Arkadaşlar mantıklımı yasalmı bilemedim değilse kilitlenebilir. Aklıma şöyle bir fikir geldi.
Maddi durumu iyi olan arkadaşlardan kredi talep ediyorum miktarı 500k. ev almak için kullanmak üzere,
1-Kesinlikle karşılıksız olmayacak, söz verilen tarihte eksiksiz 500k ödemesi yapılacak.
2- kredi verenin isteğine bağlı ister ana para üzerine faiz uygulayabilir, isterse oyun içi verdiği bir görevi yaparım(log,maden,yün toplama)
3- Konu hakkında hiçbir şekilde aldatma,hırsızlık,çakallık yapmayacağıma dair yemin ederim.
İlgilenen arkadaşlar pmden mesaj atabilir.
Malum pazar günü ev satışları başlayacak benim sorunum şu ki artık evlendik çocuk sahibi olduk eskisi gibi hayatımız sadece ultimadan ibaret değil üstüne bir de polis olup doğuda görev yapınca + internet-elektrik kesintisi eşe,işe çocuğa vakit ayır derken doğru dürüst skill ve para kasamadım. Yazdığım scrollarda çalındı helal hoş olsun. Ev kurulumuna yetişebilmek için strese girdim artık. Güvenini sarsmayacağım, iyi niyetlerini suistimal etmeyecek arkadaşlardan destek bekliyorum. Teşekkür ederim