Revolution UO

Server'ın En Ucuz Kii Rin'i!

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Flaw

• Yeni Üye
  • *
  • 27
Server'ın En Ucuz Kii Rin'i!
« : 12 Şubat 2016, 10:56:16 »
Çift başlık yasaktır.
« Son Düzenleme: 12 Şubat 2016, 16:37:45 Gönderen: Aera Cura »

Çevrimdışı daikatana

• Üye
  • **
  • 110
  • And a Manslayer is a Manslayer. Right Battousai?
Ynt: Server'ın En Ucuz Kii Rin'i!
« Yanıtla #1 : 12 Şubat 2016, 13:47:39 »
Şu an genel vendor'dan bakıldığında en ucuz 750k'dan başlayan Kii Rin'i "vergi dahil" 600k'dan satıyorum. Özel mesaj göndererek bilgi alabilirsiniz.

Yanlış anlamayın ama kimsenin bindiğini görmedim genel olarak bineklere. Süs olarak kullanıyorlar genelde :)
Nadath nâ i moe cerich. Dan, ú-‘eveditham.

Çevrimdışı Ban Banoğlu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 67
  • ŞAMPİYON KOKOREÇ
« Yanıtla #2 : 12 Şubat 2016, 13:53:18 »
Yanlış anlamayın ama kimsenin bindiğini görmedim genel olarak bineklere. Süs olarak kullanıyorlar genelde :)

northern'da ekşın yapmıyorsun sanırım. dün akşam sadece bineği ölen 4 kişi var benim saydığım. roan must, zost , pegaus ve bir desert. 2 tane fresianlı 4 tane falan şayırlı vardı. ben mide biniyordum cırcırlı falan da birçok arkadaş vardı.
  WAR'A GEÇ DE  RESLİYİM

Çevrimdışı daikatana

• Üye
  • **
  • 110
  • And a Manslayer is a Manslayer. Right Battousai?
« Yanıtla #3 : 12 Şubat 2016, 13:57:00 »
northern'da ekşın yapmıyorsun sanırım. dün akşam sadece bineği ölen 4 kişi var benim saydığım. roan must, zost , pegaus ve bir desert. 2 tane fresianlı 4 tane falan şayırlı vardı. ben mide biniyordum cırcırlı falan da birçok arkadaş vardı.

Server'a daha yeni başladım açıkcası. 2 shire 4 frenzied 1 fresian gördüm. Diğer gördüğüm forest ve desert onları hesaba katmadım. Server spawnlarında Nightmare, Unicorn, Pegasus, Steed vs. gözüküyor onları hiç görmedim. Belkide bana denk gelmemiştir :)
Nadath nâ i moe cerich. Dan, ú-‘eveditham.

Çevrimdışı Ban Banoğlu

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 67
  • ŞAMPİYON KOKOREÇ
« Yanıtla #4 : 12 Şubat 2016, 14:01:15 »
bilmeden yorum yapmayalım hocam. her akşam temizinden 5 binek (zost üstü) ceset oluyor zaten. binen sayısı AZ ama binen var.
  WAR'A GEÇ DE  RESLİYİM

Çevrimdışı Flaw

• Yeni Üye
  • *
  • 27
« Yanıtla #5 : 12 Şubat 2016, 15:35:49 »
Kii Rin 600k karşılığında Elessar isimli arkadaşımıza satılmıştır. Konu kapatılabilir.