SlvdR ve blackthorn yaşadığınız problemle ilgili güncelleme yapıldı, lütfen tekrar aynı sorunla karşılaşırsanız bildiriniz.
Pek sık girmiyorum ama hala karşılaşıyoruz malesef.. bu defa binek kaybolmadı ama ara ara bu şekilde bir ekranla karşılaşıyorum(z)
- karakter arası giriş yaptığımda
( buna ek olarak... özellikle zindanlarda Npc lerin duvarların vb objelerin ekrandan çıkıp girene kadar görünmemesi )
- kale gibi büyük evlerde - ya da etrafınızda evlerin yoğun olduğu bir bölgede..
+ 2x şöyleydi 6x şöyle tartışmasından ziyade ki kesinlikle birşeylerin yenilenmesi gerekli hızlı müdehale edilebilmesi açısından ben bunu hep destekledim.. ama oynayışı bizim yıllardır bildiğimiz alıştığımız pvp sistemimizi etkilememesi gerekli..
bence bu connector de beğenmediğimiz başlıkların ne olduğu ve bunların bizim 2x deki gibi alıştığımız sevdiğimiz şekilde yapılıp yapılmayacağını bilmemiz gerekli..
(mantıklı olacak şekilde tabi ki )
mesala ben karekterimin büyü veya bandaj atarken yerine çakılmasına ( bence burada pvp deki en önemli şey ZAMANLAMAYI etkiliyor)
ya da aşadaki örneklerdeki gibi evrim geçiren 'efektlerin' tuhaf hareketlerin olması.. ilk aklıma gelenler şu anda.. bunlar düzelir mi düzelmez mi bu 6x de ben bunu öğrenmek istiyorum..