Revolution UO

Setler satıştan çekilmiştir

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ynt: Toplu Satış
« Yanıtla #15 : 01 Şubat 2016, 15:59:18 »
adamlar kötü bir şey dememiş yahu.
setlerin fiyatı yüksek demiş, sen de hayır demişsin kendi fiyatlarına göre.
onlarda sana serverın genel fiyatına göre değerleme yapmışlar, abartılacak bir şey yok.
olamaz mı? -olabilir.

Çevrimdışı Cardinal

• Kıdemli Üye
  • 1233
  • Önce İnsan.
« Yanıtla #16 : 01 Şubat 2016, 16:04:17 »
Seni bu kadar sinirlendirecek ne oldu çok merak içindeyim.
insanlık namına hayırlı işler demiştim geri alıyorum, inşallah satamaz elinde kalır dolandırılırsın.
teşekkürler.
Olaylara karışmayın beladan'da uzak durun.

Çevrimdışı DolceGabbana

• Üye
  • **
  • 77
« Yanıtla #17 : 01 Şubat 2016, 19:04:59 »
Seni bu kadar sinirlendirecek ne oldu çok merak içindeyim.
insanlık namına hayırlı işler demiştim geri alıyorum, inşallah satamaz elinde kalır dolandırılırsın.
teşekkürler.
1.benim malım benim emeğim işine gelen alır işine gelmeyen almaz bunu ilk önce anlamalısın
2.ilk attıığın mesajda amacım baltalamak değil hayırlı işler demen sonrada ben sana fiyatları yazdım sonra sen bana daha önce hiç görmediğim insanların fiyatlarını bana örnek olarak gösterdin bu beni değil benim gibi emek harcayanları balatalamaktır
3.o adamlar loot yapmıştır madenlerde mining keserek elde etmiş oldugu ingotları başka birine yaptırarak satışa koyan insanlardır son dönemlerde hack olayları malum.
4.bana insanlık için birşeyler söylemen sonrada neden bukadar sinirleniyorsun diyorsun  ben sana alıcımısın dedim sadece insanmısın gibi birşeyler söylemen ne gereği varki sen benim insanlığımı sorgulayamassın burda boşuna polimik yaratıyosun sonrada suçlu ben oluyorum sinirlisin falan filan
ben emek karşılığını satıyorum havadan gelen itemlerimi satmıyorum önce bunu öğrenmeliyiz  tabiki adam 100k  satabilir çünki emek yok taş atıp kolumu yoruldu satar. craft olan adam 85k mytheril satmaz piyasası 100 110dan craftların sattığı bir armor ben 85kdan hergun verit satıyorum herkezın 450k ya koydugu black i 320e satmaz kıyaslama yaparken bunları göz önunde bulundurmalısın olayı büyütüyorum çünki emek var yapılan işte.o adamlara ulaş sen onları baltala bence neden piyasayı baltalıyorsunuz diye madem o kadar insansın biz craftlar için  bir iyilik yaparsan sevinirim. Benim hakkımda ne düşünüyorsan ALLAH sana 1000 fazlasını versin

Çevrimdışı Cardinal

• Kıdemli Üye
  • 1233
  • Önce İnsan.
« Yanıtla #18 : 01 Şubat 2016, 19:45:57 »
senin gibi yazdıklarına daha güzel cevaplar verirdim de yakışı kalmaz diyorum.
iyi günler.
Olaylara karışmayın beladan'da uzak durun.

Çevrimdışı DolceGabbana

• Üye
  • **
  • 77
« Yanıtla #19 : 01 Şubat 2016, 21:37:44 »
++

Çevrimdışı DolceGabbana

• Üye
  • **
  • 77
Ynt: Setler satıştan çekilmiştir
« Yanıtla #20 : 02 Şubat 2016, 01:25:56 »
+++

Ryu

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 02 Şubat 2016, 01:32:29 »
+++

Cekemeyen Cok Dying Wish ve Biohazardlarla polemige girme kardesım boşuna. 7/24 madenci kesiyorlar :)

Çevrimdışı DolceGabbana

• Üye
  • **
  • 77
« Yanıtla #22 : 02 Şubat 2016, 01:41:05 »
emek hırsızlarıyla işim olmaz arkadaşım saol uyarın için :D

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 02 Şubat 2016, 08:26:11 »
cardinal kimdir tanımam etmem, ama yapıcı yaklaşmış olaya sen yıkıcı algılamışsın. siz fiyat vereceksiniz ki piyasa oluşacak, o yüzden sorum şu setler çekildi mi, yoksa satışa devam mı?
buraya bakarlar

Çevrimdışı Vakko

• Üye
  • **
  • 161
« Yanıtla #24 : 02 Şubat 2016, 09:21:51 »
Adamsin Dolce ayar olurum bu tiplere, almiycaksan yorum yapip kirletme sayfayi,degistir sayfayi bitsin, alicaksanda pm at bukadar basit cani sikilan millete salca oluyo. Maden kazmak kolay saniliyo sanirim acionda bi is beceremeyen madene mining kesmeye gidiyo. Ve inanin butun madenleride tek tek dolasiyo ozelliklede biolardan bikac kisi
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 09:23:03 Gönderen: Vakko »