Revolution UO

forumdaki hesabımla giriş yapamıyorum

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Nisaba

• Ziyaretçi
forumdaki hesabımla giriş yapamıyorum
« : 18 Mayıs 2007, 14:54:46 »
lütfen biri yardım etsin kafayı yiyeceğim artık daha sabah giriş yaptım ama şimdi giremiyorum herşey doğru bir yanlışlık yok yazdıklarım da ve şifremi unuttum seçeneğinden de denedim uzun zaman geçti hala mesaj gelmedi lütfen yardım edin artık
not: bu arkadaşımın hesabı

Nisaba

• Ziyaretçi
simdi de mesaj geldi
« Yanıtla #1 : 18 Mayıs 2007, 15:21:30 »
uyuşmuyor diyor bu nasıl iş bu nasıl uygulama allah aşkına bir anlarsam valla neler oluyor bu server da son birkaç haftadır bir anlayamadım gitti değişiklik değişiklik bu nsıl değişim yaparken eldekilere neden gereken özen gösterilmiyor bir mesaj attım bir saat sonra şifre geldi şifre uyuşmuyor dedi oooooooooofffffffff ooooooooooooofffffffffffffffffffff

Nisaba

• Ziyaretçi
sanırım bizimle eğleniyorsunuz
« Yanıtla #2 : 18 Mayıs 2007, 15:42:49 »
neyse artık diyecek birşey bulamıyorum ilkinde 3 tane mesaj geldi 3' ü de uyuşmuyor dedi şimdi de 4 tane geldi onlrın da hepsi uyuşmuyor dedi valla artık diyecek birşey bulamıyorum ne yaparsanız yapın

Çevrimdışı cBlack

• ~
  • 5179
Re: sanırım bizimle eğleniyorsunuz
« Yanıtla #3 : 18 Mayıs 2007, 16:00:22 »
Alıntı yapılan: "Nisaba"
neyse artık diyecek birşey bulamıyorum ilkinde 3 tane mesaj geldi 3' ü de uyuşmuyor dedi şimdi de 4 tane geldi onlrın da hepsi uyuşmuyor dedi valla artık diyecek birşey bulamıyorum ne yaparsanız yapın

hesap ismi nedir?

Nisaba

• Ziyaretçi
Amunra
« Yanıtla #4 : 18 Mayıs 2007, 16:08:31 »
hesap ismi bu

Amunra

• Ziyaretçi
tamamdır sorunum çözüldü
« Yanıtla #5 : 18 Mayıs 2007, 16:19:39 »
kusra bakmayın hitabımdan dolayı ama bana da biraz hak verin sabahtan beri uğraşıyorum