Revolution UO

Thief Kasmak...(Yardim Lutfen)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gastern

• Ziyaretçi
« : 22 Şubat 2007, 14:36:50 »
Arkadaslar Bikaç Gun Once Thief Bir Char Açtim. (Can Sıkıntısı :) ) Gerekli Bikaç Skillimi Gmledim. En Son Stealing Kaldi. Bikaç Yontem Denedik. Olmadi. Ew Arkadaşima Da Yeni Bi Char Açtik. Birbirimizden Çaliyoruz. (Başka Denemediğimiz Şey Kalmadi) Fakat Skill Gain Yavaş Bile Diiil. ÇOOOOOOOk Yavaş. Dun Akşam 11 Den Beri Kasiyoruz. ( Şuan Saat 14:35) Yaklaşik 15 Saattir Aldiğimiz Skill Gain Sadece 6.2... Kİ Anladiğim Kadariyla Cheap Silah Çalmayla. Blank Rune Çalmayla Vs. Gelmiyor... Skilller Arasi Kasmamiz Gereken Başka İtemlar Mi War. Yardimci Olabilecek Arkadaş Varsa Cok Sevinirim. Saygilar....

Çevrimdışı Yattara

• Üye
  • **
  • 286
« Yanıtla #1 : 22 Şubat 2007, 14:53:55 »
beni dinle blank recall rune çal. doldurun çantaları yapın.
kalo garantisiyle sunulur..

Çevrimdışı Legolas Blood

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 256
« Yanıtla #2 : 22 Şubat 2007, 14:55:11 »
iyi bıle kasmıssın mutlu thiefing zor artan bir skıll kasması uzun surer fakat sana tavsıye bosuna kasma cunku eskısı gıbı hırsızlar hareket halinde steal yapamıyorlar zorlastırılmıs durumda duran adamdan calman ıcınde adamın bıraz saf olması gerekıyor haa ben ılla kasıcam dıyorsan kolay gelsin :D

fatih kalyoncu :wink:

Gastern

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 22 Şubat 2007, 15:15:23 »
Fatih unide ew açtim la. :) ew arkadaşimda 10 yıllık arkadaşim... hemde uo cu . (alex forter) kaçarmi bu fırsat beyaw :) ekşin ekşin nereye kadar... kasmadik skill kalmasin ailedeki charlarda diorum yani. bi thief kaldi dursun bi kenarda... pcleri kapatmadan 8 gun fln kasmayi düşünüoz :D bu arada sen dönüş yaptiysan haberimiz olsun la... arada .diss cekiolar ama sen yinede gralsin :P bi ara paslaşalim da ekşin mekşin yapalim... ozledim ekşini... bide kadir has ta okuyan bi ark war. onu da almaya çalişiom bizim uniye. gelirse yıllarin üçlüsü toplanioz ayni ewde... gerçi msnden konuşma rule.. ekşinda super oluo.. :) neyse kuzen gorusuruk. ilk derste kaçti ztn :D
Mutlu Kalyoncu ;)

Serqei

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 22 Şubat 2007, 18:35:54 »
Al sana taktiğin kralı bi arkadaşına söyle online olsun bi thief char açsın sen ondan çal o senden yanınada boş şişe alırsın alıcağın kadar bi o çalar bi sen -) 3 günde gm olursun milletin belası olursun sonra -)

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
« Yanıtla #5 : 22 Şubat 2007, 19:06:02 »
Gastern
keske itemi çalınp kufur hakaret eden herkes okusa veya yaşasa......
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Gastern

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 25 Şubat 2007, 16:21:20 »
Alıntı yapılan: "Amy Lynn Lee"
Gastern
keske itemi çalınp kufur hakaret eden herkes okusa veya yaşasa......

Haklisin... Pc 5 Gundur Açık. Ew Arkdaşimla 5 Gundur 24 Saattir Kasiyoruz. 96 Ya Wurdu Skill. Biliyorum Sonunda İtemi Çalinan Herkes Kufur Edicek Ama Emeğin Krali Thief Kasmak. Şu Chari Kasana Kadar Rahat 3 Tane Char Yapardim Eminim. Ama Diorumya Aile Charlarinda Kasilmadik Skill Birakmamak İçin Kasiyorum. Maksat Makara :)

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
« Yanıtla #7 : 25 Şubat 2007, 16:25:40 »
ehehe kolay gelsin tekrar :) Sen onlara uyma ama :D
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Gastern

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 25 Şubat 2007, 16:31:22 »
Alıntı yapılan: "Amy Lynn Lee"
ehehe kolay gelsin tekrar :) Sen onlara uyma ama :D

Kufure Ve Hakarete Susarak Cewap Weriyorum. Saygiya İse Ödülle. Geçen Cok Saygili  Bir Arkadasa Denk Geldim. 35-40 Dk Suren Bi Pwp Sonucunda Arkadasi Kestim. Party Atti. Tebrik Etti. Bucsta Bekle Geliyorum 2 Dk Sonra Dedim. Full Cantayi Başka Bi Poşete Lootlayip Kestiğim Arkadaşa Tekrar Teslim Ettim. ( +15 Bs Dahil) Artik Uodan Fazla Bi Beklentim Yok. Elde Edilebilcek HEr Turlu Şeyi Elde Ettim Senelerdir Oynuoruz Sonuçta. Onemli Olan Eglenmek Wakit Geçirmek. Keşke Herkes Bu Şekilde Düşünse Demi :)