0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
peki bu ne şimdi ? mix client olacak diye düşünürken..6x çaktın bize hacım..hadi büyü , bandaj atarken karakterin saçma sapan yerine saplanmasını geçiyorum...oyunda başka karakterle giriş çıkış yaptım.. sonra bu şekilde oyuna girdim..altımdaki binek kayboldu ?? 2 dir böyle gidiyoruz.aynen devamlı böyle oluyor bazen oyundan cıkıp girer ken hiç girilmez oluyor devalı hata verior.
Tezgahtarlarla yapılan alışverişlerden sonra oluşan istemci problemleriyle ilgili güncelleme yapıldı.
5 bin TL lik şahin'e 20 bin TL masraf yapan araç sahibi gibisin Robert neyi anlamadın kimse sevmedi 6x clienti değiştirmek yerine neden bu azim o kadar uğraş bırak 6x clienti bu sunucu daki oyuncular 2x clienti eminim daha çok seviyordur.
Bu adamın mustunu kesene aynı sky mustang + 500 k para vericem
LAVEZZİ GERÇEK BİR BELADIR
Şuan var olan bütün uo serverları 6x clientle oynuyor.İlk defa burada 6x oynatılıyormuş gibi bi hava yaratıyorsunuz.Bende revonun 2x clientini robe üzerinde bandana gözükmesini vs seviyorum ama 2x clientte lag yaşarken 6x clientte yaşamıyorum.Olucaksa yepyeni bir 2x client üzerinde çalışılsın rev16da oyuncuların derdi bitmiyor çünkü belki scriptler eskidir uyum saglamıyordur 6xe bilemiyorum tam olarak.Revo kapalıyken senelerce 2x clientin özlemini yaşadık ezik serverlarda.Olucaksa çok eskilerden oynadıgımız 2x clientlerde hiç sorun yaşamıyorduk onlar geri gelsin.Bu kadar insanı kaybetmeye değmez 6x client için.Senelerce oynadığımız tarzda oynuyalım revonun farkıda buydu zaten.
Hostu Türkiyeye geçirsek çok iyi olabilir ama maddi olarak yurtdışı ile arasında fark var baya.1 tık aşağısında oynasak ama Türkiye sunucusunda oynasak şuanki halinden daha iyi olabilir server.Ben sorun yaşamıyorum ama sorun yaşayanlar için söylüyorum bunu.
Daha öncede belirtmiştim Robert pc'me giriş yapmana rağmen çözememiştin.Kullanıcı ve şifremi giriyorum,veriyfing acc de takılıyor revo 16 da defalarca enter enter enter yapıp denedikten sonra giriyor tamemen sanş bazen ilk seferdede giriyor.Bu yüzden evlere giremiyorum başkalarının.