Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
Login yardımı
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Login yardımı
4 Yanıt
1779 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
darkskyy
Üye
309
Login yardımı
«
:
23 Ocak 2007, 14:37:09 »
Ya uzun zaman sonra bi uo oynayalım dedik.Eski arşivlerden cd yi bulduk.yükledik falan.( Renasaince) client i de indirdim ama bi türlü açamadım.( patch ler tamam) sürekli windows bu dosyaya erişemiyor diyo exe için.avast ın son sürümüyle AVG son sürümle tarattım yok hiçbişey.Şimdi forumdan UOAOS yi indiriyorum , 600 mb . sonra tekrar client i indirip bide bununla denicem.olmazsa napcam bilmiyorum.Fİkri olan ?
In Lor ile mage , bisiklet kilidiyle de LockSmith kasan adam....
-Alona Biohazard-
Üye
363
Login yardımı
«
Yanıtla #1 :
23 Ocak 2007, 15:39:05 »
Ultima Online Klosörünü , Masa Üstüne Atip , Klosör Üzerinde Sağ Tuş Özellikler ( Salt Okunur ) Yeşildir Onu Kapatip Uygula Diyip , Klosörü Yerine Koymayi Denermisin , Çözülmesi lazim..
Kolay Gelsin.
b]Biohazard Family..[/b]
Büyük Oynarim , Küçüklérlé I$im Olmaz..!
darkskyy
Üye
309
Login yardımı
«
Yanıtla #2 :
23 Ocak 2007, 17:09:25 »
ya salt okunur u kaldırıyorum , masaüstündeyken açtığımda fonts.m9l yi okuyamıyor.Program files a geri aldığımda ise klasöre hiç giremiyorum , direk erişilemiyor hatası veriyo.ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum.allah allah.
In Lor ile mage , bisiklet kilidiyle de LockSmith kasan adam....
Roby Rekarte
Ziyaretçi
Login yardımı
«
Yanıtla #3 :
23 Ocak 2007, 17:24:29 »
program ekle/kaldırdan uo'yu kaldır. sonra ultima setup'nı çalıştır 2d'yi c:\ultima online 2d olarak kur. sonra patch yapacaksan yap sonra revo clientini kur ve canavar gibi oyna.
Evilshadow
Ziyaretçi
oyuna giremiorum
«
Yanıtla #4 :
24 Ocak 2007, 16:47:42 »
ya bendede şimdi yeni bağlantı programıyla girmeyi denedim oyuna bütün carlarım giriyor fakat biri girmiyor yardımcı olurmusunuz
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
« önceki
sonraki »
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
Login yardımı