Revolution UO

ASKER AGADAN SEVGILER...(canımı cok sıkıyorlar..)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı desparado

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 154
Slm ARKADASLAR..
Ben suan askerdeyım ve uo oynamaya devam edıyorum...Ben REVOLUTİONUO nun en eskı oyuncularındanım... acıldıgı gunden berı oynadıgım oyunda cok arkadasım oldu.
ben uo yu evden oynarken bazı vatandaslar abı bızım carıda kasarmıısn sıfrem su bu dıye verıyorlardı. abı abı +9 katana verırımısın.cekerlerdi...bak..bızde soz bırdır alllah bırdır benı su vatanı gorevımı yaparken benı cıldırtan bazı kısıler varkı allahım ne dıyeyım sozde sen DAN discotech (MEHMET) BENI CILDIRTMA bak unutmakı sen benım kardesımden ogrendın bu oyunu...yalanmıdır _? memo unutmakı bana abı abı cektıgın gunlerı benı delırtme adam gıbı konus senın carın banlanır bız actrırız haddini bil haddini...aklıllı konus karsında ben varım sen benı tanırsın..hem bız ıtem manyagı delısı degılız..bılıyorsun sen cafeden oynarken benım evımde ıkı tane pc var. item nedırkı sorun degıl...ama sızın bu aclıgınız kendını bılmeslıgınız karsındakı kısıyle nasıl konusulacagınız bılemmenız cok ayıp... herneyse uzatmaya gerek yok akıllı konus.. haddını bıl...aklını alırım senın ...
GM ARES sızede tessekur  ederım yardımlarınız ıcın ben subatta ızıne cıkıcam allah ızın verırıse sıznle gorusmek ve tanısmak ısterım saygılarla..tesekkurler (kımın ne oldugunu herkez daha ıyı bılıyor sen memeo kendı kafana gore takılmaya devam et) isallah bır gun buyursun)
Madem Yapamıyorsunuz Ugraşmak İstemiyorsunuz Bıraqın.!!

mosagidwa

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2007, 13:28:23 »
merhaba.
canını sıkmıslar belli ama bu konuyu forumlara tasımamnın geregını anlayamadım oyun ıcınde kufur olur yada oyunla ılgılı yada forumlarla ılgılı sorunun olur da dıle getırırsın senın özel ve reel deki sorunlarını buray yazmanı gercekten çözmüş değilim.her halde bayağı kızdırdı seni :thief:

ölümüne LOLOK çuyuz.(adı:güvencan,player adı:lolok,serverin en tatlı,cesur ve küçük üyesi,yaş:7)

Çevrimdışı Alona Biohazard

• # Yörünge Dışı
  • 4970
    • http://www.biohazards.jconserv.net
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2007, 13:30:55 »
Konu Dişinda , Canı Sıkılanlar Bölümü vardi...
b]Biohazard Family[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklerle i$im Olmaz....

Dan Discotec'h

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2007, 15:03:38 »
Kardeşin daha kendisi oynamayı bilmes bana nasıl oyun ogretıcek Hardenıng crıstal ıcın ana bacı kufur eden adamdan ne hayır beklersın ! Size Abi diyp char kastırıcam haha Guldurme benı Her charımı kendım kastım tum charlarım bana aıt sızın gıbı hack char degıl unutma Gelıp benı tehdıt edersın Ares benım arkım sunu yaptırırım bunu yaptırırım Hadı gıdın yaptırın soyleyın arese bıneklerınızı gerı versın  :D  Sunuda belırteyım bu gune kadar kımseye guvenıpde charımı vermedım bır kardesıne guvendım verdık hackleyeme kalktı skıllerı dusurdu kendısı zararlı cıkdı hadı Hayırlı teskereler sana  :D   :D

Çevrimdışı Leaf

• Yeni Üye
  • *
  • 48
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2007, 17:32:35 »
Cok saçmalıyorsun bazen Dan..(BAyhan) Sana yazacak ve seviyene düşücek ve zaman ayırıcak vaktim yoq kimin ne mal oluğunu bilen bilior..!!

BEnden birdaha cvp alamcağını sölemek için yazıorum sana..!!

Kendine dikkat et yolda belde kaza bela gelmesin başına.  :smt019
vatarınız silinmiştir//Azrael

Dan Discotec'h

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 03 Ocak 2007, 17:44:31 »
Alıntı yapılan: "Leaf"
Cok saçmalıyorsun bazen Dan..(BAyhan) Sana yazacak ve seviyene düşücek ve zaman ayırıcak vaktim yoq kimin ne mal oluğunu bilen bilior..!!

BEnden birdaha cvp alamcağını sölemek için yazıorum sana..!!

Kendine dikkat et yolda belde kaza bela gelmesin başına.  :smt019

İşine gelmiyordurda ondan Siz daha hangi başlığı nereye açıcagınızı bilmiyorsunuz Yardımmı istiyorsunuz Şikayetmi dile getiriyorsunuz  :artemis: Kaç tane charın sana ait onuda belirt yoksa tüm charlarını çıkan hack dosyasındanmı aldın  :)  Birde hangı charımın banını actırdınız onuda soyleyın  :smt017

Ares 4 <Revolution>

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 03 Ocak 2007, 17:51:17 »
Msn den tartısın.