Bunca yanlışlar yapıldıktan sonra oyuna girip action mu atıcam
Bu durumun sebebi tamamen yetkili kadrosu kusura bakmasınlar ama ağır eleştiricem birazdan yazıcaklarımda. Foruma girme zahmetinde bulunurlarsa okurlar artık.
Bu server gözümde bitti benim için açıkçası. Serverın tekrar online sayısının artmasını haketmiyor yetkili kadrosu kusura bakmasınlar.
Millet client yüzünden oyuna girmiyorken, oyunda saçma sapan action sistemleri yüzünden insanlar zevk alamıyorken gidip uo go etkinliği için 1 ay boyunca uğraşıldı. Bu 1 ayda saçma sapan bir etkinlik ile uğraşmak yerine serverı adam edebilirlerdi adım gibi eminim.
Playerın isteklerine olan ilgi nerdeyse %0. Önce milleti oyuna girmeye teşvik edecek şeyler yaparsın sonra etkinlik yaparsın. Ben sırf .etkinlik yazmak için mi servera tekrar başlıcam? Kulağa ne kadar komik geldiğinin farkında mıydılar acaba
Yetkili kadrosunun tarafsızlığı ve bilgisine lafım yok, ama playerların sorunları ve ihtiyaçlarından hiç anlamıyorlar ve bu yüzden player sayısı hep revonun kısa bir sürede tek haneli sayılara iniyor.
Şimdi çıkıp deseler tüm bu problemleri halledicez bidaha aynı şeyler olmıcak deseler bile papaz bir daha aynı pilavı yemez. Boşuna uğraşmaya gerek yok, res atılsa bile artık playerlar o kadar salak değil aynı şeyleri yaşamak için tekrar başlamaz.
Neyse, keşke böyle olmasaydı ama oldu. 500 online sayısından iki tane sıfırı silmeyi 5 ayda başarmak olağanüstüydü yani.