Revolution UO

bu ban sebebi olabilrimi

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Tinaaa

• Ziyaretçi
bu ban sebebi olabilrimi
« : 08 Ocak 2007, 20:59:25 »
su anda parry kasıyorum arkadaşda sw kasıyor o bana dalıyor bende dalmak istemiyorum

nede olsa parry kasıom  we w/p makrosunu jail sebebi oldunu biliom bende bandaj ı target self yapıp delayını 200 yaptım sürekli heal basmaya calısıo bu yüzden karşıdakine pek vurmuom arada bi vurmaya calısıom jail almam dimi

Çevrimdışı Maserati Catlakgil

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
bu ban sebebi olabilrimi
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2007, 21:01:46 »
Almaman lazım.

Çevrimdışı Pakize A.Nazik Kalayci O.

• Kıdemli Üye
  • 2911
bu ban sebebi olabilrimi
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2007, 21:15:48 »
http://www.revolutionuo.net/v2/kurallar/genel.php
Alıntı yapılan: "Bug Abouse (Hata Sömürme) "
• War/Peace yaparak geliştirilen yetenekler, (İki kişi birbirlerine vurarak yetenek çalışması durumunda iki kişininde hasar alması gerekir.)

Alıntı
Bu durumlarda oyuncu Bug Abouse (Hata Sömürme) olarak hapis (jail) cezası görür.

Uyarı:
• Bug abuse ile yetenek geliştiren oyuncular jail cezası yanında geliştirdikleri yetenekler sıfırlanacaktır.
• 4 kere Bug Abuse cezası alan bir oyuncu'nun hesabı sistem tarafından otomatik olarak silinir.

[/b]
Dünyanın herhangi bir yerinde işlenen herhangi bir haksızlığı kalbinizin derinlerinde daima hissedebilin...(Che Guevara)

Calimdor Ex'burn

• Ziyaretçi
bu ban sebebi olabilrimi
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2007, 21:17:00 »
nie bu kadar kafa yoruyosunuz ki , dexi düşürün 25e , arada bi arkadaşın sana uus jux atsın tamam işte krallar gibi yşaayın gidin.

Tinaaa

• Ziyaretçi
bu ban sebebi olabilrimi
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2007, 21:17:36 »
pakize biliyorum onu tamam ama sole bişi charı ole bi ayarladım ki 1 dk vuramıo karsıdakine  bi 10 sn vuruo tekrar duruo :D

Tinaaa

• Ziyaretçi
bu ban sebebi olabilrimi
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2007, 21:18:57 »
Alıntı yapılan: "Calimdor Ex'burn"
nie bu kadar kafa yoruyosunuz ki , dexi düşürün 25e , arada bi arkadaşın sana uus jux atsın tamam işte krallar gibi yşaayın gidin.

amaç karşıdakinin bandajını yırtmamak

Alıntı yapılan: "Tinaaa"
pakize biliyorum onu tamam ama sole bişi charı ole bi ayarladım ki 1 dk vuramıo karsıdakine  bi 10 sn vuruo tekrar duruo :D