmiş bir panter getirirseniz gerçekten çok sevinirim. Kolay gelsin hepinize saygılar ve miyavlar.
Kedi Holycraft's meowlarını sunar...

Nox Crystal

• Ziyaretçi
Ynt: Panter!
« Yanıtla #1 : 18 Ocak 2016, 15:34:38 »
sen -10k karmalı bir pk karakter yap ben sana panter getiririm mavi yaparız :D

Çevrimdışı Kedi

• Yeni Üye
  • *
  • 26
« Yanıtla #2 : 18 Ocak 2016, 15:35:17 »
sen -10k karmalı bir pk karakter yap ben sana panter getiririm mavi yaparız :D
Üzdünüz Nox Crystal bey...

Çevrimdışı Saksafon

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 556
  • Sarah - Lurker
« Yanıtla #3 : 18 Ocak 2016, 15:41:27 »
150K'dan satabilirim. Sınırsız.
Lord Panter istersen 1M.
WAR'A GEÇ RESLİYİM ! 

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 18 Ocak 2016, 15:45:36 »
Panter Emel var, onu verelim?

En olmadı, panterin olayım kaşı beni, ne diyeyim.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

Çevrimdışı Barış Aru

• Üye
  • **
  • 80
  • iPatria o Muerte!
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 18 Ocak 2016, 16:08:09 »
Panter Emel var, onu verelim?

En olmadı, panterin olayım kaşı beni, ne diyeyim.
;D ;D ;D ;D ;D ;D
Revolution
Comandante Ernesto Che Guevara

Çevrimdışı Kedi

• Yeni Üye
  • *
  • 26
« Yanıtla #6 : 18 Ocak 2016, 16:27:37 »
150K'dan satabilirim. Sınırsız.
Lord Panter istersen 1M.
150 k çok yau :/ 50 yapın alayım :D

Çevrimdışı Saksafon

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 556
  • Sarah - Lurker
« Yanıtla #7 : 18 Ocak 2016, 16:28:34 »
Mavi yapması 80 K zaten.
WAR'A GEÇ RESLİYİM ! 

Çevrimdışı follosh

• Üye
  • **
  • 119
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 18 Ocak 2016, 16:29:31 »
ugraşıp yapıcam sözüm olsun ne kadar zamanda ulaştirabilirim bilmiyorum ama hayirlisiyla yapıcaz :D

Çevrimdışı Kedi

• Yeni Üye
  • *
  • 26
« Yanıtla #9 : 18 Ocak 2016, 16:34:08 »
ugraşıp yapıcam sözüm olsun ne kadar zamanda ulaştirabilirim bilmiyorum ama hayirlisiyla yapıcaz :D
Sayın Lord'um sizden de böylesini beklerdim. Bu sözü aldığıma göre bir hediye gelse dahi kabul etmeyeceğim! Elimden gelen en iyi şekilde karşılığını vereceğim efendim. Dört gözle mavi panterimi bekliyorum.  8)

Irfan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #10 : 18 Ocak 2016, 16:37:24 »
Sayın Lord'um sizden de böylesini beklerdim. Bu sözü aldığıma göre bir hediye gelse dahi kabul etmeyeceğim! Elimden gelen en iyi şekilde karşılığını vereceğim efendim. Dört gözle mavi panterimi bekliyorum.  8)

Olm bırakın su rpyi lordum mordum işlerini insan gibi meramınızı anlatın...

Çevrimdışı Kedi

• Yeni Üye
  • *
  • 26
« Yanıtla #11 : 18 Ocak 2016, 17:24:30 »
Olm bırakın su rpyi lordum mordum işlerini insan gibi meramınızı anlatın...
meram'a ben Kedi bağaaa paraaa viiiiğğrr!! ? Nasıl oldu Lord Irfan? Beğendiniz mi?

Irfan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 18 Ocak 2016, 17:41:33 »
meram'a ben Kedi bağaaa paraaa viiiiğğrr!! ? Nasıl oldu Lord Irfan? Beğendiniz mi?

İnsan dedim dikkatini çekerim :)

Çevrimdışı meTsuke

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 320
  • Faq Khan - Subutai Khan
« Yanıtla #13 : 19 Ocak 2016, 06:28:07 »
Arkadaşlar her serverda ilk kontrol ettiğim şeylerden biridir panter. Bu serverda gördüğüm kadarıyla hayal kırıklığına uğramıştım çünkü dex i str'si oldukça düşüktü... Ta ki sayın Redd Necrofear bana PK bir panter tameleyip hediye edene kadar.. Hayvana adeta aşık oldum ancak mavi yapmaya çalışırken kendisi vefat etti... Sevgili panterimi bir mumya öldürdüğü için kendisini de mumyaladım... baktıkça o çirkin mumyayı hatırlayacak ve nefretimi körükleyeceğim..
-
Sizden dünyaya PK olarak gelen panterlerden birini terbiye edip, maviye çevirip bana satmanızı rica ediyorum. Rica değil yalvarıyorum adeta. Piyasası olmadığı için tekliflerinize açığım. Pek tercihim olmasa da PK olarak doğmuş ancak maviye çevrilmemiş panterler için de teklif verebilirsiniz. Alışveriş esnasında panterlerinizi bana göstermenizi de ayrıca rica edeceğim. Bana PK doğmuş, eğitildikten sonra MAVİ ye çevrilmiş bir panter getirirseniz gerçekten çok sevinirim. Kolay gelsin hepinize saygılar ve miyavlar.

Benim de uyurken başım bekliyen bir jaguarım vardı, yaptığım bir büyüye sinirlenip bana ihanet etti ve yardımcı ayı tarafından oracıkta öldürüldü. Onun acısının üzerinden bir kaç gün geçmişken bu yazınızı gördüm ve çok etkilendim. Size bu mesajı atma isteği doğdu içimde. Okuduysanız teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun..
Şehidim, Kut'lu Tin'in Şâd, Otağın Uçmağ, Yoldaşın Atalar olsun...

Ulu Tanrı ! Namussuz bir tek Türk yaratacağına, Acunu yık daha iyi !
                                                       Oğuz Kağan

Çevrimdışı Kedi

• Yeni Üye
  • *
  • 26
« Yanıtla #14 : 19 Ocak 2016, 12:36:51 »
Benim de uyurken başım bekliyen bir jaguarım vardı, yaptığım bir büyüye sinirlenip bana ihanet etti ve yardımcı ayı tarafından oracıkta öldürüldü. Onun acısının üzerinden bir kaç gün geçmişken bu yazınızı gördüm ve çok etkilendim. Size bu mesajı atma isteği doğdu içimde. Okuduysanız teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun..
Sizin adınıza çok üzüldüm meTsuke Bey... sadık bir dostu kaybetmenin acısını iyi bilirim. Umarım yakında yavru bir jaguarınız daha olur...